monia77w1 05.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ja będę miała takie 3 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ja będę miała takie 3 Witanko Ło matko to jak dużą masz chałupę? Ja będę miała jedną i dwa punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja mam dla Pań wiadomość!!!! Okazał się dzisiaj .....że będę miał w domu cztery kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dużą Czy ja wiem Jedna rura w garażu, jedna na dole, jedna na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dużą Czy ja wiem Jedna rura w garażu, jedna na dole, jedna na poddaszu. a przy której będziesz tańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dużą Czy ja wiem Jedna rura w garażu, jedna na dole, jedna na poddaszu. Nie rozumiem To ta jedna Ci nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja mam dla Pań wiadomość!!!! Okazał się dzisiaj .....że będę miał w domu cztery kobiety Jeju....... ale kapitalnie. Będziesz KRÓLEM!!! w takim babińcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja mam dla Pań wiadomość!!!! Okazał się dzisiaj .....że będę miał w domu cztery kobiety Jeju....... ale kapitalnie. Będziesz KRÓLEM!!! w takim babińcu. mam nadzieję, że będą mnie nosiły na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dużą Czy ja wiem Jedna rura w garażu, jedna na dole, jedna na poddaszu. a przy której będziesz tańczyć jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Edytko mam nadzieję, że jeszcze Ci się nie chce spać??? Pytam bo mam nadzieję, że osiągniesz dzisiaj OLIMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja mam dla Pań wiadomość!!!! Okazał się dzisiaj .....że będę miał w domu cztery kobiety Romku Psm Cię wykończy A tak wogóle to bardzo się cieszę Ale bedziesz miał wesoło szczególenie jak chłopaki zaczną sie schodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Dużą Czy ja wiem Jedna rura w garażu, jedna na dole, jedna na poddaszu. a przy której będziesz tańczyć jeszcze nie wiem koniecznie zrób zjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja mam dla Pań wiadomość!!!! Okazał się dzisiaj .....że będę miał w domu cztery kobiety Jeju....... ale kapitalnie. Będziesz KRÓLEM!!! w takim babińcu. mam nadzieję, że będą mnie nosiły na rękach Facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja mam dla Pań wiadomość!!!! Okazał się dzisiaj .....że będę miał w domu cztery kobiety Romku Psm Cię wykończy A tak wogóle to bardzo się cieszę Ale bedziesz miał wesoło szczególenie jak chłopaki zaczną sie schodzić Psm?????? a co to za szyfr????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja mam dla Pań wiadomość!!!! Okazał się dzisiaj .....że będę miał w domu cztery kobiety Jeju....... ale kapitalnie. Będziesz KRÓLEM!!! w takim babińcu. mam nadzieję, że będą mnie nosiły na rękach Facet baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Edytko mam nadzieję, że jeszcze Ci się nie chce spać??? Pytam bo mam nadzieję, że osiągniesz dzisiaj OLIMP Ooooo.... To ile mi jeszcze brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Edytko mam nadzieję, że jeszcze Ci się nie chce spać??? Pytam bo mam nadzieję, że osiągniesz dzisiaj OLIMP Ooooo.... To ile mi jeszcze brakuje? 26 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Psm to syndrom napięcia przedmiesiączkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 a ja mam dla Pań wiadomość!!!! Okazał się dzisiaj .....że będę miał w domu cztery kobiety Romku Psm Cię wykończy A tak wogóle to bardzo się cieszę Ale bedziesz miał wesoło szczególenie jak chłopaki zaczną sie schodzić Psm?????? a co to za szyfr]/b]????? To cos czego mogłoby w ogóle nie być. Przynajmniej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Edytko mam nadzieję, że jeszcze Ci się nie chce spać??? Pytam bo mam nadzieję, że osiągniesz dzisiaj OLIMP Ooooo.... To ile mi jeszcze brakuje? 26 postów Tak duuuuużo????? Chyba nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts