monia77w1 21.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Cześć Edytko Jestes taka malutka i szczuplutka, ze normalnie nie zauważyłam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 witam i ja tutaj podobają mi się twoje bluszcze ja też chcę a drzewka hmmm brzózki, świerki hmmm tez mi jakoś tak wpadły do ręki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 odnośnie bluszczy - to jest jakaś nazwa, odmiana ??? bo ja się w ogóle nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.01.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kasia, no bój się Boga, jak Ty napisałaś brzózki nie wiem, jak to się stało.... oczywiście, że brzÓzki. Ale mi wstyd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 odnośnie bluszczy - to jest jakaś nazwa, odmiana ??? bo ja się w ogóle nie znam Nie mam zielonego pojęcia jak nazywa się ten bluszcz Zerwałam kiedyś u znajomych pare sadzonek nie wdając się w szczegóły. Taki bluszcz można bez żadnego problemu w sklepach ogrodniczych. Cieszę się, że nie tylko mi się kleją drzewka do łap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kasia, no bój się Boga, jak Ty napisałaś brzózki nie wiem, jak to się stało.... oczywiście, że brzÓzki. Ale mi wstyd.... No wstydz się, wstydz Żartuję oczywiście Kasia robi się ciepło. Pewnie za parę dni ruszycie z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 obejrzałam cały twój dziennik śliczny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 obejrzałam cały twój dziennik śliczny masz domek Ale to dziennik Ani a nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 czyli czekam, aż płot między sąsiadem a nami zostanie rozłozony i sadze z tej strony już na wiosnę bluszcz a później od strony pola czyli idę szukać jakiś znajomych, którzy mają bluszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 obejrzałam cały twój dziennik śliczny masz domek Ale to dziennik Ani a nie mój Bobowej dziennik komentarze są też ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 obejrzałam cały twój dziennik śliczny masz domek Ale to dziennik Ani a nie mój Bobowej dziennik komentarze są też ??? Tak Bobowej dziennik i komentarze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.01.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kasia, no bój się Boga, jak Ty napisałaś brzózki nie wiem, jak to się stało.... oczywiście, że brzÓzki. Ale mi wstyd.... No wstydz się, wstydz Żartuję oczywiście Kasia robi się ciepło. Pewnie za parę dni ruszycie z budową. Monia...jak ta cholerna pogoda nie zrobi nam psikusa to w piątek ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Fajnie by było. To ja mocno trzymam kciuki i nie puszczam do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Fajnie by było. To ja mocno trzymam kciuki i nie puszczam do piątku Jak Twoje zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ...jak ta cholerna pogoda nie zrobi nam psikusa to w piątek ruszamy już w piątek ruszacie? u mnie murarze mówią, zeby w marcu ruszyc ale poganiamy pogodę i chcemy w lutym ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Fajnie by było. To ja mocno trzymam kciuki i nie puszczam do piątku Jak Twoje zdrówko?? Kasiu, dziękuję Juz mi trochę lepiej. Spadła mi na całe szczęście gorączka. muszę dzisiaj jechac do stolicy a z gorączką nic bym nie zrobiła. Za to dopadł mnie kaszel i katarzysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Fajnie by było. To ja mocno trzymam kciuki i nie puszczam do piątku Jak Twoje zdrówko?? Kasiu, dziękuję Juz mi trochę lepiej. Spadła mi na całe szczęście gorączka. muszę dzisiaj jechac do stolicy a z gorączką nic bym nie zrobiła. Za to dopadł mnie kaszel i katarzysko Monia - duzo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Fajnie by było. To ja mocno trzymam kciuki i nie puszczam do piątku Jak Twoje zdrówko?? Kasiu, dziękuję Juz mi trochę lepiej. Spadła mi na całe szczęście gorączka. muszę dzisiaj jechac do stolicy a z gorączką nic bym nie zrobiła. Za to dopadł mnie kaszel i katarzysko Do stolicy...chętnie pojechałaby z Tobą , barzo lubię Warszawę, mieszkałam w niej jakieś 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A gdzie mieszkałaś?Ja tak szczerze to nie przepadam za Warszawą.Są ciekawe miejsca ale nie chciałabym tam mieszkać.No chyba, ze w jakies domku w stylu modernistycznym na Saskiej Kępie.Ale Saska Kępa to jak nie Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.01.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts