Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Glamciu - no to teraz wpadłaś :lol: :lol: :lol: :lol:

teraz wszyscy Ci się na głowę zjadą :lol: :lol:

Przepraszam, a o co chodzi :o

Coś nie w temacie jestem :roll:

Kasia się chwaliła, ze dobre ciasto upiekła wiec postanowilismy to sprawdzić :D

Byliście u Kasi :o :o :o :o

Jeszcze nie ale pewnie niebawem ją nawiedzimy :lol:

Na dobre ciasto to ja moge i 300 km jechać :lol:

ciasto zjedzone co do okruszka.... ale specjalnie na Wasz przyjazd upiekę nowy.... :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A co to za smutna mina :roll:

Proszę się rozchmurzyc :D

Ja tam nie lubie wychodzic na żadne bale w sylwestra.

My w sylwestra robimy powtórke zeszłego roku czyli ogniski, kiełbaski, grzaniec :D W zeszłym roku swietnie się bawilismy i nawet snieg spadł. I dzieciaki były zachwycone bo spędziły z nami sylwestra. Nie wspomne o kosztach, które były praktycznie zerowe.

A co to za smutna mina :roll:

Proszę się rozchmurzyc :D

Ja tam nie lubie wychodzic na żadne bale w sylwestra.

My w sylwestra robimy powtórke zeszłego roku czyli ogniski, kiełbaski, grzaniec :D W zeszłym roku swietnie się bawilismy i nawet snieg spadł. I dzieciaki były zachwycone bo spędziły z nami sylwestra. Nie wspomne o kosztach, które były praktycznie zerowe.

My też zawsze mamy dzieci ze sobą ( czyt. brak babcinek w pobliżu) i spędzamy Sylwestra z przyjaciółmi i ich dziećmi. W tym roku też tak miało być, ale przed samymi Świętami mieli pogrzeb ojca i są zrozpaczeni. Pojęli decyzję, że wyjątkowo Sylwestra spędzimy osobno. W sumie to nie dziwię się ich decyzji.

W takiej sytuacji to zrozumiałe, ze nie mają ochoty się bawić.

Ale pewnie za rok nadrobicie zaległosci.

U nas babcie pod ręką ale niestety nie są chętne :-?

Ja mam taką teściową . W sumie od biedy można by było skorzystać z jej usług, ale z drugiej strony nie chcę zostawiać dzieci u babci, która myli ich imiona i co wizytę pyta się ile dzieci mają lat.....

nie mogłabym tego zrobić moim dzieciaczkom. Cóż by to była za zabawa, kiedy cały czas myślałabym o ich kiepskim samopoczuciu..

Moja teściowa na całe szczęście imion nie myli bo mamy tylko jedno dziecko ale Szymek nie przepada za jeżdzeniem do niej a moja mama :roll: Jakoś nigdy nie przepadała za zostawaniem z moim dzieckiem a ja nie lubie się prosic. Zresztą mi dziecko wogóle nie przeszkadza w zabawie.

Mi tez absolutnie nie.... ale lubię czasami "odpocząć"