Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edyś jak jestem tak totalnie zmęczona to..............nie ma żadnego problemu :lol: Jak budzik dzisiaj zadzwonił o 5.45 to nie byłam zbyt zadowolona :roll:

No ale dzisiaj w pracy też było troszkę spokojniej (choć niestety nie tak spokojnie żebym mogła do Was zajrzeć :evil: ) więc nie jestem tak bardzo zmęczona jak wczoraj. 8)

A jak się prace posuwają? Masz już jakiś przybliżony termin przeprowadzki????

Ale nie możesz iść wcześnie spać????

Rozumiem, że jak pójdziesz za wcześnie to potem się budzisz w środku nocy...........hm.......bidulko :(

Ale jak chodzisz późno spać to jesteś wyspana?????

Bo ja to jak śpię 12 -13 godzin to wtedy jestem wyspana, wypoczęta i zrelaksowana :lol: :lol: :lol:

A Wasze plany :wink:

Trzymam kciuki żeby się udało o tak

http://www.maturalni.pl/img/kciuki.jpg

Wiesz jak bardzo Wam kibicuję, żeby się udało wszystko tak jak sobie wymarzyliście :lol: :lol: :lol: :lol:

A dlaczego myślisz że może się nie udać :roll:

Dzięki Anuś, jestes kochana. :D

Bo ja to trochę taka pesymistka jestem. :roll: Mam zaledwie dwie łazienki, a mój glazurnik jest taki powolny, że nawet tej jednej jeszcze nie skończył. :-?

Więc jak tak dalej będzie się dłubał, to do następnej zimy się nie wyrobi. :roll:

O 8 to nie ma mowy abym zasnęła. Wiercę się, i kręcę, i nici ze snu. A jak pójdę później spać, to też nie mam gwarancji, że prześpię całą noc. :roll:

Taki widocznie jest mój organizm. :roll: A do tego jak sobie coś wbiję do główy i myślę o tym ciąglę, to już jest pewne, że co najmniej 2 godz. w nocy mam z głowy. :(

A czy ten Twój glazurnik to jest taka złota rączka, że podłogi z drewna też będzie kładł czy może ktoś inny?

A może byś nam powiedziała co jeszcze jest do zrobienia :wink:

Wiem, wiem jak mają pesymiści bo ja też to raczej pesymistka jestem ale ostatni staram się zamienić pesymizm na realizm choć faktycznie wolę się mile rozczarować (tak maja pesymiści jak się coś uda) niż zawieść (jak niepoprawni optymiści) :wink:

Glazurnik to nasz znajomy, "złota rączka". W międzyczsie zrobił wiele innych rzeczy, np. glify, wyrównał ściany w pom. godp. po tynkarzach partaczach, położył kamien w salonie, i inne. To wymaga czasu, tym bardziej, że jest sam. Ale to nie zmienia faktu, że jest bardzo powolny.

Po podłogach zostało jeszcze do zrobienia: górna łazienka, zamontować drzwi i kuchnię, ktore już są i czekają, biały montaż w dolnej łazience, wtyczki elekt., i szambo.