Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

przyszłam się przywitać....

i zgadzam się z koleżankami - gdzie jest gospodyni? :roll:

To prawda, odkąd gospodyni nas zaniedbuje prawie nic się tutaj nie dzieje....

Aniu wracaj..............

a może to jest czas, żeby przenieść się do innego dziennika... Ania skończyła budowę, ma na głowie sporo obowiązków, więc teraz proponuję dziennik Edyty....i teraz ja wspierać :)..... zanudzać :).....i zamęczać :)

........może bardziej prze to zmobilizujemy ją do częstego wklejania zdjęć :roll: :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja.................zaniedbuję :evil:

no fakt.............ostatnio strasznie mało czasu mam :evil:

cholera jasna, strasznie mnie to denerwuje :cry: :cry: :cry: :cry:

dzisiaj znowu goście, jutro też goście, ja oczywiście uwielbiam gości ale muszę trochę przystopować bo wysiąde

:cry: :cry: :cry:

A za Wami tak bardzo tęsknię :oops:

Uzależnienie jakieś czy cóś :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Aha...............dzień dobry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wielkie dzieki za linka!

Przecudne są te kozy :roll:

Mam jeszcze jedno pytanie :oops:

Czy ty masz zrobiony dopływ powietrza z zewnątrz??

jak masz to rozwiązane??

Bardzo mnie zainteresowały te kozy... :roll: Jest to super alternatrywa dla kominków, nie??

Kasiu ta koza jest moim zdaniem fajną alternatywą dla kominków, zwłaszcza jak pomieszczenie w którym się znajduje nie jest wielkich rozmiarów. Bo w takim 50 metrowym salonie to by zginęła :lol:

A powietrze mam doprowadzone. Wychodzi w podłodze, dokładnie w nodze kozy. Jest też taka możliwość, że jak jest wyprowadzona rura z powietrzem w ścianie, ok. 20-30 cm (ale sprawdź w linku, który Ci dałam) nad podłogą to może ta rura wchodzić w nogę z tyłu.

Jest też możliwość, że pobierane jest powietrze z pomieszczenia, w którym stoi.

Jestem bardzo z niej zadowolona, bo nie zabiera tak dużo miejsca jak zabudowa kominka :lol: co w mojej sytuacji nie jest bez znaczenia :lol:

No paciemu się złościsz :roll: :roll: :wink: :wink:

Wstręciucho jedna, Ty już dobrze wiesz dlaczego. :evil:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No przeciez byłam w sobotę :lol: ale sama :cry:

No właśnie widzę, jednego pościka napisałaś i tyle Cię widziano. :roll:

Ja w sobotę bardzo źle się czułam. Tak potwornie kręciło mi się w głowie, że właściwie cały dzień przeleżałam w łóżku, starając się nie ruszać głową. :roll:

A wczoraj, choć jeszcze nie do końca czułam się dobrze, to przyjęłam gości mojej latorośli, bo miała imieniny. Wpadłam tylko na chwilę do swojej galerii, aby wkleić obiecane zdjęcia i padłam na pysk.

No jednego napisałam u siebie a szlajałam się tu i tam :lol:

A od czego te zawroty głowy ..........zmartwiłaś mnie :cry:

Ja też gości co weekend przyjmuję (wiecie, nowy dom, wszyscy chcą zobaczyć) więc roboty huk a od soboty mój młodszy jest chory i dzisiaj potwierdził mój mąż u p. doktor, że to GRYPA :evil:

Kazałam mu leżeć w łózku i prosić o wszystko, i tylko do WC może wyjść. Po grypie (takiej klasycznej) zwłaszcza nie wyleżanej w łóżku to różne powikłania są i mam nadzieję, że nic takiego się nie stanie. Reszta rodziny jakoś się trzyma a jak ja się jeszcze trzymam to samam nie wiem :roll:

A jak zdrowie Twojej rodzinki ?

Myślałam, że od ciśnienia te zawroty, bo ja się lecze na nadciśnienie od paru już lat. Ale okazało się, że jest w normie. Podejrzewam, że to raczej wina górnego odcinka kręgosłupa, jakiś ucisk, czy coś. :roll: Ból i ogólne sztywnienie karku odczuwam już od jakiegoś czasu. Więc może to jest przyczyną.

Jak do tej pory to już cała moja rodzina przeszła choroby, w mniejszym lub większym nasileniu.

Myślałam, że od ciśnienia te zawroty, bo ja się lecze na nadciśnienie od paru już lat. Ale okazało się, że jest w normie. Podejrzewam, że to raczej wina górnego odcinka kręgosłupa, jakiś ucisk, czy coś. :roll: Ból i ogólne sztywnienie karku odczuwam już od jakiegoś czasu. Więc może to jest przyczyną.

Jak do tej pory to już cała moja rodzina przeszła choroby, w mniejszym lub większym nasileniu.

Edyś to może jakiś masaż by Ci zrobił jakiś przystojny masażysta :roll: :wink: :lol:

A dzisiaj lepiej?

Edyś to może jakiś masaż by Ci zrobił jakiś przystojny masażysta :roll: :wink: :lol:

A dzisiaj lepiej?

A już był i owszem. :lol:

Żadne tam młode ciało, bo to był mój M, ale i tak miło było. :lol:

Dzisiaj jest o niebo lepiej, aczkolwiek przy ruchach głową, włóczy mi się obraz za oczami. :-?

Mój jak mi robi masaż (znaczy już nie robi) to tak boli jak cholera :evil:

Więc wolę jak ktoś inny robi :wink:

Ale może niech Marek powtórzy bo jak Ci dzisiaj trochę lepiej to może pomaga.

I nie ruszaj głową patrz tylko w monitor i na klawiaturę a resztę olej :wink: