nitubaga 25.01.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 ja jestem.... i w piątek to wogóle załamka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 o jak fajnie mam towarzystwo co u Ciebie Nitusia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 czesc baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 oj nie pytaj tragedii nie ma. Ale coś czuję, ze z moim dachem łatwo mi nie pójdzie. Dobrze chociaż, że mają stracha i biora się do roboty za inne rzeczy mam tu na mysli zacieki na oknie balkonowym.... ale z ociepleniem tak łatwo to nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 cześć Galmurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 czesc baby cześć babo towarzystwo mi się rozrasta cieszy mnie to ciekawe czy ktoś jeszcze dołączy Kasiu, widziałaś te gołe babki na budmie co reklamowały okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wiesz nituś, nie powinnam cię dołowac, ale mam znajomych, którzy tak samo kupowali dom jak Wy.... i jednym słowem mają jazdę bez trzymanki..... dom zrobiony jak jheden wielki bubel, na zewnątrz niby ok, ale jak sie dobrze przyjrzeć to masakra.... zacieki, grzyb, zła konstrukcja dachu, schody o złym nachyleniu.... szarpią sie z nimi od półtora roku - sprawa chyba trafi do sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.01.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wiesz nituś, nie powinnam cię dołowac, ale .. nie dołuj kochana nie dołuj.... na doły jeszcze mi przyjdzie czas. U mnie nie ma rewelacyjnie. Ale wszystkie wpadki naprawiają, i to raczej bez szemrania. A z dachem jest ten kłopot, że po prostu to jest spory koszt, a gość który to robił wogóle się nie poczuwa do błędu a co innego poprawiać okno, a co innego poprawiac cały dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.01.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wiesz nituś, nie powinnam cię dołowac, ale .. nie dołuj kochana nie dołuj.... na doły jeszcze mi przyjdzie czas. U mnie nie ma rewelacyjnie. Ale wszystkie wpadki naprawiają, i to raczej bez szemrania. A z dachem jest ten kłopot, że po prostu to jest spory koszt, a gość który to robił wogóle się nie poczuwa do błędu a co innego poprawiać okno, a co innego poprawiac cały dach nituś trzymam kciuki , żeby Wam się udało.... bo te gn.....je biorą tyle siana za domy a większość z nich oddaje ludziom bubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Przyszłam się przywitać Hurrraaaaa Jak się ciesze że Cię widzę Co z tatkiem I jak Twoje zawroty głowy Mam nadzieję, że lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Buźka Aniu! Tato opisany u mnie a ze mną to tak w kratkę. Co prawda takich silnych zawrotów juz nie miewam, aczkolwiek potrafi mi się międlić w głowie. Muszę chyba zrobić prześwietlenie górnego odcinka kręgosłupa, bo mam co do niego podejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 O tatku już przeczytałam A Tobie to powiem tylko jedno : DO LEKARZA I to natentychmiast zwłaszcza jak masz urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wybiorę się do lekarza, obiecuję. Za bardzo mi to dokucza. Ale mam dobrą wiadomość. Ograniczam palenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wybiorę się do lekarza, obiecuję. Za bardzo mi to dokucza. Ale mam dobrą wiadomość. Ograniczam palenie. Wiesz, że Ci tego lekarza nie popuszczę Będę sie dopytywać Nie ignoruj tych objawów, to za długo trwa A wiadomość jest fantastyczna GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wiesz, że Ci tego lekarza nie popuszczę Będę sie dopytywać No, już widzę jak mi wiercisz dziurę w brzuchu. A w tej chwili nie mam nawet pół fajeczki. Poszłoby sie pociumkać, ale jak nie ma, to ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.01.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No pewnie, że będę wiercić A jaeśli chodzi o fajeczki to .....................ja bym nie wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 o fajeczkach mowicie, tez bym zapalila ale juz tak bez przekonania, 11 dni nie pale zapiszcie sobie TABEX - jest ekstra, zadne plastry, gumy z nikotyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.01.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Przyszłam się przywitać, bo zaraz uciekam..... wyjeżdżam do Berlina i wracam jutro w nocy, więc fizycznie będę z wami w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cześć palaczki i niepalaczki Za rzucające mocno trzymam kciuki. Za nie rzucające tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts