bobowa budowniczowa 26.12.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Aniu nie mylas sie przed swietami? Myłam się ale ma u góry taki fajny prysznic..............dwuosobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Aniu nie mylas sie przed swietami? Myłam się ale ma u góry taki fajny prysznic..............dwuosobowy Też taki będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą Przepraszam, a o co chodzi Coś nie w temacie jestem Kasia się chwaliła, ze dobre ciasto upiekła wiec postanowilismy to sprawdzić Byliście u Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to ładnie a pani to święta??? Ja nie piłam ale na pewno pani w jakiś inny sposób grzeszyła A skąd pan wie intuicja A myślałam, ze to domena kobiet Czyżbyś Romku miał cos z kobiety oczywiście Bardzo dużo doskonale się z nimi dogaduje Poryczałam się ze śmiechu Kurcze, śmieją się z nas No coś Ty Monia Ja się z Was nie śmieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.12.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Aniu nie mylas sie przed swietami? Myłam się ale ma u góry taki fajny prysznic..............dwuosobowy Też taki będę miała Mam nadzieję, że się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No to ładnie a pani to święta??? Ja nie piłam ale na pewno pani w jakiś inny sposób grzeszyła A skąd pan wie intuicja A myślałam, ze to domena kobiet Czyżbyś Romku miał cos z kobiety oczywiście Bardzo dużo doskonale się z nimi dogaduje Poryczałam się ze śmiechu Kurcze, śmieją się z nas No coś Ty Monia Ja się z Was nie śmieję [/quote:34ba8db22f] Wiem Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą Przepraszam, a o co chodzi Coś nie w temacie jestem Kasia się chwaliła, ze dobre ciasto upiekła wiec postanowilismy to sprawdzić Byliście u Kasi Jeszcze nie ale pewnie niebawem ją nawiedzimy Na dobre ciasto to ja moge i 300 km jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Aniu nie mylas sie przed swietami? Myłam się ale ma u góry taki fajny prysznic..............dwuosobowy Też taki będę miała Mam nadzieję, że się sprawdzi Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Puk...puk... przywlokłam się. Obżarta na maksa. Nie wiem ile mi kg. przybyło, ale spodni nie dopinam i ledwo oddycham. A jutro mam znów proszony obiad, nie wiem jak ja to zniosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No i poszli sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 o i ja sie w spodniach nie dopinam Aniu jak to dwuosobowy prysznic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Tak więc po świętach pozostaje nam tylko suchy chlib i mliko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Następny żarłok ma problem z dopięciem spodni Edytko ja nie wiem czy dieta z chleba i mleka to jest dobry pomysł. Po takim obżarstwie to raczej sama woda jest wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Cześć Monia. Masz rację, chleb i mleko to stanowczo na dużo. Kochana usunęłaś konto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Cześć Monia. Masz rację, chleb i mleko to stanowczo na dużo. Kochana usunęłaś konto??? Usunęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Cześć Monia. Masz rację, chleb i mleko to stanowczo na dużo. Kochana usunęłaś konto??? Usunęłam Rozumiem, że miałaś jakieś powody. Mam nadzieję, że nie było to nic przykrego dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.12.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Nic przykrego, na szczęscie. Po prostu musiałam i tyle. Ale zawsze możecie wejść na fotosika i popatrzeć na mnie i moje dwie paskudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dzień dobry poświątecznie Jak tam żarłoki, żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dzień dobry Ja ledwo żyje z przejedzenia .... i jeszcze jakieś choróbsko się przyplątało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą Przepraszam, a o co chodzi Coś nie w temacie jestem Kasia się chwaliła, ze dobre ciasto upiekła wiec postanowilismy to sprawdzić Byliście u Kasi Jeszcze nie ale pewnie niebawem ją nawiedzimy Na dobre ciasto to ja moge i 300 km jechać ciasto zjedzone co do okruszka.... ale specjalnie na Wasz przyjazd upiekę nowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts