bobowa budowniczowa 18.02.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień dobry Nikogo dzisiaj nie było A oto dla Edytki - kwiatki http://www.biedermeier.com.pl/ima/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień Dobry Cześć Romku, jak się czujesz? Jesteś jeszcze przeziębiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień Dobry Cześć Romku, jak się czujesz? Jesteś jeszcze przeziębiony? tragedia sieze tu obłożony chusteczkami, kicham i prycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dzień Dobry Cześć Romku, jak się czujesz? Jesteś jeszcze przeziębiony? tragedia sieze tu obłożony chusteczkami, kicham i prycham A co bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 muszę sobie coś kupić brałem jakiś MaX Grip ale chyba za słabe Masz cos sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 UWAGA UWAGA!!!!!!!! Post nr 5000 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Maxi Grip jest ok, ale dwa dni to za mało. Kup sobie Ibufen zatoki - działa przeciwzapalnie, i hamuje katar, jest jeszcze sudafed - też na katar - bardzo skuteczny. Ale trzeba to wszystko brać min. 3 - 4 dni, nawet jak będziesz się lepiej czuł, to nie przerywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Gratulacje - teraz jesteś na Oplimpie - to zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Maxi Grip jest ok, ale dwa dni to za mało. Kup sobie Ibufen zatoki - działa przeciwzapalnie, i hamuje katar, jest jeszcze sudafed - też na katar - bardzo skuteczny. Ale trzeba to wszystko brać min. 3 - 4 dni, nawet jak będziesz się lepiej czuł, to nie przerywaj. dziekuję, już sobie zapisałem i po drodzę wstąpię do apteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 UWAGA UWAGA!!!!!!!! Post nr 5000 !!!! Z tej okazji mała drobnostka dla Ciebie http://www.perfumy-vip.pl/zdjecia/3041.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Gratulacje - teraz jesteś na Oplimpie - to zobowiązuje i to dokładnie w 3 rocznicę forumowania A tobie niedługo tysiączek stuknie Ale się rozgadałaś Powiedz mi - wszystko na jutro gotowe - nagotowałas słoików dla panów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 UWAGA UWAGA!!!!!!!! Post nr 5000 !!!! Z tej okazji mała drobnostka dla Ciebie http://www.perfumy-perfumeria.pl/image.php?productid=18101 http://www.perfumy-perfumeria.pl/image.php?productid=18101 o dziękuję nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Gratulacje - teraz jesteś na Oplimpie - to zobowiązuje i to dokładnie w 3 rocznicę forumowania A tobie niedługo tysiączek stuknie Ale się rozgadałaś Powiedz mi - wszystko na jutro gotowe - nagotowałas słoików dla panów? I życzenia z okazji trzecich urodzin przyjmij ode mnie, zawsze bądź takim dżentelmenem, miłym rozmówcą, i fajnym mężczyzną I jeszcze coś dla Ciebie http://republika.pl/blog_il_890782/1789581/tr/wiosenne_kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A'propos jutra..... humor mam taki , boję się jak chol.era , dzisiaj będę gotować i pakować się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu dziękuję za wszystko - za kwiatki, perfumy i miłe słowa Wiesz może jak one pachną??? Bo ja ich nie znam W którym szpitalu będziesz. Na długo???? Masz w domu neta żeby potem forumować??? Będę Cię wspierał duchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu dziękuję za wszystko - za kwiatki, perfumy i miłe słowa Wiesz może jak one pachną??? Bo ja ich nie znam W którym szpitalu będziesz. Na długo???? Masz w domu neta żeby potem forumować??? Będę Cię wspierał duchowo No wiem jak pachną...ale nie umiem tego napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A'propos jutra..... humor mam taki , boję się jak chol.era , dzisiaj będę gotować i pakować się Dzień dobry, Bobowa, nie martw się wszystko będzie dobrze. Trzymamy za Ciebie kciuki i dużo zdrówka życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A'propos jutra..... humor mam taki , boję się jak chol.era , dzisiaj będę gotować i pakować się Dzień dobry, Bobowa, nie martw się wszystrko będzie dobrze. Trzymamy za Ciebie kciuki i dużo zdrówka życzymy Dzięki Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 UWAGA UWAGA!!!!!!!! Post nr 5000 !!!! Romku wszystkiego najlepszego. A to prezencik odemnie http://www.st-andrews.ac.uk/~bam04/images/whisky.jpg tylko proszę nie pić w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Zostawię sobie na później bom niezdrów Ale Dziękuję nieznośna babo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts