Edmar70 02.01.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Kasiu, z Laury to będzie taka laska, że właściwie to juz bym ją miała na oku. A z Marcelka to jeszcze słodki bobasek, taki do pitulania. A Mikołaja slabo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Laura to naprawdę.. nie ma to tamto, sliczna dziewczynka z niej Marcel wygląda na luzaka a Mikołaj to tak najspokojniej z nich... Kochane dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek dziewczęta! Super się wczoraj gadało i nawet FM na krótko padło. Może zrobimy dziś powtórkę z rozrywki? a mogę się dołączyć ??. a ja też mogę?? normalnie jak Małgosia pojechała to nie ma z kim gadać wieczorami.... o, a właśnie Nadusia sobie leży we wózku i gaworzy do misiów... jakie to słodkie warto pamiętać takie chwile, bo szybko mijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek dziewczęta! Super się wczoraj gadało i nawet FM na krótko padło. Może zrobimy dziś powtórkę z rozrywki? a mogę się dołączyć ??. a ja też mogę?? normalnie jak Małgosia pojechała to nie ma z kim gadać wieczorami.... o, a właśnie Nadusia sobie leży we wózku i gaworzy do misiów... jakie to słodkie warto pamiętać takie chwile, bo szybko mijają za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 nooooo piękne masz te pociechy..... córa z błyskiem w oku, synuś na VW szaleje... a Mikołaj - ech .... wygląda na fajnego, spokojnego chłopczyka... z błyskiem ciekawości w oku... co do Waszych planów - życze wszystkiego dobrego... czasem cuda się zdarzają nituś.... idealnie trafiłaś w 10. Dokładnie taki jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek Wszyscy możecie, nie pytajcie tylko przychodźcie Dziękuję za różyczkę i za medal........normalnie tak mi się jakoś..................ciepło na sercu zrobiło Zrobiłam zupę - krem z pieczarek, teraz robię barszczyk, muszę jeszcze coś do pracy zrobić i obiecuję się zalogować za ok 2 godziny. Kasiu dzieciaczki cudne, .....tylko ja w jakimś błędzie żyłam bo wydawało mi się, że ty masz Laurę i Marcela.................o Mikołaju to ja nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek Wszyscy możecie, nie pytajcie tylko przychodźcie Dziękuję za różyczkę i za medal........normalnie tak mi się jakoś..................ciepło na sercu zrobiło Zrobiłam zupę - krem z pieczarek, teraz robię barszczyk, muszę jeszcze coś do pracy zrobić i obiecuję się zalogować za ok 2 godziny. Kasiu dzieciaczki cudne, .....tylko ja w jakimś błędzie żyłam bo wydawało mi się, że ty masz Laurę i Marcela.................o Mikołaju to ja nie wiedziałam Bo Mikołaj nie jest jeszcze nasz....ale bardzo byśmy chcieli, żeby był A dzieci to są cudne... ale najcudniejsze są jak śpią .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.01.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 hejeczka Anuś. A co do pracy musisz z żarełka robić??? Dwie godziny, strasznie długo...ale czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 zabiegana ta nasza Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ale słodkie dzieciaczki Żeby tyle czasu je przed nami ukrywać A do kogo są podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ale słodkie dzieciaczki Żeby tyle czasu je przed nami ukrywać A do kogo są podobne? Laura do mnie, a Marcel do Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Coś mi się wydaje, że sobie nie pogadam dzisiaj z Wami. Zaraz przychodzą do nas znajomi. A znając nasze spotkania, to pewnie zabalujemy do późnych godzin. Bawcie się dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ej no Edyś wcale mi się to nie podoba Mimo wszystko życzę udanej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 hmmm i towarzystwo się rozwala.... ciekawe czy Ania dojdzie.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek Wszyscy możecie, nie pytajcie tylko przychodźcie Dziękuję za różyczkę i za medal........normalnie tak mi się jakoś..................ciepło na sercu zrobiło Zrobiłam zupę - krem z pieczarek, teraz robię barszczyk, muszę jeszcze coś do pracy zrobić i obiecuję się zalogować za ok 2 godziny. Kasiu dzieciaczki cudne, .....tylko ja w jakimś błędzie żyłam bo wydawało mi się, że ty masz Laurę i Marcela.................o Mikołaju to ja nie wiedziałam Bo Mikołaj nie jest jeszcze nasz....ale bardzo byśmy chcieli, żeby był A dzieci to są cudne... ale najcudniejsze są jak śpią .... Jestem Rozumiem, że myśleliście o adopcji. To bardzo trudna decyzja ale jestem pełna podziwu dla rodziców, którzy się decydują na adopcję, zwłaszcza jak mają swoje dzieci. WIELKI UKŁON Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 hejeczka Anuś. A co do pracy musisz z żarełka robić??? Dwie godziny, strasznie długo...ale czekamy Źle się wyraziłam Do pracy nie robiłam żarełka. Do pracy musiałam zrobić pewien dokument i niestety trochę dłużej mi zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Coś mi się wydaje, że sobie nie pogadam dzisiaj z Wami. Zaraz przychodzą do nas znajomi. A znając nasze spotkania, to pewnie zabalujemy do późnych godzin. Bawcie się dobrze!!! No nie ...................... Cóż, tak bywa. Bawcie się dobrze, ale jak pójdą wcześniej to przyjdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Doberek Wszyscy możecie, nie pytajcie tylko przychodźcie Dziękuję za różyczkę i za medal........normalnie tak mi się jakoś..................ciepło na sercu zrobiło Zrobiłam zupę - krem z pieczarek, teraz robię barszczyk, muszę jeszcze coś do pracy zrobić i obiecuję się zalogować za ok 2 godziny. Kasiu dzieciaczki cudne, .....tylko ja w jakimś błędzie żyłam bo wydawało mi się, że ty masz Laurę i Marcela.................o Mikołaju to ja nie wiedziałam Bo Mikołaj nie jest jeszcze nasz....ale bardzo byśmy chcieli, żeby był A dzieci to są cudne... ale najcudniejsze są jak śpią .... Jestem Rozumiem, że myśleliście o adopcji. To bardzo trudna decyzja ale jestem pełna podziwu dla rodziców, którzy się decydują na adopcję, zwłaszcza jak mają swoje dzieci. WIELKI UKŁON Kasiu Bardzo bym chciała, żeby nam się udało.... ale tam jest problem z ojcem alkoholikiem, który nie chce się zrzec praw rodzicielskich....a bez tego nie pozwolą nam Mikołaja zaadoptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Hm........................ Sama nie wiem co powiedzieć To bardzo odpowiedzialna decyzja. Jeśli już ją podjęliście to gratuluję i chylę czoła przed Wami. A ten tatulek to może się zrzeknie praw do Mikołaja. Czy on go odwiedza, czy Mikołaj ma z nim kontakt i jak na Was zareagował PS. Nie boisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Hm........................ Sama nie wiem co powiedzieć To bardzo odpowiedzialna decyzja. Jeśli już ją podjęliście to gratuluję i chylę czoła przed Wami. A ten tatulek to może się zrzeknie praw do Mikołaja. Czy on go odwiedza, czy Mikołaj ma z nim kontakt i jak na Was zareagował PS. Nie boisz się Już się nie boję.. bałam się , ale pochodziłam po specjalistach, odwiedziłam Pania psycholog i kilka rodzin, które mają zaadoptowane dziecko i moja decyzja jest już przemyślana... bardzo chciałabym, żeby Mikołaj z nami zamieszkał i miał normalną, kochająca rodzinę... Na razie ojciec nie chce się zrzec praw... bo nie - ja myślę, że on liczy na to, że my mu zapłacimy za to. A małym wogóle się nie interesuje, nie odwiedza go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts