Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

wierz mi, że gdyby mój mąż sam budował dom to pewnie byśmy zalewali chudziaka.

nie jesteś zbyt brutalna dla niego???

na pewno ma inne zalety :D mnie każdy musi domy budować

brutalna to ja dopiero mogę być :evil: Dogadywać to on się może z kolegami czy idą na piwo w piątek czy w sobotę a nie jeśli chodzi o pieniądze. Po naszych doświadczeniach z murarzami, którzy brali zaliczki (mój mąż płacił nie ja) i znikali chyba powinien się czegoś nauczyć. A ten nie, dalej to samo :evil: I jeszcze się rzuca, normalnie wziąść i udusić :evil:

no rzeczywiscie - trochę nierozważnie postąlił - ale za to.................jakie prezenty robi :D

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wierz mi, że gdyby mój mąż sam budował dom to pewnie byśmy zalewali chudziaka.

nie jesteś zbyt brutalna dla niego???

na pewno ma inne zalety :D mnie każdy musi domy budować

brutalna to ja dopiero mogę być :evil: Dogadywać to on się może z kolegami czy idą na piwo w piątek czy w sobotę a nie jeśli chodzi o pieniądze. Po naszych doświadczeniach z murarzami, którzy brali zaliczki (mój mąż płacił nie ja) i znikali chyba powinien się czegoś nauczyć. A ten nie, dalej to samo :evil: I jeszcze się rzuca, normalnie wziąść i udusić :evil:

no rzeczywiscie - trochę nierozważnie postąlił - ale za to.................jakie prezenty robi :D

No tak, z tym się zgodzę. Ale jakby było przyjemnie jakby częściej wykorzystywał swój móżdżek :wink:

No tak, z tym się zgodzę. Ale jakby było przyjemnie jakby czzęściej wykorzystywał swój móżdżek

o cholera....rzeczywiście Cię musiał wkurzyć. Może rzeczywiście się dogadają i nie będzie tak źle.

Powiedz mi jedno - pytam bo chce wymienić okno wyłazowe na normalne - ile teraz biorą za osadzenie okna z kołnierzem???

No tak, z tym się zgodzę. Ale jakby było przyjemnie jakby czzęściej wykorzystywał swój móżdżek

o cholera....rzeczywiście Cię musiał wkurzyć. Może rzeczywiście się dogadają i nie będzie tak źle.

Powiedz mi jedno - pytam bo chce wymienić okno wyłazowe na normalne - ile teraz biorą za osadzenie okna z kołnierzem???

Między 200 a 300 pln. Ale po moich doswiadczeniach z dachowcami wiem, że lepiej jest zadzwonić do chłopaków, np. z fakro do serwisanta i zrobi Ci to porządnie. Ja będę za jakieś 2 m-ce dodawała jeszcze jedno okno i tak zrobię. Zresztą spytam się we wtorek bezpośrednio u źródła.

Między 200 a 300 pln. Ale po moich doswiadczeniach z dachowcami wiem, że lepiej jest zadzwonić do chłopaków, np. z fakro do serwisanta i zrobi Ci to porządnie. Ja będę za jakieś 2 m-ce dodawała jeszcze jedno okno i tak zrobię. Zresztą spytam się we wtorek bezpośrednio u źródła.

dzięki

będę zobowiązany

No jestem dziewczyny znowu

kibelek umyty :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu ja jestem wymarłym gatunkiem :lol:

Oj Romek, Romek, widzę że czekasz na kolejne komplementy. Powiedzmy nie wymarły ale wymierający :lol:

na nic nie czekam!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

wojna??? :wink:

No co Ty, Romuś :( Ja tu do Ciebie z komplementami a Ty co wojna? Już mam jedną dzisiaj, wystarczy mi.

No jestem dziewczyny znowu

kibelek umyty :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniu ja jestem wymarłym gatunkiem :lol:

Oj Romek, Romek, widzę że czekasz na kolejne komplementy. Powiedzmy nie wymarły ale wymierający :lol:

na nic nie czekam!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

wojna??? :wink:

No co Ty, Romuś :( Ja tu do Ciebie z komplementami a Ty co wojna? Już mam jedną dzisiaj, wystarczy mi.

przecież zartowałem. Po słowie wojna jest uśmiechnięta buźka :wink:

A jak się ma cena ?Fakro do Veluxa??

Fakro trochę tańsze, jak dla mnie jakoś porównywalna.

skoro mówiesz że te tanie to dziadostwo to nie będę ryzykował. Chyba wezmę Veluxa żeby mieć wszystkie równe. To miało być okno wyłazowe na dach a jak będzie normalne to zastanaawiam się nad wysokoosiowym żebymożna było nim wyjśc na dach

Zaraz wracam :lol: korytarz czeka na mycie :lol:

korytarz umyty

jak tam woda? Mocno się przypaliła? :lol:

już jestem. Woda się nie przypaliła, zdąrzyłam w ostatniej chwili :lol:

Masz juz jakieś okna zamontowane? Nie jestem pewna czy na pierwszy rzut oka widać różnicę między Veluxem a Fakro. Jeśli nie to ja bym nie przepłacała. A jaka jest różnica w cenie między oknem normalnym w wyskokościowym?