Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj nie pytaj :(

tragedii nie ma. Ale coś czuję, ze z moim dachem łatwo mi nie pójdzie. Dobrze chociaż, że mają stracha i biora się do roboty za inne rzeczy :) mam tu na mysli zacieki na oknie balkonowym....

ale z ociepleniem tak łatwo to nie pójdzie :roll:

Wiesz nituś, nie powinnam cię dołowac, ale mam znajomych, którzy tak samo kupowali dom jak Wy.... i jednym słowem mają jazdę bez trzymanki..... dom zrobiony jak jheden wielki bubel, na zewnątrz niby ok, ale jak sie dobrze przyjrzeć to masakra.... zacieki, grzyb, zła konstrukcja dachu, schody o złym nachyleniu.... szarpią sie z nimi od półtora roku - sprawa chyba trafi do sądu :(

Wiesz nituś, nie powinnam cię dołowac, ale .. :(

nie dołuj kochana nie dołuj....

na doły jeszcze mi przyjdzie czas. U mnie nie ma rewelacyjnie. Ale wszystkie wpadki naprawiają, i to raczej bez szemrania. A z dachem jest ten kłopot, że po prostu to jest spory koszt, a gość który to robił wogóle się nie poczuwa do błędu :( a co innego poprawiać okno, a co innego poprawiac cały dach :roll:

Wiesz nituś, nie powinnam cię dołowac, ale .. :(

nie dołuj kochana nie dołuj....

na doły jeszcze mi przyjdzie czas. U mnie nie ma rewelacyjnie. Ale wszystkie wpadki naprawiają, i to raczej bez szemrania. A z dachem jest ten kłopot, że po prostu to jest spory koszt, a gość który to robił wogóle się nie poczuwa do błędu :( a co innego poprawiać okno, a co innego poprawiac cały dach :roll:

nituś trzymam kciuki , żeby Wam się udało.... bo te gn.....je biorą tyle siana za domy a większość z nich oddaje ludziom bubel

Wybiorę się do lekarza, obiecuję. :lol:

Za bardzo mi to dokucza.

Ale mam dobrą wiadomość. Ograniczam palenie. :)

Wiesz, że Ci tego lekarza nie popuszczę :wink:

Będę sie dopytywać :wink:

Nie ignoruj tych objawów, to za długo trwa :roll:

A wiadomość jest fantastyczna :lol:

GRATULUJĘ!!!