bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć kobity... dzieci śpią..., więc dołączam... Dzisiaj czytaliśmy książkę o rodzinie Wafelków. A my o Florentynce co ciagle mówiła nie Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie A ja czasami mówię nie jak padam na pysk i na nic nie mam ochoty...i tylko chcę po prostu spać Mi się rzadko chce spać. No chyba, ze mi ktoś podpadnie tak jak wczoraj A mnie się ciągle chce spać No właśnie wczoraj chyba Ci mąż podpadł to może się dzisiaj zrehabilituje wyjazdem po piwko, czy już wcześniej się pogodziliście Nie pogodziliśmy się i zanosi się na to. Sama sobie pojadę. Sie prosic nie będę Monia Ty Zosiu Samosiu Jak ja Cię rozumiem, też się prosić nie lubię, a potem padam na pysk A może coś innego znajdziesz w barku, no chyba, że masz blisko tą stację, to jedź pomału bo ślisko i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Lubię, lubię tylko, żebym nie musiała biegać...) Znaczy się wolisz poleżeć poleżeć i posiedzieć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Lubię, lubię tylko, żebym nie musiała biegać...) Znaczy się wolisz poleżeć biegać...................w łóżku.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Lubię, lubię tylko, żebym nie musiała biegać...) Znaczy się wolisz poleżeć poleżeć i posiedzieć..... Teraz to już leżę pod stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Lubię, lubię tylko, żebym nie musiała biegać...) Znaczy się wolisz poleżeć poleżeć i posiedzieć..... To tak jak ja Bieganie odpada. Aniu, stację mam niedaleko ale chyba nie chce mi się jechać. Śnieg strasznie sypie, samochód w garażu, chyba winka się napiję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? A poskakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Lubię, lubię tylko, żebym nie musiała biegać...) Znaczy się wolisz poleżeć poleżeć i posiedzieć..... To tak jak ja Bieganie odpada. Aniu, stację mam niedaleko ale chyba nie chce mi się jechać. Śnieg strasznie sypie, samochód w garażu, chyba winka się napiję. To jest dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Minuta przerwy. Lecę po flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... A lubisz jak Cie nogi bolą? Lubię, lubię tylko, żebym nie musiała biegać...) Znaczy się wolisz poleżeć poleżeć i posiedzieć..... To tak jak ja Bieganie odpada. Aniu, stację mam niedaleko ale chyba nie chce mi się jechać. Śnieg strasznie sypie, samochód w garażu, chyba winka się napiję. To ja tez sobie poleję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo to tez zalezy jakich koni.... , bo ja niektórych się nie boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo Już nie mogę, za chwilę ..................nie wiem co zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo to tez zalezy jakich koni.... , bo ja niektórych się nie boję... Ja się nie boję mechanicznych Te wprost uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo to tez zalezy jakich koni.... , bo ja niektórych się nie boję... Ja się nie boję mechanicznych Te wprost uwielbiam mechanicznych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Jak o o czym, o koniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Edytko to mu powiedz o czym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo to tez zalezy jakich koni.... , bo ja niektórych się nie boję... Ja się nie boję mechanicznych Te wprost uwielbiam mechanicznych.... takich na 4 kołach. A o czym Kasiu pomyślałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts