Edmar70 28.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jesteście okropne Właśnie się dowiedziałam że moje dziecko jest nienormalne i niefajne No coś Ty Ona jest tak słodka, że aż do zaćmokania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dobry wieczór Mnie tez nosi i wzięłam się za prasowanie Romku, jak choinka przeżyła zetknięcie z Marcią? Marcią jak weszła do salonu i zobaczyła wielką choinkę to krzyknęła "bomba" i pokazała na choinkę. W jej języku znaczyło to że brakuje na choince bombek. Kiedy ubieraliśmy choinkę to podawał mi bombki a ja wieszałem je. Bombek się w ogóle nie tyka więc żadna nie ucierpiała. Na samym dole choinki przyczepiliśmy specjalnie czekoladowe smakołyki. Kiedy nas nie było w salonie to po cichu dobrała się do nich i zjadła całą czekoladę, tak że na choince zostały wiszące sreberka. Niezapomniana była ta jej umorusana buzia od czekolady. Pewnie zaraz podniesie się rwetes że się nie daje dzieciom czekolady - ale co tam święta i dzieciństwo mają swoje prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aaaaa....no taka praca to co innego. Czym więcej zrobisz, tym lepiej. Pewnie na przyjście bliżniąt chcesz już zakończyć poddasze? poddasze musi być całkowicie skończone i mamy już na narodziny na nim mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 U mnie to nawet nie było co wieszać na choinkę bo Szymek wszystkie cukierki zeżarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jesteście okropne Właśnie się dowiedziałam że moje dziecko jest nienormalne i niefajne taki słodziak niefajny??????? no co Ty kochana opowiadasz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aaaaa....no taka praca to co innego. Czym więcej zrobisz, tym lepiej. Pewnie na przyjście bliżniąt chcesz już zakończyć poddasze? poddasze musi być całkowicie skończone i mamy już na narodziny na nim mieszkać A ja ciągle czekam na zdjęcia i doczekać się nie mogę Zdjęcia poddasza oczywiście chociaz swoje też mozesz wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aaaaa....no taka praca to co innego. Czym więcej zrobisz, tym lepiej. Pewnie na przyjście bliżniąt chcesz już zakończyć poddasze? poddasze musi być całkowicie skończone i mamy już na narodziny na nim mieszkać A ja ciągle czekam na zdjęcia i doczekać się nie mogę Zdjęcia poddasza oczywiście chociaz swoje też mozesz wkleić jak już coś fajnego będzie widać to wkleję na razie jest tam burdel na kołkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jesteście okropne Właśnie się dowiedziałam że moje dziecko jest nienormalne i niefajne taki słodziak niefajny??????? no co Ty kochana opowiadasz!!!!! przeczytaj co napisały P.S. chciałeś zobaczyć Kruszkę - jest u mnie w komentarzach - ale rusz się bo zaraz zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Moja choinka stoi w pokoju A pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jesteście okropne Właśnie się dowiedziałam że moje dziecko jest nienormalne i niefajne taki słodziak niefajny??????? no co Ty kochana opowiadasz!!!!! przeczytaj co napisały P.S. chciałeś zobaczyć Kruszkę - jest u mnie w komentarzach - ale rusz się bo zaraz zniknie byłem i widziałem normalnie pomyliłem się - słodziak to mało powiedziane a włoski jej się kręcą jak Marci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Nie powiem komu cos obiecałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Moja choinka stoi w pokoju A pana? pisałaś coś o zdjęciach choinek...myślałem że wkleisz swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Moja choinka stoi w pokoju A pana? pisałaś coś o zdjęciach choinek...myślałem że wkleisz swoją Ale to było moje życzenie za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Nie powiem komu cos obiecałes co????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Moja choinka stoi w pokoju A pana? pisałaś coś o zdjęciach choinek...myślałem że wkleisz swoją Ale to było moje życzenie za stronkę tak wiem, ale mogłabyś dać dobry przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts