Rom 28.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Koniecznie a jak u Was - gwiazdor był?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Nie powiem komu cos obiecałes co????????????????? No zdjecia Marci z Mikołajem sklerozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Moja choinka stoi w pokoju A pana? pisałaś coś o zdjęciach choinek...myślałem że wkleisz swoją Ale to było moje życzenie za stronkę tak wiem, ale mogłabyś dać dobry przykład Dziewczyny już dały wiec z nich bierz przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Koniecznie a jak u Was - gwiazdor był?? Jasne....w postaci rodziców Moje pociechy to nastolatki i w Mikołaja już nie wierzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Nie powiem komu cos obiecałes co????????????????? No zdjecia Marci z Mikołajem sklerozo jutro idę do pracy.....to zajmę się tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Koniecznie a jak u Was - gwiazdor był?? Jasne....w postaci rodziców Moje pociechy to nastolatki i w Mikołaja już nie wierzą. tak myślałem ale co mi szkodziło zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Moja choinka stoi w pokoju A pana? pisałaś coś o zdjęciach choinek...myślałem że wkleisz swoją Ale to było moje życzenie za stronkę tak wiem, ale mogłabyś dać dobry przykład Dziewczyny już dały wiec z nich bierz przykład zrobię zdjęcie za dnia teraz już ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Chciałabym zobaczyć Marcię w akcji jak ukradkiem zajada czekoladę. Niech jej pójdzie na zdrówko. Nie mam nic przeciwko jedzenia słodyczy przez dzieci. W rozsądnych ilościach, ale zabraniać nie można. jaK znajdę chwilę to wkleję jakieś zdjęcia z gwiazdorem Nie powiem komu cos obiecałes co????????????????? No zdjecia Marci z Mikołajem sklerozo na pewno bendom a u Szymka był gwiazdor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Do szymka Gwiazdor dotarł ale go nie widział bo zabrakło strojów w sklepach To znaczy tatuś tak sie zabierał do kupna, ze zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Moja choinka stoi w pokoju A pana? pisałaś coś o zdjęciach choinek...myślałem że wkleisz swoją Ale to było moje życzenie za stronkę tak wiem, ale mogłabyś dać dobry przykład Dziewczyny już dały wiec z nich bierz przykład zrobię zdjęcie za dnia teraz już ciemno Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Do szymka Gwiazdor dotarł ale go nie widział bo zabrakło strojów w sklepach To znaczy tatuś tak sie zabierał do kupna, ze zabrakło a ja kupiłem za 10 zł świetny strój w biedronce - spodnie, bluza, czapka i broda z wąsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 No to czekam aż burdel odjedzie i bedom zdjecia a gdzie pani choinka??? Moja choinka stoi w pokoju A pana? pisałaś coś o zdjęciach choinek...myślałem że wkleisz swoją Ale to było moje życzenie za stronkę tak wiem, ale mogłabyś dać dobry przykład Dziewczyny już dały wiec z nich bierz przykład zrobię zdjęcie za dnia teraz już ciemno Czekam z niecierpliwością choinka jak choionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Choinka jak choinka a życzenie jest życzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Do szymka Gwiazdor dotarł ale go nie widział bo zabrakło strojów w sklepach To znaczy tatuś tak sie zabierał do kupna, ze zabrakło a ja kupiłem za 10 zł świetny strój w biedronce - spodnie, bluza, czapka i broda z wąsami A my przed samymi świętami oblecieliśmy wszystkie markety i nigdzie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To się nazywa mieć szczęście To ja poproszę no własnie nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To się nazywa mieć szczęście To ja poproszę no własnie nie wiem co o nowa stronka i nie zdążyłem z życzeniem na poprzedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To się nazywa mieć szczęście To ja poproszę no własnie nie wiem co o nowa stronka i nie zdążyłem z życzeniem na poprzedniej Spokojnie załapiesz sie podwójnie A ja w tym czasie pomyślę nad życzeniem. Albo nie, niech każdy wklei na co ma ochotę. Zobaczymy co wymyślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jutro pomyślę coby tu wkleić. A teraz idę lulu. Papa...do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jutro pomyślę coby tu wkleić. A teraz idę lulu. Papa...do jutra. dobranoc słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.12.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jutro pomyślę coby tu wkleić. A teraz idę lulu. Papa...do jutra. Papa Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts