Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :)

a Pani miało nie być do środy??? :o :o :o

ale fajni że Pani jest :D :D

Jestem u babci, ale mam laptopa ze sobą.

Cieszymy się, że zaglądasz choć jesteś u babci. Miłych odwiedzin i pozdrów babcię :lol: :lol: :lol: :lol:

Aha..................kiedy ruszacie z budową bo chyba pogoda Wam plany pokrzyżowała :roll: :roll: :roll: :roll:

No ładnie, 250 stronka a gospodyni niet :evil:

Standard, zabiegana, zapracowana..... a potem zmęczona :)

Skąd wiesz??? :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj wróciłam z pracy z boląca głową, zjadłam sobie frankfuterkę i 1 kromkę chleba (taki pyszny mi wyszedł, że nie mogłam przecież nie spróbować....nie :lol: :wink: ), do tego ibufen i poszłam spać. Wstałam o 19, głowa nie bolała, ale żoładąk tak, zrobiłam mielone na jutro i jestem :lol: :lol: :lol: :lol:

No i tak się rodzi plotka. :roll: :roll: :roll:

Wariaty jedne....noooo :lol: W żadnej ciąży nie jestem. :p

Kapusty już sobie nie można pojeść??? :roll: :wink:

Na surówkę kupiłam, a że ciut przy dużo, to se podjadłam. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To ja musiałabym mieć chyba już drużynę piłkarską gdyby ktoś widział moje apetyty :wink:

No tak, po naszych ostatnich nocnych rozmowach na odpowiednie tematy mogłoby się tak zdarzyć :wink: choć oczywiście nie życzę Ci ciąży. W naszym wieku i z naszymi problemami to już niewskazane :cry: :cry: :cry:

A poza tym chyba musiałabys nowy dom zacząć budować :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Jarek pyta???? :o :o :o :oops: :oops: :oops: :lol:

Dziękuję Jareczku za troskę. U mnie wszystko w porządku, czyli bez większych zmian. :) A co u Ciebie? :lol:

Kamień ma się dobrze. U siebie opisałam. :p

No co się tak dziwisz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

właściwie to moja wina, że się tak dziwisz bo on zawsze pyta a ja nie piszę, że on pyta :oops: :oops: :oops:

U Jarka też w porządku choć cierpi na nadmiar wolnego czasu..................po skończeniu budowy :roll: :roll: :roll: :roll:

Idę czytać o kamieniu :D

Cześć Aniu, obejrzałam sobie zdjecia domu. Sprawia wrazenie takiego cieplutkiego :) Super kuchnia i to duże okno w wykuszu!! Rewelacja!!

Ale najbardziej mnie zaintrygowała ta koza w salonie :wink:

Ona nie jest jakichś olbrzymich rozmiarów, co??

Możesz podać co to za nazwa, typ, jakieś dane, albo gdzie mogę się czegoś o niej dowiedzieć??? :)

Dzięki

Facet się o mnie pyta, a Ty nic nie mówisz??? :o :evil: :wink: :lol:

Chyba jest jeszcze trochę rzeczy do zrobienia w domu, na pewno ma się czym zająć. :wink:

Aniu przypominam, że obiecałaś mi pewne fotki. :roll:

Po pierwsze: :oops: :oops: :oops: :oops:

Po drugie: wiesz, jak była presja świąt to walczył, a teraz tłumaczy, że mróz jest :evil: Wiem, wiem, jakieś drobiazgi na zewnątrz zostały, lam przed garażem niema, lamp w bruku nie ma, drzwi między garażem i spiżarnia dojechały, dwa tygodnie się montowały a teraz już drugi tydzień czekaja na wykończenie gipsem i pomalowanie.

Po trzecie: telepatia normalnie jakaś :o

W niedzielę pstryknęłam zdjęcia firany w kuchni i właśnie je zgrałam, żeby Ci pokazać

Tylko trochę ciemne wyszły :(

http://images31.fotosik.pl/437/1b3c09cda7d314famed.jpg

http://images37.fotosik.pl/48/9b2552009d88b794med.jpg

Cześć Aniu, obejrzałam sobie zdjecia domu. Sprawia wrazenie takiego cieplutkiego :) Super kuchnia i to duże okno w wykuszu!! Rewelacja!!

Ale najbardziej mnie zaintrygowała ta koza w salonie :wink:

Ona nie jest jakichś olbrzymich rozmiarów, co??

Możesz podać co to za nazwa, typ, jakieś dane, albo gdzie mogę się czegoś o niej dowiedzieć??? :)

Dzięki

Cześć Kasiu :lol:

Dzięki za miłe słowa :lol: :lol:

Koza jest faktycznie niewielka i sprawuje się rewelacyjnie. Nie żałuję, że nie mam kominka. Kozą jestem zachwycona. :lol:

Tu masz linka, choć ta co się otwiera to jest dużo droższa. Moja kosztowała ok. 3.000. Wymiary mojej są bardzo zbliżone. :lol:

http://www.kominkiskandynawskie.pl/index.php/opis,16,1001,smarty,rail,115.html

O, znalazłam jeszcze z wymiarami dokładnymi

http://www.nordpeis.no/arch/_img/9108934.pdf

Dzięki, są śliczne. :D

Takie cudo to można gotowe kupić, czy tylko na zamówienie? I jaki to materiał?

Już po kuchni widać, że taka zadomowiona jesteś.

Kucharzenie odbywa się pełną parą. :lol:

Ja robiłam na zamówienie, choć do łazienki udało mi się kupić gotową. O materiał mnie nie pytaj :oops: kompletnie się nie znam :oops:

A kucharzenie idzie, właśnie byliśmy po niedzielnym obiedzie :lol: :lol: :lol: :lol: