Rom 18.02.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu kiedy będziesz spowrotem z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Zostawię sobie na później bom niezdrów Ale Dziękuję nieznośna babo Babo, że co, jeszcze nieznośna Myślisz, że jak już jesteś Boski Romek to możesz mówić do mnie babo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu kiedy będziesz spowrotem z nami? Mam nadzieję, że w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Zostawię sobie na później bom niezdrów Ale Dziękuję nieznośna babo Babo, że co, jeszcze nieznośna Myślisz, że jak już jesteś Boski Romek to możesz mówić do mnie babo ale to było powiedziane tak sympatycznie przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu kiedy będziesz spowrotem z nami? Mam nadzieję, że w piątek ufff dobrze że tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Zostawię sobie na później bom niezdrów Ale Dziękuję nieznośna babo Babo, że co, jeszcze nieznośna Myślisz, że jak już jesteś Boski Romek to możesz mówić do mnie babo ale to było powiedziane tak sympatycznie przepraszam Proszę, wybaczone idę jeść śniadanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Hej hej hej moi kochani!!! U mnie śnieg po kostki a ja tak bardzo pragnę już wiosny Aniu dla Ciebie przytulanka, aby przypominała Ci o tym, że jesteśmy z Tobą. http://www.zabawki.orf.pl/zabawki/mis.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 JA też marzę o słoneczku, wylegiwaniu się na trawie,ehhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A dla Romka coś w sam raz dla facetów http://frognet.pl/luki/images/prototypy/lancia_delta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Hej hej hej moi kochani!!! U mnie śnieg po kostki a ja tak bardzo pragnę już wiosny Aniu dla Ciebie przytulanka, aby przypominała Ci o tym, że jesteśmy z Tobą. http://www.zabawki.orf.pl/zabawki/mis.gif Cześć Edytko!! Cieszę się, że jesteś i dzięi za przytulankę U nas wiosny nie ma ale śniegu też nie ma, jest szaro, mokro, zimno i wieje Jak postępy na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak postępy na budowie??? Elektryk wciąż szaleje, teraz wziął się za parter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak postępy na budowie??? Elektryk wciąż szaleje, teraz wziął się za parter. To ja nic nie wiem o elektryku Czy to znaczy, że wystarczy ofoliować dach i już mozna wchodzić z kablami? A okna kiedy będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A dla Romka coś w sam raz dla facetów http://frognet.pl/luki/images/prototypy/lancia_delta.jpg o kur.....cze przydałoby sie zamiast mojego rozwalającego się grata w piatek musiałem go zostawić pod robotą bo nie chciał odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Romek kiedy Ty w końcu bierzesz ten kredyt??? Jak będzie potrzebował porady w kwestii wyboru samochodu to pytaj....bo ja, mój mąż i mój tata to taka samochodowa rodzinka jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak postępy na budowie??? Elektryk wciąż szaleje, teraz wziął się za parter. To ja nic nie wiem o elektryku Czy to znaczy, że wystarczy ofoliować dach i już mozna wchodzić z kablami? A okna kiedy będziesz miała? Daszek jest ofoliowany, ale nie ma dziur na okna, więc nic nie kapie. Otwory będą robione tuż przed samym montowaniem okien, czyli w następnym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 A dla Romka coś w sam raz dla facetów http://frognet.pl/luki/images/prototypy/lancia_delta.jpg o kur.....cze przydałoby sie zamiast mojego rozwalającego się grata w piatek musiałem go zostawić pod robotą bo nie chciał odpalić No widzisz jak Ci przypasowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Romek ale jak już będziesz miał taka furę to dasz się prz? ejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Romek kiedy Ty w końcu bierzesz ten kredyt??? Jak będzie potrzebował porady w kwestii wyboru samochodu to pytaj....bo ja, mój mąż i mój tata to taka samochodowa rodzinka jesteśmy w środe i czwartek lotom do starostwa, banku, mam nadzieję w czeartek złożyć do banku papiery. Jest tylko jeden problem. Robię kosztorys prac i mam na to czas pół roku żeby wszystko zrobić i pokazac im zdjęcia z tego co się zrobiło. Tylko ja wiem że w pół roku nie zdążę. Podobno po pół roku można pismo żeby przedłużyli realizację o kolejne pół roku. Nie wiem co mam w związku z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Romek ale jak już będzieszmiał taka furę to dasz się prz? ejechać a pewnie że się dam prz.... ....ejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts