monia77w1 03.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja to uważam, ze co niektórych panów jak sie porzadnie nie objedzie to nie wiedzą gdzie ich miejsce. Przynajmniej z moim tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia daj spokój. Czasami im się należy. I fajnie jest się wygadać. I to nie zmienia faktu, że ich kochamy ze wszystkimi wadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 No i 7 tysiaczków Monia Za następne 7 i nie tylko http://www.sylwesteroferty.pl/grafika/drinki_z_szampanem.gif No to Wasze zdrówko dziewczyny Gdyby nie Wy i Romek nie byłoby tych 7 tysiaczków Moniu Gratulacje!!! I życzę Ci wszystkiego co sobie zażyczysz Ja tez się dołączam.... dla Ciebie Aniu tez... ( dopiero przed chwilą doczytałam,że ty równiez masz Święto ) Dzieki dziewczyny A życzeń to ja mam sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Kasia nie smuć się, upusciłyśmy trochę krwi to teraz lepiej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia daj spokój. Czasami im się należy. I fajnie jest się wygadać. I to nie zmienia faktu, że ich kochamy ze wszystkimi wadami. Dokładnie Fajnie jest sobie czasami pogadać w babskim gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dzięki Kasiu za życzenia Mojemu to ja funduję tzw. sprowadzanie z nieba na ziemię i potem znowu jest spokój na pół roku Ale i tak jest kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dziewczyny, cudowny wieczór z Wami spędziłam Nawet wyrzuty sumienia mam bo chłopcom ostatnio bardzo mało czasu poświęcam A teraz wiecie pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja swojego musze niestety troche częściej sprowadzac na ziemię Wynika to pewnie z tego, ze czesto bywa poza domem i sie chłopak trochę rozregulował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Monia daj spokój. Czasami im się należy. I fajnie jest się wygadać. I to nie zmienia faktu, że ich kochamy ze wszystkimi wadami. A ja... ( odpukać, żeby nie zapeszyć ) dogaduję sie z mężem jak nigdy dotąd. Chyba już się dotarliśmy.... w końcu już trochę lat jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 A mi 8 stycznia minie 9 lat po slubie. Ale ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 A mi 8 stycznia minie 9 lat po slubie. Ale ten czas leci U nas 11. Strasznie ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dziewczyny, cudowny wieczór z Wami spędziłam Nawet wyrzuty sumienia mam bo chłopcom ostatnio bardzo mało czasu poświęcam A teraz wiecie pa, pa no miłego jezdzenia Nie wiem co sie ze mną dzisiaj dzieje To chyba głód pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 A mi 8 stycznia minie 9 lat po slubie. Ale ten czas leci U nas 11. Strasznie ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 A mi 8 stycznia minie 9 lat po slubie. Ale ten czas leci U nas 11. Strasznie ten czas leci Dzieci rosną, nam przybywa zmarszczek ale w sumie to chyba nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja się znam ze swoim juz 20 lat. Jesteśmy udanym małżeństwem, że tak skromnie powiem. Nawet wśród znajomych uchodzimy za kosmitów. Ale czasami cos zazgrzyta. Ale na krótko i znów jest pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dziewczyny, cudowny wieczór z Wami spędziłam Nawet wyrzuty sumienia mam bo chłopcom ostatnio bardzo mało czasu poświęcam A teraz wiecie pa, pa no miłego jezdzenia Nie wiem co sie ze mną dzisiaj dzieje To chyba głód pa pa Pa pa Aniu....tylko ,żeby cię jutro nogi nie bolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 A my sie znamy 13 lat i jesteśmy włoskim małżeństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dziewczyny, cudowny wieczór z Wami spędziłam Nawet wyrzuty sumienia mam bo chłopcom ostatnio bardzo mało czasu poświęcam A teraz wiecie pa, pa no miłego jezdzenia Nie wiem co sie ze mną dzisiaj dzieje To chyba głód pa pa Pa pa Aniu....tylko ,żeby cię jutro nogi nie bolały Widzę, ze nie tylko ja mam dzisiaj ciekawe poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ja się znam ze swoim juz 20 lat. Jesteśmy udanym małżeństwem, że tak skromnie powiem. Nawet wśród znajomych uchodzimy za kosmitów. Ale czasami cos zazgrzyta. Ale na krótko i znów jest pięknie. U nas na początku nie było kolorowo. 6 lat po ślubie to już była zupełna tragedia.... a teraz jest na prawdę super...i uchowaliśmy się jako nieliczne małżeństwo spośród naszych znajomych, które sie nie rozwiodło Przykre jak młodzi ludzie gubią się i wybierają rozwody, zamiast próbowac rozwiązywać problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Pa pa Aniu http://bluemonx.blox.pl/resource/akt09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts