bobowa budowniczowa 18.02.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Pięknie Ci dziękuję Romku Dzisiaj jest w ogóle dzień jubileuszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ale jestem głodny jescze pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od dzisiaj jestem Elita Forum No jak ELITA, to zobowiązuje http://kamienie.jubilerskie.info/spinel/spinel_naszyjnik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ale jestem głodny jescze pół godzinki A co tak długo dzisiaj w pracy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od dzisiaj jestem Elita Forum No jak ELITA, to zobowiązuje http://kamienie.jubilerskie.info/spinel/spinel_naszyjnik.jpg Dziękuję Edytko i czekam na fotki wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ale jestem głodny jescze pół godzinki A co tak długo dzisiaj w pracy jesteś? tak to czasami jest że trzeba zostać Napisałem Ci coś u Edytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ale jestem głodny jescze pół godzinki A co tak długo dzisiaj w pracy jesteś? tak to czasami jest że trzeba zostać Napisałem Ci coś u Edytki W piatek się obijało to teraz trzeba nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ale jestem głodny jescze pół godzinki A co tak długo dzisiaj w pracy jesteś? tak to czasami jest że trzeba zostać Napisałem Ci coś u Edytki W piatek się obijało to teraz trzeba nadrobić zaległości ale Ci się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Że co, nagroda jakaś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ale jestem głodny jescze pół godzinki A co tak długo dzisiaj w pracy jesteś? tak to czasami jest że trzeba zostać Napisałem Ci coś u Edytki Pędzę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Że co, nagroda jakaś będzie hmmm zależy jak na to spojrzeć przełoże przez kolanoi ....zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 to ja się juz pożegnampapapapapatrzymajcie sieA ty Aniu przede wszystkimbuziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 to ja się juz pożegnam papapapapa trzymajcie sie A ty Aniu przede wszystkim buziole Pa, idź się kurować i dzieki za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Że co, nagroda jakaś będzie hmmm zależy jak na to spojrzeć przełoże przez kolanoi ....zobaczysz Dobrze, że masz daleko do Sulejówka bo cała jestem w strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu trzymasz się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu trzymasz się??? Jakoś się trzymam ale jutro na pewno pęknę...a pojutrze to chyba się .....nie wiem co ze strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu trzymasz się??? Jakoś się trzymam ale jutro na pewno pęknę...a pojutrze to chyba się .....nie wiem co ze strachu Czarnowidztwo nie jest dobrym sprzymierzeńcem Bądź dobrej myśli, a zobaczysz, że będzie Ci łatwiej przez to przejść. Pozytywne psychiczne nastawienie, to połowa sukcesu. Będzie dobrze, ja Ci to mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu trzymasz się??? Jakoś się trzymam ale jutro na pewno pęknę...a pojutrze to chyba się .....nie wiem co ze strachu Czarnowidztwo nie jest dobrym sprzymierzeńcem Bądź dobrej myśli, a zobaczysz, że będzie Ci łatwiej przez to przejść. Pozytywne psychiczne nastawienie, to połowa sukcesu. Będzie dobrze, ja Ci to mówię Kochana Edytko, ja jestem jak najdalej od czarnowidztwa, ja po prostu boję się jak cho.era , tak po prostu się boję Ale Ty masz dzisiaj dobry dzień, trzecią stronkę dzisiaj u mnie otwarłaś i dlatego dla Ciebie http://www.twojekwiaty.pl/photo/475.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ale Ty masz dzisiaj dobry dzień, trzecią stronkę dzisiaj u mnie otwarłaś i dlatego dla Ciebie http://www.twojekwiaty.pl/photo/475.jpg Faktycznie Jak ja lubię takie poniedziałki Aniu chciałabym Cię pocieszyć tak bardzo jak tylko potrafię, ale pozostaje mi mocno Cię uściskać http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_12.gif i życzyć pozytywnych myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko już same słowa i to, że o mnie myślisz jest bardzo budujące i ja Ciebie również ściskam bardzo mocno http://img270.imageshack.us/img270/340/friendsfu7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts