bobowa budowniczowa 22.01.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wpadłem zobaczyć co słychać Stęskniłem się za Wami i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Na wzmocnienie do tych gołabków http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/wake_up_320.gif Edytko a możesz mi powiedzieć co to jest Pierwszy raz coś takiego widze na oczy i nie umiałabym się tym obsłużyć w kieliszku to wódka, na kieliszku cytryna, a na nie to jest pieprz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ale tutaj gwarno i wesoło.... a ja od rana mam zrypany humor przez tą moja "pseudo" rodzinkę a co co chodzi Mam nadzieję, że nie o babcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ania to jest zawsze jak mnie nie ma no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 może w ten sposób szybciej się pojawi, Romuś wie, co robi Ania ma zapier... w pracy i nie wiadomo kiedy się pojawi pPotwierdzam ................święta prawda.................... normalnie czasu nie mam na nic znaczy dla Was, bo na robotę to muszę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ale tutaj gwarno i wesoło.... a ja od rana mam zrypany humor przez tą moja "pseudo" rodzinkę a co co chodzi Mam nadzieję, że nie o babcię Aniu wszystko jest u mnie napisane, to jest za dużo gdybym ci opisywała raz jeszcze. Najpierw zapraszam do dziennika a potem na dzisiejsze komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasiu przede wszystkim G R A T U L A C J E !!!!!! A z rodzinką....................hm......................czy to jest w ogóle rodzinka Choć ja to się nie powinna dziwić, skoro Twoja ciotka robi takie rzeczy, to co ja powinnam powiedzieć o mojej matce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasiu przede wszystkim G R A T U L A C J E !!!!!! A z rodzinką....................hm......................czy to jest w ogóle rodzinka Choć ja to się nie powinna dziwić, skoro Twoja ciotka robi takie rzeczy, to co ja powinnam powiedzieć o mojej matce Czy to oznacza , że jesteś ze mnie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasiu przede wszystkim G R A T U L A C J E !!!!!! A z rodzinką....................hm......................czy to jest w ogóle rodzinka Choć ja to się nie powinna dziwić, skoro Twoja ciotka robi takie rzeczy, to co ja powinnam powiedzieć o mojej matce Czy to oznacza , że jesteś ze mnie dumna Jestem z Ciebie baaardzo dumna Powiem Ci, że dobrze zrobiłaś że tak im w Twoim dzienniku napisałaś Nie wiem czy sama miałabym tyle odwagi................ Niech sobie nie myślą, że jesteś nadal małą, grzeczną dziewczynką, której można nawtykać co się chce, a Ty nic nie odpowiesz bo Cię dobrze wychowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasiu przede wszystkim G R A T U L A C J E !!!!!! A z rodzinką....................hm......................czy to jest w ogóle rodzinka Choć ja to się nie powinna dziwić, skoro Twoja ciotka robi takie rzeczy, to co ja powinnam powiedzieć o mojej matce Czy to oznacza , że jesteś ze mnie dumna Jestem z Ciebie baaardzo dumna Powiem Ci, że dobrze zrobiłaś że tak im w Twoim dzienniku napisałaś Nie wiem czy sama miałabym tyle odwagi................ Niech sobie nie myślą, że jesteś nadal małą, grzeczną dziewczynką, której można nawtykać co się chce, a Ty nic nie odpowiesz bo Cię dobrze wychowano. Ja taka byłam ...do wczoraj..... ja też jestem z siebie dumna, zawsze siedziałam cicho a rodzina jechała po mnie jak po świni.... ale koniec. Miarka się przebrała...nikt mi nie będzie mówić , że ja kłamię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale tu dzisiaj wiosennie bylo rozmarzylam sie....dobry wieczor i juz jutro piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale tu dzisiaj wiosennie bylo rozmarzylam sie.... dobry wieczor i juz jutro piatek szkoda, że rzeczywistość za oknem jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale to ze jutro piatek to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale to ze jutro piatek to prawda ja też sie ciesze, tym bardziej, ze wybieram się jutro na Budmę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasiu przede wszystkim G R A T U L A C J E !!!!!! A z rodzinką....................hm......................czy to jest w ogóle rodzinka Choć ja to się nie powinna dziwić, skoro Twoja ciotka robi takie rzeczy, to co ja powinnam powiedzieć o mojej matce Czy to oznacza , że jesteś ze mnie dumna Jestem z Ciebie baaardzo dumna Powiem Ci, że dobrze zrobiłaś że tak im w Twoim dzienniku napisałaś Nie wiem czy sama miałabym tyle odwagi................ Niech sobie nie myślą, że jesteś nadal małą, grzeczną dziewczynką, której można nawtykać co się chce, a Ty nic nie odpowiesz bo Cię dobrze wychowano. Ja taka byłam ...do wczoraj..... ja też jestem z siebie dumna, zawsze siedziałam cicho a rodzina jechała po mnie jak po świni.... ale koniec. Miarka się przebrała...nikt mi nie będzie mówić , że ja kłamię..... Tak trzymaj Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale to ze jutro piatek to prawda ja też sie ciesze, tym bardziej, ze wybieram się jutro na Budmę.. Byłam na Budmie w zeszłym roku. Fajnie było, troszke się dowiedzieliśmy, troszkę pooglądaliśmy, troszkę popodglądaliśmy i szukaliśmy inspiracji i...................normalnie szok, że to już rok minął A że piątek też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Edyś a jak Twoje zawroty...............mam nadzieję, że juz Ci przeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No to się odmeldowuję Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.01.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No to się odmeldowuję Do jutra Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.01.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 obejrzałam cały twój dziennik śliczny masz domek Troszkę się pogubiłam czy to do mnie Ale jeśli tak to dziękować, dziękować tak twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts