bobowa budowniczowa 06.01.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witanko Wczoraj wróciłam z pracy o 19.15 a o 20 byłam już w łóżku. Padłam. Dzisiaj jest trochę lepiej więc przywlokłam się trochę pogadać O jakiś rurach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witaski wieczorową porą Ania znów zapracowana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ooooo...jesteś. I jestes w stanie zasnąć tak wcześnie i spać do rana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Edyś jak jestem tak totalnie zmęczona to..............nie ma żadnego problemu Jak budzik dzisiaj zadzwonił o 5.45 to nie byłam zbyt zadowolona No ale dzisiaj w pracy też było troszkę spokojniej (choć niestety nie tak spokojnie żebym mogła do Was zajrzeć ) więc nie jestem tak bardzo zmęczona jak wczoraj. A jak się prace posuwają? Masz już jakiś przybliżony termin przeprowadzki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Aniu, masz melodię do spania Ja niestety z tych co sie budzą, a potem nie mogą zasnąć. Plany....hmmmm.... ja wolę nie mieć , aby sie potem nie rozczarować. Za to Marek jest pewien ( niepoprawny optymista), że do jego urodzin (25.02) się wprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ale nie możesz iść wcześnie spać???? Rozumiem, że jak pójdziesz za wcześnie to potem się budzisz w środku nocy...........hm.......bidulko Ale jak chodzisz późno spać to jesteś wyspana????? Bo ja to jak śpię 12 -13 godzin to wtedy jestem wyspana, wypoczęta i zrelaksowana A Wasze plany Trzymam kciuki żeby się udało o tak http://www.maturalni.pl/img/kciuki.jpg Wiesz jak bardzo Wam kibicuję, żeby się udało wszystko tak jak sobie wymarzyliście A dlaczego myślisz że może się nie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzięki Anuś, jestes kochana. Bo ja to trochę taka pesymistka jestem. Mam zaledwie dwie łazienki, a mój glazurnik jest taki powolny, że nawet tej jednej jeszcze nie skończył. Więc jak tak dalej będzie się dłubał, to do następnej zimy się nie wyrobi. O 8 to nie ma mowy abym zasnęła. Wiercę się, i kręcę, i nici ze snu. A jak pójdę później spać, to też nie mam gwarancji, że prześpię całą noc. Taki widocznie jest mój organizm. A do tego jak sobie coś wbiję do główy i myślę o tym ciąglę, to już jest pewne, że co najmniej 2 godz. w nocy mam z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A czy ten Twój glazurnik to jest taka złota rączka, że podłogi z drewna też będzie kładł czy może ktoś inny? A może byś nam powiedziała co jeszcze jest do zrobienia Wiem, wiem jak mają pesymiści bo ja też to raczej pesymistka jestem ale ostatni staram się zamienić pesymizm na realizm choć faktycznie wolę się mile rozczarować (tak maja pesymiści jak się coś uda) niż zawieść (jak niepoprawni optymiści) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Glazurnik to nasz znajomy, "złota rączka". W międzyczsie zrobił wiele innych rzeczy, np. glify, wyrównał ściany w pom. godp. po tynkarzach partaczach, położył kamien w salonie, i inne. To wymaga czasu, tym bardziej, że jest sam. Ale to nie zmienia faktu, że jest bardzo powolny. Po podłogach zostało jeszcze do zrobienia: górna łazienka, zamontować drzwi i kuchnię, ktore już są i czekają, biały montaż w dolnej łazience, wtyczki elekt., i szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Eeeeeee..................to do końca lutego z luzikiem zdążysz Nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.01.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Ja już idę spać Jak tak można, nie Mam nadzieję, że jutro wpadnę Tobie też życze spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.01.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Śpij smacznie Aniu, śpiochu jeden. I kciuki trzymaj tak długo jak tylko sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 I z samego rana wygrałem poproszę coś na rozgrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzień dobry To teraz coś na rozgrzanie http://fundir.org/stuff/fundir.org,pupcie_nr2,874885574dc0f05242eecdf14d12ad5f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A jakby Ci nadal było zimno to moze gorąca herbatka pomoże http://www.abcgospodyni.pl/herbata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cześć Moniu Ale piekna pupa od razu mi się zrobiło cieplej Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a herbatki nie wypijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Już wypiłem dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts