bobowa budowniczowa 20.01.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aniu, a Ty zapodasz nam jeszcze jakieś fotki? Na przykład rozpalonej kozy. Jak bardzo chcecie BAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRDDDDDDDZZZZZOOOOOO!!!!!!!!!! cześc Anu Cześć Słonko No jak tak bardzo to może coś wykombinuję................jeszcze dzisiaj wieczorkiem a tymczasem pędzę do domku,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Napisała Moniu życzy sobie żeby wszyscy zdrowi byli a co z Romkiem się dzieje, wiesz coś Oj cos mi się na wzrok rzuciło Romek jest zawalony pracą i szanse, ze nas odwiedzi sa praktycznie zerowe buuuuuuuuuuuuu Strażnik zaniedbał swoje obowiązki...............a tak miło było mieć prywatnego strażnika A wieczorkiem to się nie da pracować, to może wtedy wpadnie.................tylko, że on wpada tak późno, jak ja się na szósty bok odwracam Wieczorem to Romek szykuje poddasze i tez nie ma czasu. Jak urodzą się dziewczyny to wogóle o nas zapomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aniu, a Ty zapodasz nam jeszcze jakieś fotki? Na przykład rozpalonej kozy. Jak bardzo chcecie BAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRDDDDDDDZZZZZOOOOOO!!!!!!!!!! cześc Anu Nawet BBBBBBBBBAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOO BBBBBBBAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 cześc Anu Cześć Słonko No jak tak bardzo to może coś wykombinuję................jeszcze dzisiaj wieczorkiem a tymczasem pędzę do domku,pa Jakie może... I nie tylko kozę poprosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bry.... Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bry.... No nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bry.... Cześć ale mi się fajniutko zrobiła jak poczytałam o tych krótkich spódniczkach, dekoldach i klapkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Bry.... Cześć ale mi się fajniutko zrobiła jak poczytałam o tych krótkich spódniczkach, dekoldach i klapkach :) A jak nam się fajniutko zrobi jak wreszcie wiosna przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Napisała Moniu życzy sobie żeby wszyscy zdrowi byli a co z Romkiem się dzieje, wiesz coś Oj cos mi się na wzrok rzuciło Romek jest zawalony pracą i szanse, ze nas odwiedzi sa praktycznie zerowe buuuuuuuuuuuuu Strażnik zaniedbał swoje obowiązki...............a tak miło było mieć prywatnego strażnika A wieczorkiem to się nie da pracować, to może wtedy wpadnie.................tylko, że on wpada tak późno, jak ja się na szósty bok odwracam Wieczorem to Romek szykuje poddasze i tez nie ma czasu. Jak urodzą się dziewczyny to wogóle o nas zapomni hmmm, nie wróży to najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No niestety ale co się zmieniło w jego pracy, ze już nie może nas odwiedzać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No niestety ale co się zmieniło w jego pracy, ze już nie może nas odwiedzać?? Strasznie dużo ma pracy i nie zapowiada się, żeby coś ubyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No niestety ale co się zmieniło w jego pracy, ze już nie może nas odwiedzać?? Strasznie dużo ma pracy i nie zapowiada się, żeby coś ubyło. To dobrze, że firma się rozwija.... i że Romuś ma pewną pracę..... w obecnych czasach to duży sukces, ale ...... szkoda, że nas nie odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Zgrywam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 włala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Monia dla Ciebie też te zdjęcia ........................oczywiście Cześć Kasiu Taka małomówna się ostatnio zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aniu powiem raz jeszcze, że śliczny masz domek...A jak patrzyłam na kozę.... to się rozmarzyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Byłam, widziałam, skomentuję Super ja ta koza Zdecydowanie bardziej podobają mi się kozy niz kominki. Chętnie bym się przy nie pogrzała bo znowu mnie telepie. Ja narazie się wzbraniam ze względu na kurz ale moze kiedyś Nad oświetleniem wanny też się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts