monia77w1 16.02.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ale wieczorem to się chyba rozerwiesz?Po co Ci to bezrobocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ale wieczorem to się chyba rozerwiesz? Po co Ci to bezrobocie? Miałem w planach wieczorem z kolegą pifko na mieście ale dopadło mnie przeziębienie i siedze w domu. Kicham, prycham i wogóle kiepsko się czuję. A bezrobocie - wykonuje w domu darmowe prace zlecone dla mojej żony - opracowuje właśnie Plan Odnowy Powidza i potrzebne mi jest wszystko o tej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ale wieczorem to się chyba rozerwiesz? Po co Ci to bezrobocie? Miałem w planach wieczorem z kolegą pifko na mieście ale dopadło mnie przeziębienie i siedze w domu. Kicham, prycham i wogóle kiepsko się czuję. A bezrobocie - wykonuje w domu darmowe prace zlecone dla mojej żony - opracowuje właśnie Plan Odnowy Powidza i potrzebne mi jest wszystko o tej miejscowości To faktycznie "ciekawa" praca. Co do wieczoru to nie przejmuj się, ja mam 2 tygodnie bez wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.02.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 bobowa budowniczowa napisał: A ja też będę miała kozę - to skopiowałam z komentarzy mojego dzienniczka rom..to z tego "nawału pracy" dziś..pomyliłam cię z bobową..ups.....sssszzzzooorryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ale wieczorem to się chyba rozerwiesz? Po co Ci to bezrobocie? Miałem w planach wieczorem z kolegą pifko na mieście ale dopadło mnie przeziębienie i siedze w domu. Kicham, prycham i wogóle kiepsko się czuję. A bezrobocie - wykonuje w domu darmowe prace zlecone dla mojej żony - opracowuje właśnie Plan Odnowy Powidza i potrzebne mi jest wszystko o tej miejscowości To faktycznie "ciekawa" praca. Co do wieczoru to nie przejmuj się, ja mam 2 tygodnie bez wyjścia 2 tygodnie? - prxzeleci jak ospa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 bobowa budowniczowa napisał: A ja też będę miała kozę - to skopiowałam z komentarzy mojego dzienniczka rom..to z tego "nawału pracy" dziś..pomyliłam cię z bobową..ups.....sssszzzzooorryyy też mi sie wydawało że to bobowa planuje kozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 cała buźka wysypana, wygląda jak mały potworek. Trochę się rano obśmialiśmy z niego (oczywiście nie przy nim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 cała buźka wysypana, wygląda jak mały potworek. Trochę się rano obśmialiśmy z niego (oczywiście nie przy nim) wyrodni rodzice!!! zaraz wracam - wiatrołap czeka na mopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Pancka, tak z ciekawości pytam czy grasz trochę na pewnym instrumencie? Dobrze skojarzyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 cała buźka wysypana, wygląda jak mały potworek. Trochę się rano obśmialiśmy z niego (oczywiście nie przy nim) wyrodni rodzice!!! zaraz wracam - wiatrołap czeka na mopa Narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Pancka, tak z ciekawości pytam czy grasz trochę na pewnym instrumencie? Dobrze skojarzyłam? jestem a o co chodzi??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 no i uciekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.02.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 monia77w1 napisał: Pancka, tak z ciekawości pytam czy grasz trochę na pewnym instrumencie? Dobrze skojarzyłam? Monia77 błądzę myślami gdzie ja o tym pisałam i czy w ogóle? Skąd Ty to wiesz,że jestem muzykiem...dopiero teraz skojarzyłam!! hihihi...Gram gram - ja jestem wiolonczelistką a mój mąż gra na puzonie......a zapewne myślałaś,że na kozie... Rom..ja jestem..siedzę dziś do 19 w pracy...eehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Pancka, tak z ciekawości pytam czy grasz trochę na pewnym instrumencie? Dobrze skojarzyłam? jestem a o co chodzi??????????????? Zajrzyj do klanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Monia77 błądzę myślami gdzie ja o tym pisałam i czy w ogóle? Skąd Ty to wiesz,że jestem muzykiem...dopiero teraz skojarzyłam!! hihihi...Gram gram - ja jestem wiolonczelistką a mój mąż gra na puzonie......a zapewne myślałaś,że na kozie... ale masz fajny zawód A grywasz czasami na nerwach Ską Monika wiedziała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.02.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 monia własnie wynalazłam Cię w "naszej klasie"..ja jestem ta ostatnia na liście...obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 monia77w1 napisał: Pancka, tak z ciekawości pytam czy grasz trochę na pewnym instrumencie? Dobrze skojarzyłam? Monia77 błądzę myślami gdzie ja o tym pisałam i czy w ogóle? Skąd Ty to wiesz,że jestem muzykiem...dopiero teraz skojarzyłam!! hihihi...Gram gram - ja jestem wiolonczelistką a mój mąż gra na puzonie......a zapewne myślałaś,że na kozie... Rom..ja jestem..siedzę dziś do 19 w pracy...eehh Zazdroszczę talentu, ja niestety nie mam Kiedyś tylko parę razy grałam.... w butelkę no i do perfekcji opanowałam granie na nerwach No to do 19 będziemy Ci pomagać pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Monia77 błądzę myślami gdzie ja o tym pisałam i czy w ogóle? Skąd Ty to wiesz,że jestem muzykiem...dopiero teraz skojarzyłam!! hihihi...Gram gram - ja jestem wiolonczelistką a mój mąż gra na puzonie......a zapewne myślałaś,że na kozie... ale masz fajny zawód A grywasz czasami na nerwach Ską Monika wiedziała??? Monia wszystko wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 rom..to mi chyba najlepiej wychodzi z tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 monia własnie wynalazłam Cię w "naszej klasie"..ja jestem ta ostatnia na liście...obecnie Wiem, przecież ja to założyłam więc pierwsza zobaczyłam tam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts