Edmar70 03.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Edytko to mu powiedz o czym.... No własnie juz mu powiedziałam, że kawały sobie opowiadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Edytko to mu powiedz o czym.... No własnie juz mu powiedziałam, że kawały sobie opowiadamy. i uwierzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 takich na 4 kołach. A o czym Kasiu pomyślałaś Pewnie o takich na baterię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Edytko to mu powiedz o czym.... No własnie juz mu powiedziałam, że kawały sobie opowiadamy. i uwierzył? Tak jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo to tez zalezy jakich koni.... , bo ja niektórych się nie boję... Ja się nie boję mechanicznych Te wprost uwielbiam mechanicznych.... takich na 4 kołach. A o czym Kasiu pomyślałaś a o jakich ja mogłam pomyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Mój mąż jak tylko widzi, ze wchodzę na forum to go kurw....a trafia. Niestety do dzisiaj nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo to tez zalezy jakich koni.... , bo ja niektórych się nie boję... Ja się nie boję mechanicznych Te wprost uwielbiam mechanicznych.... takich na 4 kołach. A o czym Kasiu pomyślałaś a o jakich ja mogłam pomyśleć... Świntucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Edytko to mu powiedz o czym.... No własnie juz mu powiedziałam, że kawały sobie opowiadamy. i uwierzył? Tak jakby czyli wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Ja też ryczę ale mąż nie słyszy bo drzwi montuje, za to dziecka się na mnie dziwnie patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Mój mąż jak tylko widzi, ze wchodzę na forum to go kurw....a trafia. Niestety do dzisiaj nie wiem dlaczego Mojego nie trafia, ale kiedy ciągle nad kompem siedzę, to się dopytuje, czy ja przypadkiem kogoś tam nie mam.... Gupek formalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 poleżeć i posiedzieć..... A pojeździć? Jesteście niemożliwe Ja tam koni boję się jak cholera, ale jeżdżę twardo to tez zalezy jakich koni.... , bo ja niektórych się nie boję... Ja się nie boję mechanicznych Te wprost uwielbiam mechanicznych.... takich na 4 kołach. A o czym Kasiu pomyślałaś a o jakich ja mogłam pomyśleć... Świntucha i to jaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Słuchajcie , już luby patrzy sie na mnie jak na przygłupa Siedzę i rycze w niebogłosy I tylko się dopytuje, o czym my tak gadamy Edytko to mu powiedz o czym.... No własnie juz mu powiedziałam, że kawały sobie opowiadamy. A ja myslałam że to nie kawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Mój mąż jak tylko widzi, ze wchodzę na forum to go kurw....a trafia. Niestety do dzisiaj nie wiem dlaczego Mojego nie trafia, ale kiedy ciągle nad kompem siedzę, to się dopytuje, czy ja przypadkiem kogoś tam nie mam.... Gupek formalnie... Czyli nie tylko mój ma nierówno pod sufitem Ostatnio to nawet przez telefon nie mogę rozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 takich na 4 kołach. A o czym Kasiu pomyślałaś Pewnie o takich na baterię. Koń..na baterię............to mi się tylko z jednym kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... Hmmmmmm............ Nieeeeeee!!!! Nie chowaj w domu takiego skarba... pokaż go światu............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 takich na 4 kołach. A o czym Kasiu pomyślałaś Pewnie o takich na baterię. Koń..na baterię............to mi się tylko z jednym kojarzy Nie tylko Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Mój mąż jak tylko widzi, ze wchodzę na forum to go kurw....a trafia. Niestety do dzisiaj nie wiem dlaczego Mój też się dziwi, ale najbardziej dlatego, że jak razem nas nie ma to musimy czekać na odpowiedzi. Mówi, że powinnyśmy na gg gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ach te kobiety.... A ja tam wcale nie mówię nie Mnie się zdaża. No nie mogę byc ciągle na pełnych obrotach, bo bym chodzić nie mogła. Edytko pożyczysz męża... Hmmmmmm............ Nieeeeeee!!!! Nie chowaj w domu takiego skarba... pokaż go światu............ Jak Ci Edytka wklei zdjecie z lodami to padniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Mój mąż jak tylko widzi, ze wchodzę na forum to go kurw....a trafia. Niestety do dzisiaj nie wiem dlaczego Mojego nie trafia, ale kiedy ciągle nad kompem siedzę, to się dopytuje, czy ja przypadkiem kogoś tam nie mam.... Gupek formalnie... Normalnie kochanek przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Mój mąż jak tylko widzi, ze wchodzę na forum to go kurw....a trafia. Niestety do dzisiaj nie wiem dlaczego Mojego nie trafia, ale kiedy ciągle nad kompem siedzę, to się dopytuje, czy ja przypadkiem kogoś tam nie mam.... Gupek formalnie... Czyli nie tylko mój ma nierówno pod sufitem Ostatnio to nawet przez telefon nie mogę rozmawiac mój na szczęście się już przyzwyczaił.... ale początki nie były łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts