bobowa budowniczowa 20.01.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aniu, a Ty zapodasz nam jeszcze jakieś fotki? Na przykład rozpalonej kozy. Jak bardzo chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ale takie pończoszki na przykład to dodają sexapilu... Niooooo... A ja noszę rajstopy, szczególnie zimą pod spodnie, albo do kozaków, bo nie lubię jak goła noga dotyka cholewki. Najgorzej jest jak po lecie, kiedy to latam z gołymi nogami, muszę wskoczyć w rajtuzy. Tego okresu nie cierpię, bo strasznie mi skóra na nogach się wysusza i potwornie swędzi. Ja do kozaków mam takie długie fajne skarpeciochy. Nie mylić z podkalanówkami tzw. antygwałtami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jestem No własnie dopagło mnie grypsko, mam 39 i ogólnie jest do dooopy Szymek rozchorował się w piątek ale już mu lepiej a teraz jeszcze mój mąż zaczyna pokasływac. Bidulko czy dzisiaj lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a Ty palisz ANIU? Ja palilam (i pewnie kiedys jeszcze bede) 17 lat No...........palę..........zgubny nałóg.............ale co ja na to mogę, że lubię Wiem, wiem.......szara skóra itd.............no ale cóż...........mogę sobie coś na "p" robić, prawda To tak wolę inne rzeczy na p..... Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jestem No własnie dopagło mnie grypsko, mam 39 i ogólnie jest do dooopy Szymek rozchorował się w piątek ale już mu lepiej a teraz jeszcze mój mąż zaczyna pokasływac. Bidulko czy dzisiaj lepiej Na całe szczęście już lepiej ale mąż mi się rozłożył wiec koniec leżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A mnie klapki I dekolodzik. o...tooo.....tooo......ja też uwielbiam wolne paluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ale takie pończoszki na przykład to dodają sexapilu... Niooooo... A ja noszę rajstopy, szczególnie zimą pod spodnie, albo do kozaków, bo nie lubię jak goła noga dotyka cholewki. Najgorzej jest jak po lecie, kiedy to latam z gołymi nogami, muszę wskoczyć w rajtuzy. Tego okresu nie cierpię, bo strasznie mi skóra na nogach się wysusza i potwornie swędzi. Ja do kozaków mam takie długie fajne skarpeciochy. Nie mylić z podkalanówkami tzw. antygwałtami To nie nosisz spódnic zimą A ja na podkolanówki mówię antysexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Noszę ale bez rajstop tylko z pończochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jestem No własnie dopagło mnie grypsko, mam 39 i ogólnie jest do dooopy Szymek rozchorował się w piątek ale już mu lepiej a teraz jeszcze mój mąż zaczyna pokasływac. Bidulko czy dzisiaj lepiej Na całe szczęście już lepiej ale mąż mi się rozłożył wiec koniec leżenia cześć Monia Zawsze się zastanawiam jak to jest: jak wszyscy w rodzinie chorzy to żona się trzyma i obsługuje, jak już się wychorują to żona pada i.............dalej obsługuje Nie rozumiem..................tak przynajmniej jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Noszę ale bez rajstop tylko z pończochani Spódnica i pończochy zimą Oj ale by mi doopcia zmarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jestem No własnie dopagło mnie grypsko, mam 39 i ogólnie jest do dooopy Szymek rozchorował się w piątek ale już mu lepiej a teraz jeszcze mój mąż zaczyna pokasływac. Bidulko czy dzisiaj lepiej Na całe szczęście już lepiej ale mąż mi się rozłożył wiec koniec leżenia cześć Monia Zawsze się zastanawiam jak to jest: jak wszyscy w rodzinie chorzy to żona się trzyma i obsługuje, jak już się wychorują to żona pada i.............dalej obsługuje Nie rozumiem..................tak przynajmniej jest u mnie Ja tez się nad tym zastanawiałam i mimo, że strasznie wytężałam mózg nic nie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Noszę ale bez rajstop tylko z pończochani Spódnica i pończochy zimą Oj ale by mi doopcia zmarzła Dlatego wiosnę chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Noszę ale bez rajstop tylko z pończochani Spódnica i pończochy zimą Oj ale by mi doopcia zmarzła Dlatego wiosnę chcem No ja też kcem choć z drugiej strony to nienormalne byłoby gdyby teraz przyszła ale tak na przełomie lutego i marca to uz ją chętnie powitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Jak dla mnie to juz jutro może byc +20 A Edytka wpadła, otworzyła nową stronkę i nawet życzenia nie napisała Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Napisała Moniu życzy sobie żeby wszyscy zdrowi byli a co z Romkiem się dzieje, wiesz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Napisała Moniu życzy sobie żeby wszyscy zdrowi byli a co z Romkiem się dzieje, wiesz coś Oj cos mi się na wzrok rzuciło Romek jest zawalony pracą i szanse, ze nas odwiedzi sa praktycznie zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja też sie nie szczepiłam i grypa jak do tej pory mnie nie dopadła. Mam stronkę, więc życzę sobie aby wszyscy zdrowi byli. To teraz dojrzałam Dzieki Edytko Ja też wszystkim zyczę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aniu, a Ty zapodasz nam jeszcze jakieś fotki? Na przykład rozpalonej kozy. Jak bardzo chcecie BAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRDDDDDDDZZZZZOOOOOO!!!!!!!!!! cześc Anu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Napisała Moniu życzy sobie żeby wszyscy zdrowi byli a co z Romkiem się dzieje, wiesz coś Oj cos mi się na wzrok rzuciło Romek jest zawalony pracą i szanse, ze nas odwiedzi sa praktycznie zerowe buuuuuuuuuuuuu Strażnik zaniedbał swoje obowiązki...............a tak miło było mieć prywatnego strażnika A wieczorkiem to się nie da pracować, to może wtedy wpadnie.................tylko, że on wpada tak późno, jak ja się na szósty bok odwracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Napisała Moniu życzy sobie żeby wszyscy zdrowi byli a co z Romkiem się dzieje, wiesz coś Oj cos mi się na wzrok rzuciło Romek jest zawalony pracą i szanse, ze nas odwiedzi sa praktycznie zerowe buuuuuuuuuuuuu Strażnik zaniedbał swoje obowiązki...............a tak miło było mieć prywatnego strażnika A wieczorkiem to się nie da pracować, to może wtedy wpadnie.................tylko, że on wpada tak późno, jak ja się na szósty bok odwracam Wieczorem to Romek szykuje poddasze i tez nie ma czasu. Jak urodzą się dziewczyny to wogóle o nas zapomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts