monia77w1 30.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kasia mam rozumieć, ze juz mnie "nienawidzisz" Dobry wieczór kobietki. Moniu między nienawidzę a "nienawidzę" jest bardzo duża różnica !!! No mam nadzieję Mi na całe szczęście udało się uniknąć tego problemu bo w ciąży miałam bardzo mały brzuszek, właściwie to prawie go nie miałam, ale doskonale wiem jaki to problem. Mam sporo koleżanek, które bardzo nad tym ubolewają i dla części z nich zabieg chirurgiczny to jedyne wyjście. Szkoda tylko, ze to tyle kasy kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Cześć Monia A ja Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Cześć Monia A ja Ci zazdroszczę Aniu jak zaszłam w ciążę to nie byłam w stanie o niczym innym myśleć tylko o tym, ze będę gruba i bedę miała okropny brzuch. Na całe szczęście tak nie było a na porodówce jak panie mnie zmierzyły to okazało się, ze mam całe 85 cm w pasie. Niestety pierwszy rok Szymka tak dał mi w kość, ze kwestia wyglądu zeszła na drugi plan i wszystko było mi obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Kasiu możesz mi podać namiary na tego lekarza, bo ja ostatnio robiłam rekonesans w chirurgach plastycznych i mam pewien typ, ale jeszcze nie jestem zdecydowana Aniu dr. Skupin i dr. Bielecki. Któregokolwiek byś nie wybrała to swoja robotę zrobi bardzo dobrze. Znam wiele osób, które operowały się u obydwu lekarzy.... i wszystkie są super zadowolone. Z różnicą taką , że dr. Bielecki rozkłada płatność na raty i ze względu na jego ogromne doświadczenie polecam wszystkim właśnie dr. Bieleckiego Kasia hm........................ile osób tyle opinii Żaden z nich nie wchodzi w rachubę............przynajmniej jeśli o mnie chodzi. Dr Skupin - powiem jedno - przereklamowany - choć są to oczywiście opinie z internetu. Ja niestety nie znam nikogo kto jest po jakiejkolwiek operacji plastycznej Dr Bielecki - cóż...........kuzyn mojego przyjaciela, który uprzedził że ja zadzwonię, żeby mnie "inaczej " potraktował. Powiem jedno - dla mnie GBUR Ja już tak mam, że dla mnie lekarz oprócz profesjonalizmu musi być miły dla pacjenta, zrozumieć jego obawy i wytłumaczyć i odpowiadać na pytania. W końcu dla pacjenta to najczęściej "pierwszy raz" a dla lekarza rutyna. Ja skłaniam się żeby pójść na konsultacje do dr Gromadzińskiego, który podobno jest jednym z kilku chirurgów plastycznych w Polsce z II stopniem specjalizacji. Ale nie wiem jeszcze................bo Anjamen sugeruje, że powinnam pójść do okulisty na zabieg Dr. Bielecki jest bardzo powściągliwy jeżeli chodzi o kontakt z pacjentem. Byłam u niego na wizycie i odebrałam go jako bardzo konkretnego lekarza.... Wytłumaczył mi wszystko i byłam przez niego bardzo dobrze pokierowana. Doktor Bielecki też ma II stopień specjalizacji. Zresztą dyplom wisi w jego prywatnym gabinecie. Dla mnie najważniejsza jest profesja, dla mnie lekarz nie musi ładnie mówić . I może dlatego, jeżeli wogóle się zdecyduję to na operację wybiorę się do doktora Bieleckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, ze jeżeli kobiecie to przeszkadza to powinna wszystko zrobic, zeby pozbyć się problemu.Nie ma co męczyc się tyle lat.Jak tylko są pieniądze to trzeba działac.Wszak zdrowie psychiczne też jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, ze jeżeli kobiecie to przeszkadza to powinna wszystko zrobic, zeby pozbyć się problemu. Nie ma co męczyc się tyle lat. Jak tylko są pieniądze to trzeba działac. Wszak zdrowie psychiczne też jest ważne. O ile nie najważniejsze... ale kurcze bardzo jest mi szkoda tych 20 tyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, ze jeżeli kobiecie to przeszkadza to powinna wszystko zrobic, zeby pozbyć się problemu. Nie ma co męczyc się tyle lat. Jak tylko są pieniądze to trzeba działac. Wszak zdrowie psychiczne też jest ważne.[/quote] O ile nie najważniejsze... ale kurcze bardzo jest mi szkoda tych 20 tyś.... Przestań, nie załuj sobie. Ile bedziesz się meczyła? Ja bym nie miała skrupułów. Całe życie masz zamiar ładować kasę w dom i w setkę innych rzeczy a o sobie kiedy pomyślisz? Jak będziesz miała 50 czy 60 lat i wtedy będzie Ci wszystko jedno. Teraz jestes młoda i teraz korzystaj z życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, ze jeżeli kobiecie to przeszkadza to powinna wszystko zrobic, zeby pozbyć się problemu. Nie ma co męczyc się tyle lat. Jak tylko są pieniądze to trzeba działac. Wszak zdrowie psychiczne też jest ważne.[/quote] O ile nie najważniejsze... ale kurcze bardzo jest mi szkoda tych 20 tyś.... Jak to dla Ciebie takie ważne to zrób to Wiecie co dziewczynki.........ja Was lov ale tak sobie z Wami gadam i wypiłam dwa kielonki wiśnióweczki a że słabą głowę mam to muszę się pożegnać bo mogę jakieś głupoty zacząć pisać Monia i tak zazdraszczam Kasiu cieszę się, że jesteś z dr Bieleckiego zadowolona więc.............do dzieła Najwyżej kupisz sobie tańsze kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, ze jeżeli kobiecie to przeszkadza to powinna wszystko zrobic, zeby pozbyć się problemu. Nie ma co męczyc się tyle lat. Jak tylko są pieniądze to trzeba działac. Wszak zdrowie psychiczne też jest ważne.[/quote] O ile nie najważniejsze... ale kurcze bardzo jest mi szkoda tych 20 tyś.... Przestań, nie załuj sobie. Ile bedziesz się meczyła? Ja bym nie miała skrupułów. Całe życie masz zamiar ładować kasę w dom i w setkę innych rzeczy a o sobie kiedy pomyślisz? Jak będziesz miała 50 czy 60 lat i wtedy będzie Ci wszystko jedno. Teraz jestes młoda i teraz korzystaj z życia. Masz rację Monia... jak skończę budowę , to bardziej poważnie zacznę sie nad tym zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Wiśnióweczka.....mniam mniam......dawno nie piłam Ale mi narobiłas ochoty. Aniu, nie zazdraszczaj tylko zdecyduj się na zabieg. Myślę, ze warto. I słodkich snów zyczę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, ze jeżeli kobiecie to przeszkadza to powinna wszystko zrobic, zeby pozbyć się problemu. Nie ma co męczyc się tyle lat. Jak tylko są pieniądze to trzeba działac. Wszak zdrowie psychiczne też jest ważne.[/quote] O ile nie najważniejsze... ale kurcze bardzo jest mi szkoda tych 20 tyś.... Przestań, nie załuj sobie. Ile bedziesz się meczyła? Ja bym nie miała skrupułów. Całe życie masz zamiar ładować kasę w dom i w setkę innych rzeczy a o sobie kiedy pomyślisz? Jak będziesz miała 50 czy 60 lat i wtedy będzie Ci wszystko jedno. Teraz jestes młoda i teraz korzystaj z życia. Masz rację Monia... jak skończę budowę , to bardziej poważnie zacznę sie nad tym zastanawiać Jak skonczysz budowę to nie bedziesz miała kasy. Juz teraz zacznij myślec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A tak wogóle to uważam, ze jeżeli kobiecie to przeszkadza to powinna wszystko zrobic, zeby pozbyć się problemu. Nie ma co męczyc się tyle lat. Jak tylko są pieniądze to trzeba działac. Wszak zdrowie psychiczne też jest ważne.[/quote] O ile nie najważniejsze... ale kurcze bardzo jest mi szkoda tych 20 tyś.... Przestań, nie załuj sobie. Ile bedziesz się meczyła? Ja bym nie miała skrupułów. Całe życie masz zamiar ładować kasę w dom i w setkę innych rzeczy a o sobie kiedy pomyślisz? Jak będziesz miała 50 czy 60 lat i wtedy będzie Ci wszystko jedno. Teraz jestes młoda i teraz korzystaj z życia. Masz rację Monia... jak skończę budowę , to bardziej poważnie zacznę sie nad tym zastanawiać Jak skonczysz budowę to nie bedziesz miała kasy. Juz teraz zacznij myślec. No to SSZ.... mniej wydam na wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 I bardzo dobrze myślisz Jak nie zostanie cos niedokończonego to świat się nie zawali a Ty będziesz o wiele lepiej się czuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Aniu, to ty się na jakąś operację wybierasz? I ja nic o tym nie wiem. Glamcia, a prowadzisz jakąś dietę? Bo wiesz jak tylko ćwiczysz, a potem i tak nadrobisz kaloriami, to może nie być widać efektu. Cześć ludziska kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no cześć.... jak ja lubię jak ktoś tak pieknie mówi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no cześć.... jak ja lubię jak ktoś tak pieknie mówi .... ale o czym bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 no cześć.... jak ja lubię jak ktoś tak pieknie mówi .... ale o czym bo nie wiem Chyba o te "cześć ludziska kochane" chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.02.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Aniu, to ty się na jakąś operację wybierasz? I ja nic o tym nie wiem. Glamcia, a prowadzisz jakąś dietę? Bo wiesz jak tylko ćwiczysz, a potem i tak nadrobisz kaloriami, to może nie być widać efektu. Cześć ludziska kochane Ja Edytko nie mam problemu z wagą. Mam 173 cm i spokojnie wchodze w rozmiar 40. Podczas odchudzania po ciąży chodziłam do dietetyka, który ustawił mi dietę i bardzo pomogło mi dojść do zadowalającej wagi. Podczas tegoż odchudzania chodziłam na aquarobik, żeby pomóc wrócić brzuszkowi do wyglądu przed ciążą. Waga spadła... a brzuszek został...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 To i ja się przywitam. Cześć dziewczyny cześć chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts