Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rom-ku gdzie jesteś???? Wysłałam Ci maila :lol:

jestem jestem :D :D :D

No i popadał śnieg i mój radiowy internet w domu padł :cry: :cry: :cry: :cry:

Bobowa a dałoby radę zrobić taki kalendarz na dzień babci czy za mało czasu??

A na maila już odpowiedziałem

Jak szybciutko zdjęcia przyślesz to pewnie, że się da. No i zaoszczędzić czasu na wysyłce bo będziesz mógł odebrać osobiście :lol:

Rom-ku w dzienniczku ucichło bo czekam na zrobiony i gotowy projekt (przypomnę że p. Architekt i p. Konstruktor mają czas do 20 stycznia br a jak nie to :evil: ). Właściciwe to już się nie mogę doczekać kiedy sie w końcu zacznie ten bałagan :roll: :o , a pewnie później będę mówić, że już się nie mogę doczekać kiedy się skończy ten bałagan :p No cóż... kobiecie trudno dogodzić :)

Wysyłam Ci na priva wiadomość

Pamietam jak to było u nas.

Kupilismy sobie działeczke i jak głupki jeżdzilismy tam ciągle oglądac nasz kawałek pola i marzyliśmy kiedy sie zacznie.

A ja Wam zazdroszczę. Mimo tych wszystkich nerwów, problemów bardzo miło wspominam cały ten bajzel :D

Hihi może kiedyś znowu wybuduje dom. No tak ale najpierw musze zkończyć jeden ( czytaj : za10 lat :D )

Dzieki za priv

Pamietam jak to było u nas.

Kupilismy sobie działeczke i jak głupki jeżdzilismy tam ciągle oglądac nasz kawałek pola i marzyliśmy kiedy sie zacznie.

A ja Wam zazdroszczę. Mimo tych wszystkich nerwów, problemów bardzo miło wspominam cały ten bajzel :D

Hihi może kiedyś znowu wybuduje dom. No tak ale najpierw musze zkończyć jeden ( czytaj : za10 lat :D )

Dzieki za priv

Rom-ku oj dzieki wielkie za Twoje słowa bo już myślałam, że tylko my tacy stuknięci jesteśmy i spacery na naszą ziemię urządzamy :wink: i jak już tam jesteśmy to sobie marzymy.... :wink: jak to będzie jak się zacznie....

No ...fajnie będzie :lol: mam nadzieję :p

Nie robiliśmy kanapek, nie było koca bo nie ma zboża ani pola. Ta działka jest położona wśród domów, które już stoją, jest elegancki pozbruk (znaczy się droga dojazdowa do działki), są lampy i w ogóle jest cywilizacja, to tak głupio byłoby kocyk i te inne :lol: