Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

No to widzę, że decyzja przemyślana :lol:

Pozostaje mi więc pogratulować :D :D :D :D :D :D

A ten tatulek to ........ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na razie zabierajcie Mikołaja na weekendy, ferie, wakacje, zobaczycie jak się dalej ułoży. Może tatulek przemyśli :roll: choć to raczej wątpliwe. Ale płacić mu.....hm......chyba, że tak po cichu, żeby nie było że kupiliście dziecko.

Opowiedz coś o Mikołaju, ile ma lat, czy mieszka w Poznaniu, gdzie chodzi do szkoły?

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to widzę, że decyzja przemyślana :lol:

Pozostaje mi więc pogratulować :D :D :D :D :D :D

A ten tatulek to ........ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na razie zabierajcie Mikołaja na weekendy, ferie, wakacje, zobaczycie jak się dalej ułoży. Może tatulek przemyśli :roll: choć to raczej wątpliwe. Ale płacić mu.....hm......chyba, że tak po cichu, żeby nie było że kupiliście dziecko.

Opowiedz coś o Mikołaju, ile ma lat, czy mieszka w Poznaniu, gdzie chodzi do szkoły?

Mikołaj ma 5 lat, jest spokojnym dzieckiem, uśmiechającym się bardzo uroczo. Jego cały Świat to dom dziecka... niestety panują tam fatalne warunki... mało zabawek... dzieci noszą za duże ciuszki.... nikt nie ma dla nich czasu... miłości...

Nawet sobie Aniu nie wyobrażasz jak bardzo chciałabym zmienić jego świat..pokazać mu ciekawe miejsca... nauczyć go miłości, zaufania do ludzi.

W Poznaniu nigdy nie był....dom dziecka jest w Krzyżu...

Ojejku :cry:

Tak mi się smutno zrobilo :cry:

Gdzie Was do Krzyża pognało????

A Mikołaj był juz u Was i jak Wasze dzieciaczki zareagowały???

Do Krzyża to pognało mojego męża z prezentami do domu dziecka... Aniu wyobrażasz sobie, że te dzieci nie miały nawet choinki...??? :roll: :roll: :roll:

Tomek zrobił zbiórkę, kupili mnóstwo zabawek i pojechali....

Tomkowi od razu wpadł w oko...kiedyś ...tzn. kilka lat temu rozmawialiśmy o tym, że jak wybudujemy dom to zaadoptujemy dziecko i w sumie od tego wyjazdu mojego męża , wszystko się zaczęło...ja jeszcze nie widziałam Mikołaja na żywo...ale Tomek jest nim oczarowany..a ja juz nie mogę się doczekać kiedy go poznam.... a poznam go dopiero na święta Wielkanocne.

Ten Twój mąż to dobry człowiek musi być :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A czemu tak długo musisz czekać????

Bo na koniec stycznia wyprowadzamy się do teściowej.... nie chciałabym robić Mikołajowi nadziei..., bo nawet nie będę mogła go do siebie zabrać. Nie chcę , żeby cierpiał.

Ale w kwietniu wynajmiemy mieszkanie i chciałabym zacząć budować z nim więź..i zabierać go do siebie.

Tomek znowu zamierza zrobić zbiórkę pieniędzy na Wielkanoc.... i wtedy z nim pojadę...:)

Dziewczyny jestem tylko, ze dzisiaj to ja mam bardzo kiepski nastrój i tylko czytam co piszecie.

Monia co się dzieje??

Z chłopem się pożarłam.

Wkur&&)&*^%% mnie na maksa i nic nie mam ochoty :(

Monia .... facetem się przejmuj....ten gatunek nie jest wart naszej złości :)

Głowa do góry :lol: