monia77w1 03.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 A ja mam ochotę na Gingersa imbirowego. Nie wiem czy się na stację benzynową nie przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć kobity... dzieci śpią..., więc dołączam... Dzisiaj czytaliśmy książkę o rodzinie Wafelków. A my o Florentynce co ciagle mówiła nie Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie A ja czasami mówię nie jak padam na pysk i na nic nie mam ochoty...i tylko chcę po prostu spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć kobity... dzieci śpią..., więc dołączam... Dzisiaj czytaliśmy książkę o rodzinie Wafelków. A my o Florentynce co ciagle mówiła nie Ach te kobiety.... Ja to tak ostatnio zauważyłam, że taka su...a jestem ostatnio.... Kurde nie domyślam się o co chodzi, bo jeśli o To co myślę To ...............do Ciebie nie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć kobity... dzieci śpią..., więc dołączam... Dzisiaj czytaliśmy książkę o rodzinie Wafelków. A my o Florentynce co ciagle mówiła nie Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie A ja czasami mówię nie jak padam na pysk i na nic nie mam ochoty...i tylko chcę po prostu spać Mi się rzadko chce spać. No chyba, ze mi ktoś podpadnie tak jak wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja to tak ostatnio zauważyłam, że taka su...a jestem ostatnio.... Jaka???....Sucha.... To nawilżyć trza i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 A ja mam ochotę na Gingersa imbirowego. Nie wiem czy się na stację benzynową nie przejadę Monia w ciąży jesteś??? A męża nie ma żeby pojechał a Ty w tym czasie w ciepełku sobie z nami pogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja to tak ostatnio zauważyłam, że taka su...a jestem ostatnio.... Jaka???....Sucha.... To nawilżyć trza i po kłopocie. Dokładnie, nawilżyc trzeba a nie się zamartwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Popłakałam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Popłakałam się ze śmiechu Hmmm..... Edytko to co Ci ten Twój mąż robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć kobity... dzieci śpią..., więc dołączam... Dzisiaj czytaliśmy książkę o rodzinie Wafelków. A my o Florentynce co ciagle mówiła nie Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie A ja czasami mówię nie jak padam na pysk i na nic nie mam ochoty...i tylko chcę po prostu spać Mi się rzadko chce spać. No chyba, ze mi ktoś podpadnie tak jak wczoraj A mnie się ciągle chce spać No właśnie wczoraj chyba Ci mąż podpadł to może się dzisiaj zrehabilituje wyjazdem po piwko, czy już wcześniej się pogodziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... Hmmmmmm............ Nieeeeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć kobity... dzieci śpią..., więc dołączam... Dzisiaj czytaliśmy książkę o rodzinie Wafelków. A my o Florentynce co ciagle mówiła nie Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie A ja czasami mówię nie jak padam na pysk i na nic nie mam ochoty...i tylko chcę po prostu spać Mi się rzadko chce spać. No chyba, ze mi ktoś podpadnie tak jak wczoraj A mnie się ciągle chce spać No właśnie wczoraj chyba Ci mąż podpadł to może się dzisiaj zrehabilituje wyjazdem po piwko, czy już wcześniej się pogodziliście Nie pogodziliśmy się i zanosi się na to. Sama sobie pojadę. Sie prosic nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Teraz to ja sie poryczałam ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja to tak ostatnio zauważyłam, że taka su...a jestem ostatnio.... Jaka???....Sucha.... To nawilżyć trza i po kłopocie. Dokładnie, nawilżyc trzeba a nie się zamartwiać Znowu się poryczałam ze śmiechu Dziewczyny ja Was lov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Lubię, lubię tylko, żebym nie musiała biegać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja to tak ostatnio zauważyłam, że taka su...a jestem ostatnio.... Jaka???....Sucha.... To nawilżyć trza i po kłopocie. Dokładnie, nawilżyc trzeba a nie się zamartwiać Znowu się poryczałam ze śmiechu Dziewczyny ja Was lov Aniu my tez Cie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Lubię, lubię tylko, żebym nie musiała biegać...) Znaczy się wolisz poleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts