Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale wieczorem to się chyba rozerwiesz?

Po co Ci to bezrobocie?

Miałem w planach wieczorem z kolegą pifko na mieście ale dopadło mnie przeziębienie i siedze w domu. Kicham, prycham i wogóle kiepsko się czuję. A bezrobocie - wykonuje w domu darmowe prace zlecone dla mojej żony - opracowuje właśnie Plan Odnowy Powidza i potrzebne mi jest wszystko o tej miejscowości

Po co Ci to bezrobocie?

Miałem w planach wieczorem z kolegą pifko na mieście ale dopadło mnie przeziębienie i siedze w domu. Kicham, prycham i wogóle kiepsko się czuję. A bezrobocie - wykonuje w domu darmowe prace zlecone dla mojej żony - opracowuje właśnie Plan Odnowy Powidza i potrzebne mi jest wszystko o tej miejscowości

To faktycznie "ciekawa" praca. Co do wieczoru to nie przejmuj się, ja mam 2 tygodnie bez wyjścia :(

Po co Ci to bezrobocie?

To faktycznie "ciekawa" praca. Co do wieczoru to nie przejmuj się, ja mam 2 tygodnie bez wyjścia :(

2 tygodnie? - prxzeleci :D

jak ospa?

monia77w1 napisał:

Pancka,

tak z ciekawości pytam czy grasz trochę na pewnym instrumencie? Dobrze skojarzyłam?

Monia77 błądzę myślami gdzie ja o tym pisałam i czy w ogóle? Skąd Ty to wiesz,że jestem muzykiem...dopiero teraz skojarzyłam!! hihihi...Gram gram - ja jestem wiolonczelistką a mój mąż gra na puzonie......a zapewne myślałaś,że na kozie... :lol: :lol:

Rom..ja jestem..siedzę dziś do 19 w pracy...eehh

Monia77 błądzę myślami gdzie ja o tym pisałam i czy w ogóle? Skąd Ty to wiesz,że jestem muzykiem...dopiero teraz skojarzyłam!! hihihi...Gram gram - ja jestem wiolonczelistką a mój mąż gra na puzonie......a zapewne myślałaś,że na kozie...

ale masz fajny zawód :D :D :D :D :D A grywasz czasami na nerwach :lol: :oops:

Ską Monika wiedziała??? :o :o :o

monia77w1 napisał:

Pancka,

tak z ciekawości pytam czy grasz trochę na pewnym instrumencie? Dobrze skojarzyłam?

Monia77 błądzę myślami gdzie ja o tym pisałam i czy w ogóle? Skąd Ty to wiesz,że jestem muzykiem...dopiero teraz skojarzyłam!! hihihi...Gram gram - ja jestem wiolonczelistką a mój mąż gra na puzonie......a zapewne myślałaś,że na kozie... :lol: :lol:

Rom..ja jestem..siedzę dziś do 19 w pracy...eehh

Zazdroszczę talentu, ja niestety nie mam :( Kiedyś tylko parę razy grałam.... :lol: w butelkę no i do perfekcji opanowałam granie na nerwach :lol: :lol: :lol:

No to do 19 będziemy Ci pomagać pracować :lol:

Monia77 błądzę myślami gdzie ja o tym pisałam i czy w ogóle? Skąd Ty to wiesz,że jestem muzykiem...dopiero teraz skojarzyłam!! hihihi...Gram gram - ja jestem wiolonczelistką a mój mąż gra na puzonie......a zapewne myślałaś,że na kozie...

ale masz fajny zawód :D :D :D :D :D A grywasz czasami na nerwach :lol: :oops:

Ską Monika wiedziała??? :o :o :o

Monia wszystko wie :lol: