monia77w1 27.12.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dzień dobry Ja ledwo żyje z przejedzenia .... i jeszcze jakieś choróbsko się przyplątało.... Przepędzić je trzeba Na chorobę i na przejedzenie najlepszy jest kieliszek czegos mocniejszego I mam nadzieję, ze to nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.12.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 A co to zmiana kreacji? Już na sylwestra się szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.12.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Glamciu - no to teraz wpadłaś teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą Przepraszam, a o co chodzi Coś nie w temacie jestem Kasia się chwaliła, ze dobre ciasto upiekła wiec postanowilismy to sprawdzić Byliście u Kasi Jeszcze nie ale pewnie niebawem ją nawiedzimy Na dobre ciasto to ja moge i 300 km jechać ciasto zjedzone co do okruszka.... ale specjalnie na Wasz przyjazd upiekę nowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 A co to zmiana kreacji? Już na sylwestra się szykujesz chociaż tutaj wyglądam Sylwestrowo..... My niestety w tym roku z dzieciakami w domku siedzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 A co to za smutna mina Proszę się rozchmurzyc Ja tam nie lubie wychodzic na żadne bale w sylwestra. My w sylwestra robimy powtórke zeszłego roku czyli ogniski, kiełbaski, grzaniec W zeszłym roku swietnie się bawilismy i nawet snieg spadł. I dzieciaki były zachwycone bo spędziły z nami sylwestra. Nie wspomne o kosztach, które były praktycznie zerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 A co to za smutna mina Proszę się rozchmurzyc Ja tam nie lubie wychodzic na żadne bale w sylwestra. My w sylwestra robimy powtórke zeszłego roku czyli ogniski, kiełbaski, grzaniec W zeszłym roku swietnie się bawilismy i nawet snieg spadł. I dzieciaki były zachwycone bo spędziły z nami sylwestra. Nie wspomne o kosztach, które były praktycznie zerowe. My też zawsze mamy dzieci ze sobą ( czyt. brak babcinek w pobliżu) i spędzamy Sylwestra z przyjaciółmi i ich dziećmi. W tym roku też tak miało być, ale przed samymi Świętami mieli pogrzeb ojca i są zrozpaczeni. Pojęli decyzję, że wyjątkowo Sylwestra spędzimy osobno. W sumie to nie dziwię się ich decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.12.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 W takiej sytuacji to zrozumiałe, ze nie mają ochoty się bawić. Ale pewnie za rok nadrobicie zaległosci. U nas babcie pod ręką ale niestety nie są chętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.12.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 W takiej sytuacji to zrozumiałe, ze nie mają ochoty się bawić. Ale pewnie za rok nadrobicie zaległosci. U nas babcie pod ręką ale niestety nie są chętne Ja mam taką teściową . W sumie od biedy można by było skorzystać z jej usług, ale z drugiej strony nie chcę zostawiać dzieci u babci, która myli ich imiona i co wizytę pyta się ile dzieci mają lat..... nie mogłabym tego zrobić moim dzieciaczkom. Cóż by to była za zabawa, kiedy cały czas myślałabym o ich kiepskim samopoczuciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.12.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Moja teściowa na całe szczęście imion nie myli bo mamy tylko jedno dziecko ale Szymek nie przepada za jeżdzeniem do niej a moja mama Jakoś nigdy nie przepadała za zostawaniem z moim dzieckiem a ja nie lubie się prosic. Zresztą mi dziecko wogóle nie przeszkadza w zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.12.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Moja teściowa na całe szczęście imion nie myli bo mamy tylko jedno dziecko ale Szymek nie przepada za jeżdzeniem do niej a moja mama Jakoś nigdy nie przepadała za zostawaniem z moim dzieckiem a ja nie lubie się prosic. Zresztą mi dziecko wogóle nie przeszkadza w zabawie. Mi tez absolutnie nie.... ale lubię czasami "odpocząć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Ja też lubie ale jak sobie pomyśle, ze jeszcze 3-4 lata i moje dziecko bedzie wolało spedzać czas z kolegami to szkoda mi każdej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dzieńdoberek poświątecznie! Mam już kieckę na sylwestra a tu jeszcze tyle pysznych makówek zostało... jestem zrozpaczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dzieńdoberek poświątecznie! Mam już kieckę na sylwestra a tu jeszcze tyle pysznych makówek zostało... jestem zrozpaczona pokaż kieckę i makówki...pokaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dzieńdoberek poświątecznie! Mam już kieckę na sylwestra a tu jeszcze tyle pysznych makówek zostało... jestem zrozpaczona pokaż kieckę i makówki...pokaż... A najlepiej pokaż się w kiecce jak zajadasz makówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 czołgiem jak tam po świętach dopinacie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.12.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Monia gratulacje za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 czołgiem jak tam po świętach dopinacie się Ja się jeszcze dopinam Własciwie to mam jeszcze trochę luzu i zamierzam jeść az do nowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Monia gratulacje za stronkę Nawet nie zauważyłam Poproszę o zdjecia Waszych choinek Ani odpuszczam bo już widziałam, jest sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.12.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To choinka Kruszki malusia ale i tak młoda ma frajdę nieziemską http://images26.fotosik.pl/308/9194b6174f519d80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witanko poświąteczne Moja choinka też malusia, bo miejsca brak, ale i tak ja lubię. http://images38.fotosik.pl/43/c497ecd455f41211.jpg Efilko, nie ma to jak żywa Kruszka nie ma ochoty bawić się bombkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts