monia77w1 03.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 To ja swojego usuwam bo jeszcze przez przypadek sie zobaczy i bedzie dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia, chcesz żebym pawia puściła. Aniu, to co Jarek tak ze zgryzoty??? Edytko, no co ty to dla Kasi, zeby przejżała na oczy wybieram tego po lewej. Lubię facetów w okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Aniu, teraz to zdecydowanie lepiej I w jakim towarzystwie się obraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia, chcesz żebym pawia puściła. Aniu, to co Jarek tak ze zgryzoty??? Nie ze zgryzoty, chciał być atrakcyjniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Wklejam drugie, tez na chwilkę, i będzie duże cobyście nie mówiły że nic nie widać a który to twój mąż , o już się pogubiłam ....i kolejny w okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Kaśka, czepiasz się. Gdzie ten Twój te koligramy trzyma bo ja ich nie widzę mój tez przytył 15-20 kg....zostało mu po ciążach To tak jak mojemu ja w ciąży 10 on 15 A potem jeszcze pare się przyplątało A mój od ślubu schudł 15 kilo i spodnie od ślubu wciąga zapięte Aniu, co Ty mu robisz Chyba głodzisz i ciagle na nim jeździsz I znowu myślę tylko o jednym Aniu wybacz O jeżdżeniu coś mi już przebąkuje Pewnie niedługo Was pożegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No i 7 tysiaczków Monia Za następne 7 i nie tylko http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/drinki_z_szampanem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia, chcesz żebym pawia puściła. Aniu, to co Jarek tak ze zgryzoty??? Edytko, no co ty to dla Kasi, zeby przejżała na oczy wybieram tego po lewej. Lubię facetów w okularach Faktycznie ciekawszy A jakie buty fajne ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 To ja swojego usuwam bo jeszcze przez przypadek sie zobaczy i bedzie dym Ale gdzie on, bo nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Kaśka, czepiasz się. Gdzie ten Twój te koligramy trzyma bo ja ich nie widzę mój tez przytył 15-20 kg....zostało mu po ciążach To tak jak mojemu ja w ciąży 10 on 15 A potem jeszcze pare się przyplątało A mój od ślubu schudł 15 kilo i spodnie od ślubu wciąga zapięte Aniu, co Ty mu robisz Chyba głodzisz i ciagle na nim jeździsz I znowu myślę tylko o jednym Aniu wybacz O jeżdżeniu coś mi już przebąkuje Pewnie niedługo Was pożegnam Hmmm..... no to chyba nie bedziemy Cię zatrzymywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 To ja swojego usuwam bo jeszcze przez przypadek sie zobaczy i bedzie dym Ale gdzie on, bo nie widziałam Na górze jest. Jeszcze nie usunęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No i 7 tysiaczków Monia Za następne 7 i nie tylko http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/drinki_z_szampanem.gif No to Wasze zdrówko dziewczyny Gdyby nie Wy i Romek nie byłoby tych 7 tysiaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Aniu, świetna fotka. Mój tez ma tego pokroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Aniu, teraz to zdecydowanie lepiej I w jakim towarzystwie się obraca Prawda A obok mój starszy syn ale to było 1,5 roku temu a w tym wieku szybko się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Aniu, teraz to zdecydowanie lepiej I w jakim towarzystwie się obraca Prawda A obok mój starszy syn ale to było 1,5 roku temu a w tym wieku szybko się zmienia A jakie poważne miny mają. Towarzystwo zobowiazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 To ja swojego usuwam bo jeszcze przez przypadek sie zobaczy i bedzie dym Ale gdzie on, bo nie widziałam Na górze jest. Jeszcze nie usunęłam. Widziałam Trochę się pogubiłam który mąż jest czyj Fajne chłopaki Ci Wasi mężowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No mój to ten w czerwonym polarze i okularach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No i 7 tysiaczków Monia Za następne 7 i nie tylko http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/drinki_z_szampanem.gif No to Wasze zdrówko dziewczyny Gdyby nie Wy i Romek nie byłoby tych 7 tysiaczków Moniu Gratulacje!!! I życzę Ci wszystkiego co sobie zażyczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 To ja swojego usuwam bo jeszcze przez przypadek sie zobaczy i bedzie dym Ale gdzie on, bo nie widziałam Na górze jest. Jeszcze nie usunęłam. Widziałam Trochę się pogubiłam który mąż jest czyj Fajne chłopaki Ci Wasi mężowie no właśnie .... fajni...fajni. A my ich dzisiaj objechałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No i 7 tysiaczków Monia Za następne 7 i nie tylko http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/drinki_z_szampanem.gif No to Wasze zdrówko dziewczyny Gdyby nie Wy i Romek nie byłoby tych 7 tysiaczków Moniu Gratulacje!!! I życzę Ci wszystkiego co sobie zażyczysz Ja tez się dołączam.... dla Ciebie Aniu tez... ( dopiero przed chwilą doczytałam,że ty równiez masz Święto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts