Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Czołem Anuś! :D

Ło matko, strasznie drastyczna ta Twoja dieta. :o Postaraj się choć raz dzienne zjeść coś ciepłego. Przygotyj sobie coś w domu, a w pracy odgrzej w mikrofali.

Nie wiem, czy można do końca wierzyć w obkurczanie żołądka. :roll: Wiele lat temu, jak się odchudzałam, to wiecznie byłam głodna, nawet po miesiącu diety, a nawet i dłużej. :roll: Nic mi się nie zmniejszył, bo ciągle wołał jeść. :lol:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mam w pracy mikrofali :o :roll: :wink:

Edyś ja tylko napisałam co jem w pracy, jak wracam do domu to postanowiłam, że będę jeść normalny obiad (taki nie dietetyczny), a kolacja to albo jest albo nie ma w zależności od jakości obiadu. Na kolację np. jajecznica z 2 jaj na masełku i herbatka, albo surówka z marchwi i jabłek, albo coś podobnego dietetycznego albo raczej mało kalorycznego :lol:

To mówisz że żołądek nie kurczy się :roll: :o :roll:

Aniu, to musisz zakupić. :lol: To świetne rozwiązanie.

Jajeczniczkę proponuję robić na parze, bez dodatku tłuszczu. :lol: Smakuje równie wyśmienicie.

Dla mnie z tym obkurczaniem to zwykłe banialuki. Może faktycznie po pewnym czasiem, trochę mniej papu wystarcza, aby zaspokoić pierwszy!!!! głód, ale ja bynajmniej i tak byłam wiecznie niedojedzona. :roll: A co gorsza ciągle myślałam o jedzeniu, i nie mogłam sie doczekać, kiedy to miną 3 godz. abym mogła już zjeść kolejny posiłek. Męczarnia po prostu. :x

Oj oj dla mnie to też jest męczarnia choć większa w domu niż w pracy bo mam ostatnio taki zapi...dal, że nie mam czasu myśleć o jedzeniu, ani tym bardziej jeść, więc taki kubeczek serka gotowy do jedzenia czy pomidor jest ok.

No nic to zobaczę jak mi pójdzie to odchudzanie. Modlę się tylko o silną wolę i brak pokus :wink:

Glamurku a Ty już się odchudzałaś u dietetyka i co, znowu musisz????

Czekamy cierpliwie na Ciebie. Nie spiesz się, poukładaj się i bądź szczęśliwa :lol:

Już mi trochę lepiej, a to tylko dlatrego , że jadę w odwiedziny do moejj ukochanej babci. Bardzo się cieszę, tylko ona wie....co poprawi mi humor.

Także jadę w niedzielę a wracam w środę :)

Aniu, jeszcze nie poznałam kobiety, która w 100% byłaby zadowolona ze swojego wyglądu :), więc przerabiam różne diety :)

Ja tylko niesmiało zapytam czy babcia Twoja ukochana ma internet???? :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

A jeśli chodzi o różne diety..........hm........ czekam na efekty jeśli zdecydujesz się na dietę Dukana. Ja się nie nadaję na diety ograniczające jakiekolwiek produkty, bo ja jadam bardzo urozmaicone posiłki, np jak jem dwie kromki chleba na śniadanie to każda musi być z czymś innym, a najlepiej żeby każda połówka była z czymś innym. Więc jak sobie zastosowałam sama dietę, która jest urozmaicona, a jedynie muszę wystrzegać się produktów wysokokalorycznych to mam nadzieję, że może trochę wolniej ale się uda :roll:

W każdym razie fajnie, że jesteś 8) 8) 8)

Ja tylko niesmiało zapytam czy babcia Twoja ukochana ma internet???? :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

A jeśli chodzi o różne diety..........hm........ czekam na efekty jeśli zdecydujesz się na dietę Dukana. Ja się nie nadaję na diety ograniczające jakiekolwiek produkty, bo ja jadam bardzo urozmaicone posiłki, np jak jem dwie kromki chleba na śniadanie to każda musi być z czymś innym, a najlepiej żeby każda połówka była z czymś innym. Więc jak sobie zastosowałam sama dietę, która jest urozmaicona, a jedynie muszę wystrzegać się produktów wysokokalorycznych to mam nadzieję, że może trochę wolniej ale się uda :roll:

Babcia nie ma internetu, ale ja mam laptopa z którym się nigdy nie rozstaję..:)

Wczytałam się wczoraj w diete dukana i jestem pod wrażeniem. Ograniczenia nie są zbyt duże, także spokojnie dałabyś sobie radę. Największe ograniczenia sa podczas pierwszego etapu ale i tak nie są złe. :)

Babcia nie ma internetu, ale ja mam laptopa z którym się nigdy nie rozstaję..:)

Wczytałam się wczoraj w diete dukana i jestem pod wrażeniem. Ograniczenia nie są zbyt duże, także spokojnie dałabyś sobie radę. Największe ograniczenia sa podczas pierwszego etapu ale i tak nie są złe. :)

No to jeśli chodzi o internet czuję się uspokojona 8)

Jeśli zaś chodzi o dietę Dukana to wczoraj pobieżnie tylko poczytałam, w sumie sama koncepcja do mnie przemawia ale jeszcze nie doczytałam o wszystkich ograniczeniach :roll:

a ja czekam na ksiazke o diecie south beach, zobaczymy moze sprobuje

tez chce 2 rozmiary mniej :wink:

hmmm, a co to za dieta ??

już doczytałam...

Trwa tylko 2 tygodnie, jest jednak najtrudniejsza, najbardziej restrykcyjna. Podstawę diety w tym okresie stanowią niektóre warzywa i chude mięso. Największe kłopoty sprawia zazwyczaj konieczność rezygnacji z chleba i ziemniaków oraz wykluczenie nabiału. Nie można także pić napojów zawierających kofeinę, tzn. kawy, coca-coli, ale też herbaty!...