Rom 29.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dobra dobra....nic już nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.12.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Chyba Żeby z tego chyba cos nie wyszło ale fajnie będzie kolejne dzieciątko na forum U mnie to żadnego chyba nie ma chyba??? No przecież piszę, ze nie ma żadnego chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a ja się już nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a ja się już nie mogę doczekać Ja pewnie tez bym nie mogła się doczekać.... Romuś a nie przeraża cię ilość obowiązków przy bliźniakach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.12.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Wcale Ci się nie dziwię. Na jedno dziecko czeka się z takim utęsknieniem a co dopiero na parkę Kiedy nastepne badanie? Strasznie jestem ciekawa jakiej płci bedzie drugi dzieciaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a ja się już nie mogę doczekać Ja pewnie tez bym nie mogła się doczekać.... Romuś a nie przeraża cię ilość obowiązków przy bliźniakach ??? ja wiem że będzie przerabane...że przez pierwszy rok nie bedziemy mieli własnego zycia....ale jak sobie pomyślę za parę lat takie święta.....tyle dzieci... to od razu mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Wcale Ci się nie dziwię. Na jedno dziecko czeka się z takim utęsknieniem a co dopiero na parkę Kiedy nastepne badanie? Strasznie jestem ciekawa jakiej płci bedzie drugi dzieciaczek. badanie za tydzien we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.12.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a ja się już nie mogę doczekać Ja pewnie tez bym nie mogła się doczekać.... Romuś a nie przeraża cię ilość obowiązków przy bliźniakach ??? ja wiem że będzie przerabane...że przez pierwszy rok nie bedziemy mieli własnego zycia....ale jak sobie pomyślę za parę lat takie święta.....tyle dzieci... to od razu mi lepiej Jak będziecie mieli dosyć.... to zawsze możecie podrzucić je do cioci Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a ja się już nie mogę doczekać Ja pewnie tez bym nie mogła się doczekać.... Romuś a nie przeraża cię ilość obowiązków przy bliźniakach ??? ja wiem że będzie przerabane...że przez pierwszy rok nie bedziemy mieli własnego zycia....ale jak sobie pomyślę za parę lat takie święta.....tyle dzieci... to od razu mi lepiej Jak będziecie mieli dosyć.... to zawsze możecie podrzucić je do cioci Kasi trzymam cię za słowo dopiero byś się zdziwiła gdybysmy Ci trójkę przywieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.12.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a ja się już nie mogę doczekać Ja pewnie tez bym nie mogła się doczekać.... Romuś a nie przeraża cię ilość obowiązków przy bliźniakach ??? ja wiem że będzie przerabane...że przez pierwszy rok nie bedziemy mieli własnego zycia....ale jak sobie pomyślę za parę lat takie święta.....tyle dzieci... to od razu mi lepiej To jak bedziesz juz cos wiedział to poprosze o smska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a ja się już nie mogę doczekać Ja pewnie tez bym nie mogła się doczekać.... Romuś a nie przeraża cię ilość obowiązków przy bliźniakach ??? ja wiem że będzie przerabane...że przez pierwszy rok nie bedziemy mieli własnego zycia....ale jak sobie pomyślę za parę lat takie święta.....tyle dzieci... to od razu mi lepiej To jak bedziesz juz cos wiedział to poprosze o smska nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.12.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a ja się już nie mogę doczekać Ja pewnie tez bym nie mogła się doczekać.... Romuś a nie przeraża cię ilość obowiązków przy bliźniakach ??? ja wiem że będzie przerabane...że przez pierwszy rok nie bedziemy mieli własnego zycia....ale jak sobie pomyślę za parę lat takie święta.....tyle dzieci... to od razu mi lepiej Jak będziecie mieli dosyć.... to zawsze możecie podrzucić je do cioci Kasi trzymam cię za słowo dopiero byś się zdziwiła gdybysmy Ci trójkę przywieźli Wcale bym się nie zmartwiła..... ja uwielbiam dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 to dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.12.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witalinka!!! Coś mnie znów bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witalinka!!! Coś mnie znów bierze. czesc Edytko jakaś choroba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.12.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witalinka!!! Coś mnie znów bierze. czesc Edytko jakaś choroba?? Niestety... Poza tym nie spałam prawie całą noc, bo mój pies coś źle się czuł, albo ma się ku końcowi, bo jest z nim coraz gorzej. Mija właśnie 14 lat od kiedy się do mnie przybłąkał i wtedy juz nie był zbyt młody. Kompletnie już nic nie słyszy i coraz częściej skamle z powodu bólu stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.12.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witalinka!!! Coś mnie znów bierze. czesc Edytko jakaś choroba?? Niestety... Poza tym nie spałam prawie całą noc, bo mój pies coś źle się czuł, albo ma się ku końcowi, bo jest z nim coraz gorzej. Mija właśnie 14 lat od kiedy się do mnie przybłąkał i wtedy juz nie był zbyt młody. Kompletnie już nic nie słyszy i coraz częściej skamle z powodu bólu stawów. Edytko dużo duzo zdrówka dla Ciebie i dla pieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.12.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Edytko, smutne masz dzisiaj wadomosci Mam nadzieję, że bedzie wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.12.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 I gdzie wszystkich wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 I gdzie wszystkich wywiało mnie już przywiało..... :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts