ghost34 03.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 eeee...hmmm androgenów..czy raczej piwna heh? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 eeee...hmmm androgenów..czy raczej piwna heh? Solidarność piwna, andgrogeniczna czy solidarność plemników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 eeee...hmmm androgenów..czy raczej piwna heh? Solidarność piwna, andgrogeniczna czy solidarność plemników Ja obsatwaiam opcje nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jeeeeeeestwmmmmmm!!!! Cieszycie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 eeee...hmmm androgenów..czy raczej piwna heh? Solidarność piwna, andgrogeniczna czy solidarność plemników Ja obsatwaiam opcje nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jeeeeeeestwmmmmmm!!!! Cieszycie się? Pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jeeeeeeestwmmmmmm!!!! Cieszycie się? No pewnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Opowiadaj jak goście. Mam nadzieję, że spędziliście miły wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Owszem miły, tak gdzieś do 2 w nocy. Słuchajcie opaliłam sie z koleżanką fajek na tydzień na przód. Ale jak sie tak fajnie gada, to i papierose inaczej smakuje. Za to dzisiaj jak na razie 2 poszły z dymem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No tak, jak są mili goście, kawka to i papieroski inaczej smakują Ale na drugi dzień to kac jest większy od papierosów niż od alkoholu Jeszcze jutro wolne a w poniedziałek do pracy ...buuuuuuuuuuuu A mnie się w pracy szykuje trudny tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Papierochy Okropieństwo. A w połączeniu z alkoholem to już wogóle A próbowałaś Edytko rzucić to kiedyś czy dobrze Ci z tym nałogiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja też mam jutro ostatni dzień laby. Niedziela zawsze jest najgorsza, bo mimo, że jest wolne to i tak myśli sie już o pracy. O Romka się ciut martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Oto co dzisiaj usłyszałam: Co to jest gra wstępna dla mężczyzny: pół godziny żebrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja też mam jutro ostatni dzień laby. Niedziela zawsze jest najgorsza, bo mimo, że jest wolne to i tak myśli sie już o pracy. O Romka się ciut martwię. Spokojnie dziewczyny. Nie macie się o co martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia, m oje palenie to takie kurtuazyjnie bardziej niż nałogowe. W sumie lubię sobie tak w towarzystwie zapalić. na przykład w pracy przez 8 godz. na wypalam nawet pół faki. A co śmieszniejsze nawet o tym nie pomyślę. Taki ze mnie palacz z przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Oto co dzisiaj usłyszałam: Co to jest gra wstępna dla mężczyzny: pół godziny żebrania Ciekawe, nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja też mam jutro ostatni dzień laby. Niedziela zawsze jest najgorsza, bo mimo, że jest wolne to i tak myśli sie już o pracy. O Romka się ciut martwię. No to ja też tak mam Ja się też martwię.....co się u niego dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Oto co dzisiaj usłyszałam: Co to jest gra wstępna dla mężczyzny: pół godziny żebrania Mój luby przyznałby rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia, m oje palenie to takie kurtuazyjnie bardziej niż nałogowe. W sumie lubię sobie tak w towarzystwie zapalić. na przykład w pracy przez 8 godz. na wypalam nawet pół faki. A co śmieszniejsze nawet o tym nie pomyślę. Taki ze mnie palacz z przypadku. To nie lepiej nie palić wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Oto co dzisiaj usłyszałam: Co to jest gra wstępna dla mężczyzny: pół godziny żebrania Mój luby przyznałby rację. Mój też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia, m oje palenie to takie kurtuazyjnie bardziej niż nałogowe. W sumie lubię sobie tak w towarzystwie zapalić. na przykład w pracy przez 8 godz. na wypalam nawet pół faki. A co śmieszniejsze nawet o tym nie pomyślę. Taki ze mnie palacz z przypadku. To nie lepiej nie palić wogóle Pewnie tak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts