Rom 05.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A bo dobry humor dzisiaj mam No nareszcie Fajnie, ze wszystko wróciło do normy bo już się martwiłam a Pani to też bardzo niegrzeczna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A bo dobry humor dzisiaj mam No nareszcie Fajnie, ze wszystko wróciło do normy bo już się martwiłam a Pani to też bardzo niegrzeczna była Ja A w życiu Pan mnie jeszcze niegrzecznej nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A bo dobry humor dzisiaj mam No nareszcie Fajnie, ze wszystko wróciło do normy bo już się martwiłam a Pani to też bardzo niegrzeczna była Ja A w życiu Pan mnie jeszcze niegrzecznej nie widział no to słucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie no tak przy ludziach to nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie no tak przy ludziach to nie wypada nie sądzę żeby ktoś tu był zgorszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie no tak przy ludziach to nie wypada nie sądzę żeby ktoś tu był zgorszony Dobra, dobra, nie podpuszczaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie no tak przy ludziach to nie wypada nie sądzę żeby ktoś tu był zgorszony Dobra, dobra, nie podpuszczaj mnie ja??????????? ja nigdy nikogo nie podpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A ci znowu tylko o jednym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Nie no tak przy ludziach to nie wypada nie sądzę żeby ktoś tu był zgorszony Dobra, dobra, nie podpuszczaj mnie ja??????????? ja nigdy nikogo nie podpuszczam Jakbym Cię nie znała to moze i bym uwierzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień Dobry Robaczki po świetach O kurcze!!!!! Ile mam stron czytania Z tego co przejrzałem to bardzo niegrzeczne Panie były Zapraszam do mnie.... na dywanik... a za co???? a co będziemy na tym dywaniku robić testować mój nowy odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień Dobry Robaczki po świetach O kurcze!!!!! Ile mam stron czytania Z tego co przejrzałem to bardzo niegrzeczne Panie były Zapraszam do mnie.... na dywanik... a za co???? a co będziemy na tym dywaniku robić testować mój nowy odkurzacz to teraz tak się to nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień Dobry Robaczki po świetach O kurcze!!!!! Ile mam stron czytania Z tego co przejrzałem to bardzo niegrzeczne Panie były Zapraszam do mnie.... na dywanik... a za co???? a co będziemy na tym dywaniku robić testować mój nowy odkurzacz to teraz tak się to nazywa Jak zwał...tak zwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dzień Dobry Robaczki po świetach O kurcze!!!!! Ile mam stron czytania Z tego co przejrzałem to bardzo niegrzeczne Panie były Zapraszam do mnie.... na dywanik... a za co???? a co będziemy na tym dywaniku robić testować mój nowy odkurzacz to teraz tak się to nazywa Jak zwał...tak zwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zabawa z odkurzaczem Nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zabawa z odkurzaczem Nie znam Kasia mowi że nam pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zabawa z odkurzaczem Nie znam Kasia mowi że nam pokaże hmmmm .... Ja tak powiedziałam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zabawa z odkurzaczem Nie znam Kasia mowi że nam pokaże Rozumiem, ze też nigdy nie bawiłes się w tą zabawę To kiedy bo strasznie ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zabawa z odkurzaczem Nie znam Kasia mowi że nam pokaże hmmmm .... Ja tak powiedziałam???? to pewnie mi się coś pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zabawa z odkurzaczem Nie znam Kasia mowi że nam pokaże Rozumiem, ze też nigdy nie bawiłes się w tą zabawę To kiedy bo strasznie ciekawa jestem zależy co rozumiemy pod pojęciem odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Zabawa z odkurzaczem Nie znam Kasia mowi że nam pokaże Rozumiem, ze też nigdy nie bawiłes się w tą zabawę To kiedy bo strasznie ciekawa jestem zależy co rozumiemy pod pojęciem odkurzacza Własciwie to ja nie wiem co Kasia miała na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts