monia77w1 16.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 aż tak źle gorzej niż źle, nie dosyć że nie sprząta to jeszcze chlew robi No to przechlapane Już raz w wątku o bałaganiarstwie opisałam mojego m. pisałam też o puszkach z piwem. To jak narazie mój jedyny sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Edytko kwiatki dla Ciebie: http://www.twojekwiaty.pl/photo/987.jpg Och, jak miło Śliczne, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 aż tak źle gorzej niż źle, nie dosyć że nie sprząta to jeszcze chlew robi No to przechlapane aż te kobiety...... stale narzekają na Tych swoich Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 aż tak źle gorzej niż źle, nie dosyć że nie sprząta to jeszcze chlew robi No to przechlapane Już raz w wątku o bałaganiarstwie opisałam mojego m. pisałam też o puszkach z piwem. To jak narazie mój jedyny sukces. możesz przypomnieć nie czytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 aż tak źle gorzej niż źle, nie dosyć że nie sprząta to jeszcze chlew robi No to przechlapane Już raz w wątku o bałaganiarstwie opisałam mojego m. pisałam też o puszkach z piwem. To jak narazie mój jedyny sukces. możesz przypomnieć nie czytałem No ja też nie czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dobra, przypominam. Byliśny świeżo po ślubie (kiedy to było już prawie nie pamiętam ). Mój małżonek lubi piwko ale nie lubił wynosić puszek po sobie mimo moich wielokrotnych próśb. Nie bo nie i już. No wzięłam te puchy i wrzuciłam mu je do samochodu Poskutkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dobra, przypominam. Byliśny świeżo po ślubie (kiedy to było już prawie nie pamiętam ). Mój małżonek lubi piwko ale nie lubił wynosić puszek po sobie mimo moich wielokrotnych próśb. Nie bo nie i już. No wzięłam te puchy i wrzuciłam mu je do samochodu Poskutkowało Dobre Mój chyba by wylazł ze skóry, jakbym mu to zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dobra, przypominam. Byliśny świeżo po ślubie (kiedy to było już prawie nie pamiętam ). Mój małżonek lubi piwko ale nie lubił wynosić puszek po sobie mimo moich wielokrotnych próśb. Nie bo nie i już. No wzięłam te puchy i wrzuciłam mu je do samochodu Poskutkowało Dobre Mój chyba by wylazł ze skóry, jakbym mu to zrobiła. Wierz mi, mój miał nieciekawą minę ale wyjątkowo nawet nie odezwał się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 haha dobre chciałbym widziec jego minę kiedy otwiera samochód a tam.....puszki no ale co miał powiedzieć - w końcu to było krótko po ślubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 haha dobre chciałbym widziec jego minę kiedy otwiera samochód a tam.....puszki no ale co miał powiedzieć - w końcu to było krótko po ślubie Romek, ta mina była bezcenna W sumie to byliśmy już razem 3,5 roku ale chłopina poprostu zaniemówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 haha dobre chciałbym widziec jego minę kiedy otwiera samochód a tam.....puszki no ale co miał powiedzieć - w końcu to było krótko po ślubie A myślisz, że teraz to by ją przez kolano przewinął i parę klapsików dał po pupce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 haha dobre chciałbym widziec jego minę kiedy otwiera samochód a tam.....puszki no ale co miał powiedzieć - w końcu to było krótko po ślubie A myślisz, że teraz to by ją przez kolano przewinął i parę klapsików dał po pupce. żeby tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dobra moi mili, wesoło mi tu z Wami ale spadam. Jedziemy z panem bałagarzem do Castoramy. Może się po drodze pogodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dobra moi mili, wesoło mi tu z Wami ale spadam. Jedziemy z panem bałagarzem do Castoramy. Może się po drodze pogodzimy miłego wieczoru papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 16.02.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja też spadam... na kanapę Padam na tzw. ryj i spać mi się chce okrutnie. Takie zarwane nocki nigdy nie wychodzą mi na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pancka 16.02.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Ja musze tez Was opuściś..może postukam juz z domku..pozdrawiam całą paczkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 normalnie znowu mnie wszystkie zostawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.02.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 normalnie znowu mnie wszystkie zostawiły Biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 jak było w Castoramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts