monia77w1 20.01.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A ja widzę fajne zdjęcie nad kozunią Jakby można było o zbliżenie prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dzięki Kasiu Dzięki Monia Miło słyszeć miłe słowa Faktycznie koza się sprawdza. Jest z żeliwa, więc fajnie się nagrzewa i oddaje ciepło W moim przypadku nie chcieliśmy robić zabudowy kominka bo szkoda nam było tej w sumie niezbyt dużej części wypoczynkowej. A zbliżenie zdjęcia.................hm...............dobra, idę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 HUUUUUURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aniu super zdjęcie i super chłopaki A mężuś jaką ma gustowną czapeczke i okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Byłam, widziałam, skomentuję Super ja ta koza Zdecydowanie bardziej podobają mi się kozy niz kominki. Aniu, pieknie, tak klimatycznie. Uwielbiam przyćmione światło, wtedy jest tak ciepełko. Nie wiedziałam, że masz podświetlaną półkę nad wanną. Bardzo mi się to podoba. Ale Ty masz salon kąpielowy, to mogłaś sobie takie cudo zafundować. Aniu, masz fajnie podświetlone obrazki. Czy to znaczy, że już na etapie kładzenia kabelków już musiałaś wiedzieć gdzie będą wisieć obrazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wracam za pół godzinki Wiecie, zmywarka, porządek w kuchni itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Byłam, widziałam, skomentuję Super ja ta koza Zdecydowanie bardziej podobają mi się kozy niz kominki. Aniu, pieknie, tak klimatycznie. Uwielbiam przyćmione światło, wtedy jest tak ciepełko. Nie wiedziałam, że masz podświetlaną półkę nad wanną. Bardzo mi się to podoba. Ale Ty masz salon kąpielowy, to mogłaś sobie takie cudo zafundować. Aniu, masz fajnie podświetlone obrazki. Czy to znaczy, że już na etapie kładzenia kabelków już musiałaś wiedzieć gdzie będą wisieć obrazki? Edytko no ja Ci zaraz normalnie po dooopsku dam Co to za minki Są kozy i kozy, są tez kominki i kominki a Twój jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wracam za pół godzinki Wiecie, zmywarka, porządek w kuchni itd. Tylko wróc. Zamęczą Cie te chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Edytko no ja Ci zaraz normalnie po dooopsku dam Co to za minki Są kozy i kozy, są tez kominki i kominki a Twój jest piękny Ja Ciebie love Ale przyznaj, że napisałaś jednoznacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No napisałam tak jakos nijak Ale musisz mi wybaczyć bo mam 39,5 i czuję się jak w saunie. I cieszę się, że Ty znowu mnie love bo normalnie bym się poryczła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wybaczam. Ja Ciebie zawsze love. Monia, a u Ciebie w domku cos się dzieje, czy czekasz do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 [/b]A mężuś jaką ma gustowną czapeczke i okulary Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 To bardzo przykre Monia co piszesz.... jak to trzeba uważać na ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Byłam, widziałam, skomentuję Super ja ta koza Zdecydowanie bardziej podobają mi się kozy niz kominki. Aniu, pieknie, tak klimatycznie. Uwielbiam przyćmione światło, wtedy jest tak ciepełko. Nie wiedziałam, że masz podświetlaną półkę nad wanną. Bardzo mi się to podoba. Ale Ty masz salon kąpielowy, to mogłaś sobie takie cudo zafundować. Aniu, masz fajnie podświetlone obrazki. Czy to znaczy, że już na etapie kładzenia kabelków już musiałaś wiedzieć gdzie będą wisieć obrazki? Dzięki Edytko Ale nie trzeba mieć salonu kąpielowego żeby zrobić sobie taką półeczkę A właśnie, w ogóle nie widziałam Twojej łazienki, ani projektu, ani niczego A obrazki................hm................mam tyle różnych punktów świetlnych i tyle możliwości aranżacji światła, że jeszcze wszystkich nie wykorzystałam A faktycznie jak planowałam kabelki to już wiedziałam gdzie co będzie stało i gdzie co wisiało. Choć zaplanowaliśmy kabelki do podświetlenia obrazków na pewnej wysokości to i tak dwa razy je podnosiliśmy, ale udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 To bardzo przykre Monia co piszesz.... jak to trzeba uważać na ludzi... Oj przykre, bardzo przykre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 To bardzo przykre Monia co piszesz.... jak to trzeba uważać na ludzi... No własnie. Właściwie to niestety nie było do przewidzenia No i gdzie jest Edytka bo czekam, zeby skasowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Czy ja przepraszam o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts