Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :lol:

Ja juz lepiej nic nie powiem dlaczego mnie nie ma bo Edyś znowu na mnie nakrzyczy :oops:

Od soboty mnie coś bierze, a właściwie to mnie bierze od wtorku przed Wigilią ale Gripex poszedł w ruch i jakoś się uchowałam. W sobotę jednak czułam się fatalnie, wczoraj jeszcze gorzej, a dzisiaj MUSIAŁAM iść do pracy. Jutro też muszę, ale w Sylwestra to tylko będzie kosmetyczka, fryzjer, maseczki i odpoczywanie :lol:

Jestem strasznie przemęczona tą przeprowadzką, przygotowaniami do Świąt i samymi Świętami. Non stop pełno gości. I chociaż ja uwielbiam gości to w piątek bardzo chciałam żeby sobie poszli :oops: :roll: :oops:

Plan mam taki. W środę robię sobie salon piękności, potem idę się bawić a od czwartku do niedzieli leżę do góry brzuchem i ODPOCZYWAM :lol:

Gdyby jednak zachciało mi się coś robić to proszę mnie stuknąć w łeb :wink:

Łup..łup...łup... ja już Cię stukam zawczasu. :evil: :lol:

Właściwie to Ci sie nie dziwię, że masz już troche dość. Zwaliło Ci się ciut za dużo na raz. A co do gości, to ja tez bardzo lubię ich przyjmować, ale siedzenie do północy w I-szy dzień świąt, po kilku dniach siedzenia przy garach, tez miałam dość. :roll: Ale było minęło. Jutro idę ostatni dzień do pracy i wracam dopiero 5 stycznia. :D :D :D