markoto 12.01.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 tam sie chyba nie laczy bialka i wegli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Myślę Aniu, ze warto. Ja nie łączę od jakiś 3 lat. Nawet jak się najem za trzech to nie czuję się ociążała. Czasami, tak jak np. wświęta, zaczynam jeść wszsytko naraz to mało nie umrę Generalnie łączę jak mam jakies stresy, schudnę i chcę przytyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 tam sie chyba nie laczy bialka i wegli Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Myślę Aniu, ze warto. Ja nie łączę od jakiś 3 lat. Nawet jak się najem za trzech to nie czuję się ociążała. Czasami, tak jak np. wświęta, zaczynam jeść wszsytko naraz to mało nie umrę Generalnie łączę jak mam jakies stresy, schudnę i chcę przytyć. Monia a możesz tak bardziej łopatologicznie i przykładowo do mnie mówić Znaczy, że nie mogę jeść np. twarożku i chleba, albo bułki z jajecznicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dokładnie Aniu Wędlina z warzywami, serek też, jajecznica nie moze być na maśle. Najlepiej na parze albo na oliwce. A jak jesz obiadek to mięsko tylko z warzywkami. A makarony tylko z warzywami. Jeśli masz ochotę na pieczywo to osobno. Owoce najpóźniej na godzinę przed posiłkiem. Wogóle owoców nie powinno się łączyc z niczym. Ani z warzywami ani z mięsem ani z węglowodanami. Tak wiem brzmi to strasznie ale to kwestia 2-3 tygodni i się człowiek przyzwyczaja. A jeżeli bardzo bardzo tesknisz za normalnym odżywieniem to można raz w tygodniu robić normalny dzień ale od razu uprzedzam, ze na początku bedziesz czuła się fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Oj Monia to ten chlebek to osobno z czym można zjeść Widzę, że to już u Ciebie sposób żywienia No i bardzo mnie zaintrygowała jajecznica (białko) bez masła (tłuszcz): czemu nie można na masełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Chlebek tylko z warzywami, niestety. Masełka nie można bo to tłuszcz zwierzęcy. Mozesz na masełku tylko roslinnym, np. rama olivio. Masło zwierzęce odpada. Tak jak pisałam, jak nie mozesz wytrzymać to, np. niedziela jest dniem bez diety. Po jednym dni noralnego jedzienia nie przytyjesz. Na pewno jeżeli idziesz do restauracji to jest ciezko ale bez przesady. I trzeba pamnietać, ze zup nie można zageszczać śmietaną ani mąką. To samo jeżeli chodzi o mięsa. Tylko czyste mięso. No i o schabowych zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Chlebek tylko z warzywami, niestety. Masełka nie można bo to tłuszcz zwierzęcy. Mozesz na masełku tylko roslinnym, np. rama olivio. Masło zwierzęce odpada. Tak jak pisałam, jak nie mozesz wytrzymać to, np. niedziela jest dniem bez diety. Po jednym dni noralnego jedzienia nie przytyjesz. Na pewno jeżeli idziesz do restauracji to jest ciezko ale bez przesady. I trzeba pamnietać, ze zup nie można zageszczać śmietaną ani mąką. To samo jeżeli chodzi o mięsa. Tylko czyste mięso. No i o schabowych zapomnij buuuuuuuuuuuuuu......................boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 monia czemu makarony tylko z warzywami?? powiedz mi ty masz diete rozlaczna czy montignac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Ale tylko na początku. Zresztą jak każda dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.01.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Monia, a Ty to w ogóle jesteś na jakiejś diecie???? Aniu, a nie mówiłam, że jejeczniczkę to tylko na parze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dieta niełączenia nie jest właściwie dietą tylko sposobem odżywiania. Edytko o tej porze na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.01.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 niooo... Przylazłam dopiero niedawno z siatki. Potem wrzyciłam co nieco na ruszt. Potem odpaliłam kompa, nadrobiłam zaległości.... i jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 O tej porze jedzenie Ja tez o tej porze uwielbiam jesc a między 2 a 4 w nocy obowiązkowo robie wędrówkę do lodówki bo inaczej nie zasnę do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Wpadłam tylko na chwilę.Pora się żegnać bo juz późno i jutro znowu bede miała problem ze wstaniem.Dobranoc papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.01.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 O tej porze jedzenie Ja tez o tej porze uwielbiam jesc a między 2 a 4 w nocy obowiązkowo robie wędrówkę do lodówki bo inaczej nie zasnę do rana No tak mnie wytrząchało na tej piłce, że musiałam coś przegryść, bo jakaś wątła się zrobiłam. A w nocy to wstaję, jak ciasto upiekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.01.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dobranoc Monisiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.01.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.01.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzien dobry!! No no w niektorych watkach to byscie ochrzan dostali za samo dzien dobry bez merytorycznych przemyslen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts