Rom 18.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 nie wierze że co, że niby kłamię lubissz się droczyć co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 nie wierze że co, że niby kłamię lubissz się droczyć co uwielbiam a teraz znikam na 5 minutek i idę z dzieckiem kolorować malowanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 miłego kolorowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 nie wierze że co, że niby kłamię lubissz się droczyć co Kto się czubi, ten się lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Jak postępy na budowie??? Elektryk wciąż szaleje, teraz wziął się za parter. To ja nic nie wiem o elektryku Czy to znaczy, że wystarczy ofoliować dach i już mozna wchodzić z kablami? A okna kiedy będziesz miała? Daszek jest ofoliowany, ale nie ma dziur na okna, więc nic nie kapie. Otwory będą robione tuż przed samym montowaniem okien, czyli w następnym tygodniu. No nie... o oknach też nic nie wiedziałam No to super, Twój domek zacznie przypominać domek a nie budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Romek kiedy Ty w końcu bierzesz ten kredyt??? Jak będzie potrzebował porady w kwestii wyboru samochodu to pytaj....bo ja, mój mąż i mój tata to taka samochodowa rodzinka jesteśmy w środe i czwartek lotom do starostwa, banku, mam nadzieję w czeartek złożyć do banku papiery. Jest tylko jeden problem. Robię kosztorys prac i mam na to czas pół roku żeby wszystko zrobić i pokazac im zdjęcia z tego co się zrobiło. Tylko ja wiem że w pół roku nie zdążę. Podobno po pół roku można pismo żeby przedłużyli realizację o kolejne pół roku. Nie wiem co mam w związku z tym zrobić A zapytaj w Banku co będzie jak się nie wyrobisz??? Przecież oni uruchamiają transze po skończeniu jakiegoś etapu to dlaczego żądają tak krótkiego czasu? Ja bym nie ryzykowała że może można jakieś pismo napisać. Poszłabym dopytywać i negocjować ten termin.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 nie wierze że co, że niby kłamię lubissz się droczyć co Kto się czubi, ten się lubi no co ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu to nie jest typowy kredyt na budowe tylko dobieram na wykończenie. Wypłata ma być w jednej transzy Będę negocjował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Romek kiedy Ty w końcu bierzesz ten kredyt??? Jak będzie potrzebował porady w kwestii wyboru samochodu to pytaj....bo ja, mój mąż i mój tata to taka samochodowa rodzinka jesteśmy dilerzy Dilerzy....hm....to mi się źle kojarzy...na pewno nie z samochodami Nie Moniko, nie dilerzy, my po prostu pasjonujemy się motoryzacją i ....często zmieniamy samochody....więc mamy wprawę w zakupach i sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 nie wierze że co, że niby kłamię lubissz się droczyć co Kto się czubi, ten się lubi no co ty No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko to dla Ciebie, żeby wiosna szybciutko przyszła i żebyś zapomniała o zimie http://niezapominajki.pl/Obrazki/kwiaty/Kwiaty%20przebisniegu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu to nie jest typowy kredyt na budowe tylko dobieram na wykończenie. Wypłata ma być w jednej transzy Będę negocjował Koniecznie negocjuj i zapytaj co się stanie jak nie dotrzymasz terminu, napłacz im, że ekipy wyjechały, o fachowców trudno, że terminy długie itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko to dla Ciebie, żeby wiosna szybciutko przyszła i żebyś zapomniała o zimie http://niezapominajki.pl/Obrazki/kwiaty/Kwiaty%20przebisniegu.jpg Dziękuję, są piękniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu nie podpiszę umowy zanim wszytskiego nie ustalę i nie będe miał tego na piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu nie podpiszę umowy zanim wszytskiego nie ustalę i nie będe miał tego na piśmie No i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu nie podpiszę umowy zanim wszytskiego nie ustalę i nie będe miał tego na piśmie No i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od dzisiaj jestem Elita Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od dzisiaj jestem Elita Forum moje gratulki elito musze ci powiedziec ze nadzwyczaj szybko się doczłapałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dla nowej elity:http://www.strykowski.net/fotografia_wnetrza/Gadzety_180.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts