Edmar70 01.01.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Mi też jest fajnie, że z Wami mogę porozmawiać Własnie zmieniłam pozycję przy kompie, bo już mi doopka ścierpła. Teraz jestem na wpół leżąco. A o tej porze to juz nie pamietam kiedy ostatnio konwersowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Monia, jesteś BOSKA Twoja determinacja sięgnęła zenitu. Rób to co zamierzasz i pokaż im z kim maja doczynienia. Edytko, ja to jestem uparta istota i jak sie uprę to nie ma mocnych A ja jestem bardzo długo cierpliwa i wyrozumiała ale nienawidzę jak mnie ktoś robi w konia, coś obiecuje a potem odwołuje. Wtedy wkraczam do akcji i nie ma że boli Najważniejsze to umiec zadbać o własny tyłek bo nikt za nas tego nie zrobi No jeśli mówisz o sprawach urzędowych to się zgadzam, ale jeśli chodzi o życie prywatne to trzeba mieć trochę zdrowego egoizmu, którego ja sama też jeszcze się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Co to za posądzenia o to że dopiero wstałemJa dzisiaj wstałem o 8 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Mi też jest fajnie, że z Wami mogę porozmawiać Własnie zmieniłam pozycję przy kompie, bo już mi doopka ścierpła. Teraz jestem na wpół leżąco. A o tej porze to juz nie pamietam kiedy ostatnio konwersowaliśmy. Chyba jakieś 100 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Mi też jest fajnie, że z Wami mogę porozmawiać Własnie zmieniłam pozycję przy kompie, bo już mi doopka ścierpła. Teraz jestem na wpół leżąco. A o tej porze to juz nie pamietam kiedy ostatnio konwersowaliśmy. Moja doopka też już woła o inną pozycję ale nie ma szans. Na leżąco to ja nie umiem A o tej porze to Wy tak ale nie ze mną bo mnie się to zdarza tylko dwa razy w roku Ale milutko jest Żeby można było sobie jeszcze przy tym kompie zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Monia, jesteś BOSKA Twoja determinacja sięgnęła zenitu. Rób to co zamierzasz i pokaż im z kim maja doczynienia. Edytko, ja to jestem uparta istota i jak sie uprę to nie ma mocnych A ja jestem bardzo długo cierpliwa i wyrozumiała ale nienawidzę jak mnie ktoś robi w konia, coś obiecuje a potem odwołuje. Wtedy wkraczam do akcji i nie ma że boli Najważniejsze to umiec zadbać o własny tyłek bo nikt za nas tego nie zrobi No jeśli mówisz o sprawach urzędowych to się zgadzam, ale jeśli chodzi o życie prywatne to trzeba mieć trochę zdrowego egoizmu, którego ja sama też jeszcze się uczę Aniu, nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Aniu, jakie spać Ja właśnie lepiej usadowiłam sie przy kompie, cobym jeszcze pogadała, a Ty o jakimś łóżku prawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Co to za posądzenia o to że dopiero wstałem Ja dzisiaj wstałem o 8 rano No to gdzie byłeś od ósmej i dlaczego tak krótko spałeś Rozumiem, córcia A jak się bawiliście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Monia, jesteś BOSKA Twoja determinacja sięgnęła zenitu. Rób to co zamierzasz i pokaż im z kim maja doczynienia. Edytko, ja to jestem uparta istota i jak sie uprę to nie ma mocnych A ja jestem bardzo długo cierpliwa i wyrozumiała ale nienawidzę jak mnie ktoś robi w konia, coś obiecuje a potem odwołuje. Wtedy wkraczam do akcji i nie ma że boli Najważniejsze to umiec zadbać o własny tyłek bo nikt za nas tego nie zrobi No jeśli mówisz o sprawach urzędowych to się zgadzam, ale jeśli chodzi o życie prywatne to trzeba mieć trochę zdrowego egoizmu, którego ja sama też jeszcze się uczę Aniu, nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Żeby można było sobie jeszcze przy tym kompie zapalić Nioooo...to już byłaby pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Co to za posądzenia o to że dopiero wstałem Ja dzisiaj wstałem o 8 rano No to gdzie byłeś od ósmej i dlaczego tak krótko spałeś Rozumiem, córcia A jak się bawiliście ??? No własnie, cały dzień bez nas Nieładnie. Musisz korzystać dopóki się da. Jak się pojawią bliźniaki to pewnie wogóle nie bedziesz miał dla nas czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.01.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Co to za posądzenia o to że dopiero wstałem Ja dzisiaj wstałem o 8 rano No to gdzie byłeś od ósmej i dlaczego tak krótko spałeś Rozumiem, córcia A jak się bawiliście ??? nie bawilismy się wogólę bo siedzieliśmy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Aniu, jakie spać Ja właśnie lepiej usadowiłam sie przy kompie, cobym jeszcze pogadała, a Ty o jakimś łóżku prawisz. No bo ja ............ech.............już nic lepiej nie powiem Kręgosłup mi wysiada a na leżąco nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Żeby można było sobie jeszcze przy tym kompie zapalić Nioooo...to już byłaby pełnia szczęścia Rozumiesz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Romku, czy Ty masz zły humorek, czy mi sie tylko zdaje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Co to za posądzenia o to że dopiero wstałem Ja dzisiaj wstałem o 8 rano No to gdzie byłeś od ósmej i dlaczego tak krótko spałeś Rozumiem, córcia A jak się bawiliście ??? nie bawilismy się wogólę bo siedzieliśmy w domu oj........chyba poruszyłam nie dobry temat............ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.01.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 To ja nie przeszkadzamdobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Aniu, jakie spać Ja właśnie lepiej usadowiłam sie przy kompie, cobym jeszcze pogadała, a Ty o jakimś łóżku prawisz. No bo ja ............ech.............już nic lepiej nie powiem Kręgosłup mi wysiada a na leżąco nie umiem A ja umiem... Wystarczy mieć wysoko poduszkę pod głową, skulone nogi w kolanach, a na nich komp. Tylko że tak długo tez się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Romku, czy Ty masz zły humorek, czy mi sie tylko zdaje??? Hm......................tak już się właśnie tak zastanawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 To ja nie przeszkadzam dobranoc Ale Ty nam nie przeszkadzasz Romek co jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts