Edmar70 20.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Anuś, pokazywałam kafle w łazience, razem ze ścianą. To ja w sumie przegapiłam rozprowadzenie kabelków pod oświetlenie obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Czy ja przepraszam o czymś nie wiem Jest pewien ludź, który jest winien kaskę. I ma to gdzieś. A my potrzebowscy jesteśmy. Monia już napisałam, że przeczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Edytko, bardzo Ci współczuję bo wiem jak sie człowiek czuje gdy wizja zamieszkania w nowych domku oddala się i nie wiadomo kiedy się człowiek przeprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Czy ja przepraszam o czymś nie wiem Jest pewien ludź, który jest winien kaskę. I ma to gdzieś. A my potrzebowscy jesteśmy. Monia już napisałam, że przeczytałam. Widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A ja uważam , że powinno się takie tematy poruszać na forum.....ku przestrodze innym.... Monia nie masz sie czego wstydzić ..... w końcu to nie ty oszukałaś tylko sama zostałaś oszukana! Ludzie nie maja serca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Anuś, pokazywałam kafle w łazience, razem ze ścianą. To ja w sumie przegapiłam rozprowadzenie kabelków pod oświetlenie obrazków. No dobra, widziałam, ale nie wiem jakie meble, gdzie co będzie stało itd Może da się jeszcze coś zrobić w kwestii kabelków. Myśmy dwa razy ryli w zagipsowanych ścianach. A ja przegapiłam kabelki do kinkietów w sypialni. Nie kupowaliśmy nowej sypialni, ani nowych lamp. W związku z tym zapomniałam o kabelkach. Teraz mam lampki stojące na szafkach nocnych i nie jestem zadowolona bo jak czytam w łózku (co uwielbiam robić) to mi świeci prosto w gały. A jak kiedyś zmienimy meble to będą kinkiety, które będą wisiały nad głową. Ale na razie się nie martwię bo najwyżej zrobimy to przy okazji malowania i gipsowania pęknięć (które już się pojawiły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Edytko, bardzo Ci współczuję bo wiem jak sie człowiek czuje gdy wizja zamieszkania w nowych domku oddala się i nie wiadomo kiedy się człowiek przeprowadzi Jak mnie to wkurza. Człowiek z dobroci serca pomaga innym, a oni potem maja wszystko i wszystkich w doopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Czy ja przepraszam o czymś nie wiem Jest pewien ludź, który jest winien kaskę. I ma to gdzieś. A my potrzebowscy jesteśmy. Monia już napisałam, że przeczytałam. No i co? Nie ma mocnych na tego ludzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Edytko, bardzo Ci współczuję bo wiem jak sie człowiek czuje gdy wizja zamieszkania w nowych domku oddala się i nie wiadomo kiedy się człowiek przeprowadzi pitulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A ja uważam , że powinno się takie tematy poruszać na forum.....ku przestrodze innym.... Monia nie masz sie czego wstydzić ..... w końcu to nie ty oszukałaś tylko sama zostałaś oszukana! Ludzie nie maja serca..... Kasiu ale my nie zostaliśmy oszukani przez żadnego wykonawcę. Jak mi jeden murarz ostro zalazł za skórę, złodziej jeden , to mu ostro dooopę obsmarowałam na forum. Zresztą nie tylko ja. I najlepsze jest to, że przyniosło to skutek i na wiem o jednej osobie, która dziękii nam uratowała trochę grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Edytko, bardzo Ci współczuję bo wiem jak sie człowiek czuje gdy wizja zamieszkania w nowych domku oddala się i nie wiadomo kiedy się człowiek przeprowadzi Jak mnie to wkurza. Człowiek z dobroci serca pomaga innym, a oni potem maja wszystko i wszystkich w doopie. ja już tyle razy dostałam po dupie i w pysk za dobroć i chęć pomocy, że już dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Edytko, bardzo Ci współczuję bo wiem jak sie człowiek czuje gdy wizja zamieszkania w nowych domku oddala się i nie wiadomo kiedy się człowiek przeprowadzi pitulam Dziękuję Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Znikam na kilkanaście minut bo młody bajki się domaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Anuś, pokazywałam kafle w łazience, razem ze ścianą. To ja w sumie przegapiłam rozprowadzenie kabelków pod oświetlenie obrazków. No dobra, widziałam, ale nie wiem jakie meble, gdzie co będzie stało itd Może da się jeszcze coś zrobić w kwestii kabelków. Myśmy dwa razy ryli w zagipsowanych ścianach. A ja przegapiłam kabelki do kinkietów w sypialni. Nie kupowaliśmy nowej sypialni, ani nowych lamp. W związku z tym zapomniałam o kabelkach. Teraz mam lampki stojące na szafkach nocnych i nie jestem zadowolona bo jak czytam w łózku (co uwielbiam robić) to mi świeci prosto w gały. A jak kiedyś zmienimy meble to będą kinkiety, które będą wisiały nad głową. Ale na razie się nie martwię bo najwyżej zrobimy to przy okazji malowania i gipsowania pęknięć (które już się pojawiły). Mebli nie będzie w łazience, bynajmniej na razie. W przyszłosci planuję zrobić na zamówienie szafkę pod umywalkę. A ceramikę też juz kiedyś pokazywałam. Nic już nie będę kuć, bo chyba bym już zawału dostała. Mam dość tych poprawek. Może kiedyś. U mnie tez pojawiły sie pęknięcia na poddaszu. Niewielki, ale są i pewnie jeszcze będą sie pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Czy ja przepraszam o czymś nie wiem Jest pewien ludź, który jest winien kaskę. I ma to gdzieś. A my potrzebowscy jesteśmy. Monia już napisałam, że przeczytałam. No i co? Nie ma mocnych na tego ludzia Z rerguły na złych ludzi nie ma mocnych.....NIESTETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No i co? Nie ma mocnych na tego ludzia Nawet jak mu doopę skopię, to co to da? TYlko obiecuje, że już w następnym tygodniu odda, potem znów w następnym i tak juz 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Anuś, pokazywałam kafle w łazience, razem ze ścianą. To ja w sumie przegapiłam rozprowadzenie kabelków pod oświetlenie obrazków. No dobra, widziałam, ale nie wiem jakie meble, gdzie co będzie stało itd Może da się jeszcze coś zrobić w kwestii kabelków. Myśmy dwa razy ryli w zagipsowanych ścianach. A ja przegapiłam kabelki do kinkietów w sypialni. Nie kupowaliśmy nowej sypialni, ani nowych lamp. W związku z tym zapomniałam o kabelkach. Teraz mam lampki stojące na szafkach nocnych i nie jestem zadowolona bo jak czytam w łózku (co uwielbiam robić) to mi świeci prosto w gały. A jak kiedyś zmienimy meble to będą kinkiety, które będą wisiały nad głową. Ale na razie się nie martwię bo najwyżej zrobimy to przy okazji malowania i gipsowania pęknięć (które już się pojawiły). Mebli nie będzie w łazience, bynajmniej na razie. W przyszłosci planuję zrobić na zamówienie szafkę pod umywalkę. A ceramikę też juz kiedyś pokazywałam. Nic już nie będę kuć, bo chyba bym już zawału dostała. Mam dość tych poprawek. Może kiedyś. U mnie tez pojawiły sie pęknięcia na poddaszu. Niewielki, ale są i pewnie jeszcze będą sie pojawiać. No to już wszystko wiem A na pęknięcia jestem przygotowana i nie mam zamiaru żadnym się przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Przeczytałam. Mamy troszkę podobną sytuację. Czy ja przepraszam o czymś nie wiem Jest pewien ludź, który jest winien kaskę. I ma to gdzieś. A my potrzebowscy jesteśmy. Monia już napisałam, że przeczytałam. No i co? Nie ma mocnych na tego ludzia Z rerguły na złych ludzi nie ma mocnych.....NIESTETY To tyż prawda Ale trzeba wtedy kończyć znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.01.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A ja uważam , że powinno się takie tematy poruszać na forum.....ku przestrodze innym.... Monia nie masz sie czego wstydzić ..... w końcu to nie ty oszukałaś tylko sama zostałaś oszukana! Ludzie nie maja serca..... Kasiu ale my nie zostaliśmy oszukani przez żadnego wykonawcę. Jak mi jeden murarz ostro zalazł za skórę, złodziej jeden , to mu ostro dooopę obsmarowałam na forum. Zresztą nie tylko ja. I najlepsze jest to, że przyniosło to skutek i na wiem o jednej osobie, która dziękii nam uratowała trochę grosza. domyślam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.01.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No i co? Nie ma mocnych na tego ludzia Nawet jak mu doopę skopię, to co to da? TYlko obiecuje, że już w następnym tygodniu odda, potem znów w następnym i tak juz 2 miesiące. Jak obcy to Gorzej jak to rodzina, albo ktoś bliski Mam nadzieję, że to nie duża kwota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts