GLAMOURMUM 03.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć Monia.... ciesze się , że już Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć Glamurku Zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No to ja też jestem |I cieszę się, że wszystkim lepiej choć ciekawe czy Romkowi też lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Bobuniu, fajny domek Wam wyszedł, miły i ciepły! A kolorek tynku bardzo mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 O Brazunia Ty u mnie No jaki zaszczyt mnie spotkał Dzięi za miłe słowa choć wiem, że nie lubisz "beżyków i brązów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Nie lubię i nadal tak jest, ale jak beżyki i brązy są u kogoś, toż nie ja się z nimi męczyć będę, no nie A poważnie, beże i brązy pięknie się komponują, ale jak dla mnie jest ich po prostu już za dużo!!! Podoba mi się Twoja barierka, uwielbiam takie proste formy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No to ja też jestem |I cieszę się, że wszystkim lepiej choć ciekawe czy Romkowi też lepiej U Romka niestety bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Nie lubię i nadal tak jest, ale jak beżyki i brązy są u kogoś, toż nie ja się z nimi męczyć będę, no nie A poważnie, beże i brązy pięknie się komponują, ale jak dla mnie jest ich po prostu już za dużo!!! Podoba mi się Twoja barierka, uwielbiam takie proste formy!!!! Dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No to ja też jestem |I cieszę się, że wszystkim lepiej choć ciekawe czy Romkowi też lepiej U Romka niestety bez zmian Jak to Masz jakieś wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No to ja też jestem |I cieszę się, że wszystkim lepiej choć ciekawe czy Romkowi też lepiej U Romka niestety bez zmian Jak to Masz jakieś wieści Niedawno dostałam smska, ze nadal byle jak i bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No to ja też jestem |I cieszę się, że wszystkim lepiej choć ciekawe czy Romkowi też lepiej U Romka niestety bez zmian Jak to Masz jakieś wieści Niedawno dostałam smska, ze nadal byle jak i bez zmian No ale coś się stało????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tego to akurat nie mogę powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 oj kurcze nio ..chyba nie za wesoło witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Miejmy nadzieję, że u Romusia... nie chodzi o dzieciaczki w brzuszku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Tego to akurat nie mogę powiedziec Ok. Nie będę dopytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 oj kurcze nio ..chyba nie za wesoło witam... Cześć Duchu Gdzie byłeś jak Cię nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Miejmy nadzieję, że u Romusia... nie chodzi o dzieciaczki w brzuszku.... Mam nadzieję, że nie Może jak wróci to nam powie, a jak nie powie to może mu humor wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć Duchu.... Dzięki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Miejmy nadzieję, że u Romusia... nie chodzi o dzieciaczki w brzuszku.... Mam nadzieję, że nie Może jak wróci to nam powie, a jak nie powie to może mu humor wróci Z dzieciaczkami wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć Duchu.... Dzięki za zaproszenie to ja dziekuje..za przyjęcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts