bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Aniu, jakie spać Ja właśnie lepiej usadowiłam sie przy kompie, cobym jeszcze pogadała, a Ty o jakimś łóżku prawisz. No bo ja ............ech.............już nic lepiej nie powiem Kręgosłup mi wysiada a na leżąco nie umiem A ja umiem... Wystarczy mieć wysoko poduszkę pod głową, skulone nogi w kolanach, a na nich komp. Tylko że tak długo tez się nie da. No właśnie...i co potem..znowu na doopkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 To ja nie przeszkadzam dobranoc Romku co się stało? Nie bądź smutny. Będziemy Cię wspierać. Przecież wiesz, że zawsZe możesz na nas liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No właśnie...i co potem..znowu na doopkę Nie ma innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No właśnie...i co potem..znowu na doopkę Nie ma innego wyjścia. No to ja już zostanę na siedząco bo bym musiała się wtargać na górę z całym osprzętem a potem znowu schodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 To ja nie przeszkadzam dobranoc Romku co się stało? Nie bądź smutny. Będziemy Cię wspierać. Przecież wiesz, że zawsZe możesz na nas liczyć. Chyba faktycznie Romek ma kiepski nastrój. Mam nadzieję, ze jutro będziesz miał lepszy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Coś czuję, że zaraz FM się zatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 I działa..................może się coś poprawiło, choć ja nie mam doświadczenia bo o tej porze to nie bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Coś czuję, że zaraz FM się zatnie. No to chyba czas się pożegnać. Dziewczyny było miło ale czas uciekać. Fajne są te wieczory z Wami Buziaki i słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Coś czuję, że zaraz FM się zatnie. No to chyba czas się pożegnać. Dziewczyny było miło ale czas uciekać. Fajne są te wieczory z Wami Buziaki i słodkich snów Kolorowych snów Z Tobą też jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Papa waleczna Monisiu. Śpij smacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.01.2009 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Ja też znikam Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 To w takim razie ja też znikam. Przeciez sama tu nie zostanę. Pa pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzień dobry.... Kobietki do późna gadały i teraz nikogo nie ma... odsypiają W razie czego jestem u siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzień dobry wszsytkim paniom Mam nadzieje, że dzisiaj Romek ma lepszy nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzień dobry wszsytkim paniom Mam nadzieje, że dzisiaj Romek ma lepszy nastrój noo. ciekawe co się stało, że był taki zły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek dziewczęta! Super się wczoraj gadało i nawet FM na krótko padło. Może zrobimy dziś powtórkę z rozrywki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek dziewczęta! Super się wczoraj gadało i nawet FM na krótko padło. Może zrobimy dziś powtórkę z rozrywki? Ja jestem jak najbardziej za Trzeba jeszcze Anie i Romka zwerbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzień dobry wszsytkim paniom Mam nadzieje, że dzisiaj Romek ma lepszy nastrój noo. ciekawe co się stało, że był taki zły... Pewnie chłopak jest zapracowany i na nic nie ma siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek dziewczęta! Super się wczoraj gadało i nawet FM na krótko padło. Może zrobimy dziś powtórkę z rozrywki? a mogę się dołączyć ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek dziewczęta! Super się wczoraj gadało i nawet FM na krótko padło. Może zrobimy dziś powtórkę z rozrywki? a mogę się dołączyć ??. A co to za pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts