bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 No to widzę, że decyzja przemyślana Pozostaje mi więc pogratulować A ten tatulek to ........ Na razie zabierajcie Mikołaja na weekendy, ferie, wakacje, zobaczycie jak się dalej ułoży. Może tatulek przemyśli choć to raczej wątpliwe. Ale płacić mu.....hm......chyba, że tak po cichu, żeby nie było że kupiliście dziecko. Opowiedz coś o Mikołaju, ile ma lat, czy mieszka w Poznaniu, gdzie chodzi do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 No to widzę, że decyzja przemyślana Pozostaje mi więc pogratulować A ten tatulek to ........ Na razie zabierajcie Mikołaja na weekendy, ferie, wakacje, zobaczycie jak się dalej ułoży. Może tatulek przemyśli choć to raczej wątpliwe. Ale płacić mu.....hm......chyba, że tak po cichu, żeby nie było że kupiliście dziecko. Opowiedz coś o Mikołaju, ile ma lat, czy mieszka w Poznaniu, gdzie chodzi do szkoły? Mikołaj ma 5 lat, jest spokojnym dzieckiem, uśmiechającym się bardzo uroczo. Jego cały Świat to dom dziecka... niestety panują tam fatalne warunki... mało zabawek... dzieci noszą za duże ciuszki.... nikt nie ma dla nich czasu... miłości... Nawet sobie Aniu nie wyobrażasz jak bardzo chciałabym zmienić jego świat..pokazać mu ciekawe miejsca... nauczyć go miłości, zaufania do ludzi. W Poznaniu nigdy nie był....dom dziecka jest w Krzyżu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ojejku Tak mi się smutno zrobilo Gdzie Was do Krzyża pognało???? A Mikołaj był juz u Was i jak Wasze dzieciaczki zareagowały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ojejku Tak mi się smutno zrobilo Gdzie Was do Krzyża pognało???? A Mikołaj był juz u Was i jak Wasze dzieciaczki zareagowały??? Do Krzyża to pognało mojego męża z prezentami do domu dziecka... Aniu wyobrażasz sobie, że te dzieci nie miały nawet choinki...??? Tomek zrobił zbiórkę, kupili mnóstwo zabawek i pojechali.... Tomkowi od razu wpadł w oko...kiedyś ...tzn. kilka lat temu rozmawialiśmy o tym, że jak wybudujemy dom to zaadoptujemy dziecko i w sumie od tego wyjazdu mojego męża , wszystko się zaczęło...ja jeszcze nie widziałam Mikołaja na żywo...ale Tomek jest nim oczarowany..a ja juz nie mogę się doczekać kiedy go poznam.... a poznam go dopiero na święta Wielkanocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ten Twój mąż to dobry człowiek musi być A czemu tak długo musisz czekać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ten Twój mąż to dobry człowiek musi być A czemu tak długo musisz czekać???? Bo na koniec stycznia wyprowadzamy się do teściowej.... nie chciałabym robić Mikołajowi nadziei..., bo nawet nie będę mogła go do siebie zabrać. Nie chcę , żeby cierpiał. Ale w kwietniu wynajmiemy mieszkanie i chciałabym zacząć budować z nim więź..i zabierać go do siebie. Tomek znowu zamierza zrobić zbiórkę pieniędzy na Wielkanoc.... i wtedy z nim pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dobra decyzja A powiedz jak Twoje układy z................wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dobra decyzja A powiedz jak Twoje układy z................wiesz moje układy z..... to brak układów.... i jest mi z tym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dobra decyzja A powiedz jak Twoje układy z................wiesz moje układy z..... to brak układów.... i jest mi z tym dobrze Cieszę się, Najgorsze za Tobą, teraz to już będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 A Monię też gdzieś wyrzuciło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 A Monię też gdzieś wyrzuciło?? Właśnie Same dwie zostałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dziewczyny jestem tylko, ze dzisiaj to ja mam bardzo kiepski nastrój i tylko czytam co piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 A Monię też gdzieś wyrzuciło?? Właśnie Same dwie zostałyśmy taaaaa. Edyś ma odpuszczone....a Monia...???? Jutro będzie lanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dziewczyny jestem tylko, ze dzisiaj to ja mam bardzo kiepski nastrój i tylko czytam co piszecie. Monia co się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dziewczyny jestem tylko, ze dzisiaj to ja mam bardzo kiepski nastrój i tylko czytam co piszecie. Monia co się dzieje?? Z chłopem się pożarłam. Wkur&&)&*^%% mnie na maksa i nic nie mam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dziewczyny jestem tylko, ze dzisiaj to ja mam bardzo kiepski nastrój i tylko czytam co piszecie. Monia co się dzieje?? Z chłopem się pożarłam. Wkur&&)&*^%% mnie na maksa i nic nie mam ochoty Monia .... facetem się przejmuj....ten gatunek nie jest wart naszej złości Głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wiem Kasiu ale swoje muszę przecierpiec i pewnie znowu nabiorę sił do życia.Narazie się zegnam. Wróce jutro w lepszym nastroju.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wiem Kasiu ale swoje muszę przecierpiec i pewnie znowu nabiorę sił do życia. Narazie się zegnam. Wróce jutro w lepszym nastroju. Buziaki To trzymaj się dzielnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dzień dobry z rana Czyżbym wystraszyła wszystkich złych humorem Już mi lepiej Wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Właściwie to dzień dobry w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts