anetina 23.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ...jak ta cholerna pogoda nie zrobi nam psikusa to w piątek ruszamy już w piątek ruszacie? u mnie murarze mówią, zeby w marcu ruszyc ale poganiamy pogodę i chcemy w lutym ruszyć Będę kibicować Jak tak teraz sobie patrzę na Wasze budowy to troszkę mi żal że już się skończyło Choć oczywiście mieszka się super może pora kolejny domek budować a tak w ogóle miłego dnia już jutro weekend jeszcze tydzień i koniec kolejnego miessiaca - jak ten czas szybko ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.01.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ...jak ta cholerna pogoda nie zrobi nam psikusa to w piątek ruszamy już w piątek ruszacie? u mnie murarze mówią, zeby w marcu ruszyc ale poganiamy pogodę i chcemy w lutym ruszyć Będę kibicować Jak tak teraz sobie patrzę na Wasze budowy to troszkę mi żal że już się skończyło Choć oczywiście mieszka się super może pora kolejny domek budować a tak w ogóle miłego dnia już jutro weekend jeszcze tydzień i koniec kolejnego miessiaca - jak ten czas szybko ucieka niech ucieka,niech ucieka... szybciej wiosna będzie. P.S Nie stawiamy dzisiaj ścian, bo w nocy jeszcze są przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ja już się pogubiłam muszę zerknąć do twego dziennika jesteśmy na tym samym etapie? skończone fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ja już się pogubiłam muszę zerknąć do twego dziennika jesteśmy na tym samym etapie? skończone fundamenty? Anetina ty jesteś trochę dalej, bo masz już mury z bloczków betonowych, a my właśnie dzisiaj mieliśmy je stawiać. Cholera pod górkę mam z tą budową.... już na samym początku... Oj czuję, że będzie to przeprawa życia....ale jaki efekt końcowy ... kawusia na tarasiku........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejeczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 ja już się pogubiłam muszę zerknąć do twego dziennika jesteśmy na tym samym etapie? skończone fundamenty? Anetina ty jesteś trochę dalej, bo masz już mury z bloczków betonowych, a my właśnie dzisiaj mieliśmy je stawiać. Cholera pod górkę mam z tą budową.... już na samym początku... Oj czuję, że będzie to przeprawa życia....ale jaki efekt końcowy ... kawusia na tarasiku........ no to jestem jedynie ciut dalej ale fundamenty nie szły z bloczków - jedynie cegła w rogach i resztę chłopaki zalali betonem Oj czuję, że będzie to przeprawa życia....ale jaki efekt końcowy ... kawusia na tarasiku........ taaaaaaaaaaa ten efekt końcowy już dawno wyobrażony i dzięki temu wielka motywacja do budowy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejeczka! Hejeczka Edyś.... ja niedługo biegnę na budmę.....jetsem taka podniecona, bo mam tam ważną rozmowę...a jaką to Wam powiem po powrocie....(bo nie chcę zapeszać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Anetina jak to możliwe, że masz dopiero fundamenty, a już 7 stron w dzienniku??? Hihihi.... W życiu tego nie nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejeczka! Hejeczka Edyś.... ja niedługo biegnę na budmę.....jetsem taka podniecona, bo mam tam ważną rozmowę...a jaką to Wam powiem po powrocie....(bo nie chcę zapeszać) to czekamy na wieści powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejeczka! Hejeczka Edyś.... ja niedługo biegnę na budmę.....jetsem taka podniecona, bo mam tam ważną rozmowę...a jaką to Wam powiem po powrocie....(bo nie chcę zapeszać) Jedź kochana...jedź...i nałap wiele inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejeczka! Hejeczka Edyś.... ja niedługo biegnę na budmę.....jetsem taka podniecona, bo mam tam ważną rozmowę...a jaką to Wam powiem po powrocie....(bo nie chcę zapeszać) Jedź kochana...jedź...i nałap wiele inspiracji To nie chodzi o moje inspiracje - tylko o biznes.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 obejrzałam cały twój dziennik śliczny masz domek Troszkę się pogubiłam czy to do mnie Ale jeśli tak to dziękować, dziękować tak twój domek aaaaa........to tym bardziej dziękuję Wita wszystkch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejeczka! Hejeczka Edyś.... ja niedługo biegnę na budmę.....jetsem taka podniecona, bo mam tam ważną rozmowę...a jaką to Wam powiem po powrocie....(bo nie chcę zapeszać) No to ja cichutko usiądę w kąciku i będę czekać.................na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.01.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Cześć Aniu... Kogo moje piękne oczy widzą...????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Cześć Aniu... Kogo moje piękne oczy widzą...????? cześć Kasiu Niespodzianka na razie sie odkopałam w pracy i postanowiłam do Was zajrzeć Jak na Budmie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.01.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Cześć Aniu... Kogo moje piękne oczy widzą...????? cześć Kasiu Niespodzianka na razie sie odkopałam w pracy i postanowiłam do Was zajrzeć Jak na Budmie???? zjem rosołek i uciekam. Jestem na 14 umówiona na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Cześć Aniu... Kogo moje piękne oczy widzą...????? cześć Kasiu Niespodzianka na razie sie odkopałam w pracy i postanowiłam do Was zajrzeć Jak na Budmie???? zjem rosołek i uciekam. Jestem na 14 umówiona na miejscu No to ja dalej cichutko czekam Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejeczka Kasiu, no gadaj co tam na Budmie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.01.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Hejeczka Kasiu, no gadaj co tam na Budmie słychać? Edytko jakie cuda widzałam..... oczy przewracałam, jak widziałam panele, klamki, i rolety.. Moja sprawa też wypaliła, ale powiem o co chodzi jak podpiszę z Włochami umowę na dystrybucję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No gdzie Wy wszyscy jesteście W piątek jak już wszystko co trzeba było zrobić zrobiłam, usiadłam, chciałam pogadać ale jak napisałam posta i wysyłał się 15 minut i się nie wysłał to poległam. Myślałam, że to coś z moim netem ale dzisiaj czytam że większość osób miała w piątek problemy. A dzisiaj jestem i czekam czy ktoś się zjawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts