Edmar70 01.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam przedobiadowo Glamcia, to ja mam zupełnie tak samo jak Ty. Tak po ciele, to nawet w miarę szczupła, ale fałd brzuszny został niestety. Jak mi trochę ciałka przybywa, to nigdzie mi się nie odkłada tylko na brzuchu. MASAKRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam przedobiadowo Glamcia, to ja mam zupełnie tak samo jak Ty. Tak po ciele, to nawet w miarę szczupła, ale fałd brzuszny został niestety. Jak mi trochę ciałka przybywa, to nigdzie mi się nie odkłada tylko na brzuchu. MASAKRA!!! Możemy założyć klub.... "wiszących brzuszków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a brzuchy piwne też się mogą zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jaki ruch w niedzielę. Większy niz w tygodniu Ja tam do żadnego klubu się nie zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jaki ruch w niedzielę. Większy niz w tygodniu Ja tam do żadnego klubu się nie zapisuję no jasne, że nie..... jest jeden warunek..... BRZUSZEK. Ty Monia możesz być co najmniej....... skarbnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Z chęcią zaopiekuję się pieniążkami Numer konta podac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam przedobiadowo Glamcia, to ja mam zupełnie tak samo jak Ty. Tak po ciele, to nawet w miarę szczupła, ale fałd brzuszny został niestety. Jak mi trochę ciałka przybywa, to nigdzie mi się nie odkłada tylko na brzuchu. MASAKRA!!! Możemy założyć klub.... "wiszących brzuszków" Daj spokój...jeszcze trza będzie pokazywać, czyj większy. Ruch tutaj panuje, że hohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Doberek Idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Doberek Idę poczytać Oooooo....kto to do siebie zawitał? Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wiśnióweczka.....mniam mniam......dawno nie piłam Ale mi narobiłas ochoty. Aniu, nie zazdraszczaj tylko zdecyduj się na zabieg. Myślę, ze warto. I słodkich snów zyczę Buziaki Oj nie, nie Monia ja się na pewno nie zdecyduję Za duże ryzyko Wiesz, ja to mam tak, że jak muszę się poddać operacji, to to robię i oczywiście liczę się z konsekwencjami i ryzykiem, ale nie mam wyboru. Ale jak to jest taki zabieg, powiedzmy upiększający, to ja jestem za duży tchórz Boję się powikłań, których mogę uniknąć jak się nie poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Aniu, to ty się na jakąś operację wybierasz? I ja nic o tym nie wiem. Glamcia, a prowadzisz jakąś dietę? Bo wiesz jak tylko ćwiczysz, a potem i tak nadrobisz kaloriami, to może nie być widać efektu. Cześć ludziska kochane Wiesz Edytko nie ma się czym chwalić. Na powiekach - jakieś 4 miesiące temu - pojawiły mi się kępki żółte. Wygląda to okropnie, przynajmniej dla mnie i strasznie źle się z tym czuję. To jest takie fuj . Poszłam do okulisty, który dał mi skierowanie do szpitala i polecił żeby pójść do chirurga plastycznego. U jednego byłam, ale nie wzbudził mojego zaufania. Teraz szukam innego...................i właściwie już znalazłam, chciałam się tylko wybrać na konsultacje. Ale u Anjamen dziewczyny gadały o chirurgii plastycznej i zapytałam czy nie znaja kogoś dobrego w Poznaniu. I Anjamen bardzo się zdziwiła, że nie chcę tego robić u okulisty . A ja się zdziwiłam, że mam iść do okulisty skoro okulista wysłał mnie do chiruga plastycznego. Anja była taka miła, że zaproponowała mi zrobienie tego u siebie - razem z noclegiem - i to na NFZ. Zaczęłam się orientowac i faktycznie jest to zabieg okulistyczny. I teraz mam dylemat - iść do plastyka czy do okulisty choć bardziej skłaniam się ku temu drugiemu. W końcu to oczy, niech mi ten plastyk coś spieprzy i jeszcze widzieć nie będę No i to tyle. Nadal nie wiem co mam zrobić. Szukałam czy takie zabiegi robią w Poznaniu. Oczywiście robią, ale nie znam tutaj żadnego okulisty,takiego znajomego, który specjalizowałby się w takich zabiegach. Czyżby pozostał m Wrocław, skoro tam Anja poleca mi lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Aniu, to ty się na jakąś operację wybierasz? I ja nic o tym nie wiem. Glamcia, a prowadzisz jakąś dietę? Bo wiesz jak tylko ćwiczysz, a potem i tak nadrobisz kaloriami, to może nie być widać efektu. Cześć ludziska kochane Ja Edytko nie mam problemu z wagą. Mam 173 cm i spokojnie wchodze w rozmiar 40. Podczas odchudzania po ciąży chodziłam do dietetyka, który ustawił mi dietę i bardzo pomogło mi dojść do zadowalającej wagi. Podczas tegoż odchudzania chodziłam na aquarobik, żeby pomóc wrócić brzuszkowi do wyglądu przed ciążą. Waga spadła... a brzuszek został...... Rozmiar 40 - marzenie Ale Ci zazdraszczam Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam przedobiadowo Glamcia, to ja mam zupełnie tak samo jak Ty. Tak po ciele, to nawet w miarę szczupła, ale fałd brzuszny został niestety. Jak mi trochę ciałka przybywa, to nigdzie mi się nie odkłada tylko na brzuchu. MASAKRA!!! .w miarę szczupła Ty, Ty lasko jedna Nic jej nie wierzcie, ona jest tak laska, że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Witam przedobiadowo Glamcia, to ja mam zupełnie tak samo jak Ty. Tak po ciele, to nawet w miarę szczupła, ale fałd brzuszny został niestety. Jak mi trochę ciałka przybywa, to nigdzie mi się nie odkłada tylko na brzuchu. MASAKRA!!! Możemy założyć klub.... "wiszących brzuszków" To ja będę Prezesem, z racji wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a brzuchy piwne też się mogą zapisać? A pewnie, że tak Ale jest jeden warunek, on musi być widoczny..............ten brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jaki ruch w niedzielę. Większy niz w tygodniu Ja tam do żadnego klubu się nie zapisuję Monia Ty nie musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Doberek Idę poczytać Oooooo....kto to do siebie zawitał? Doberek! Cześć kofana Ja nie wiem ile jeszcze będę w stanie tak ciągnąć Normalnie czasu brak A Ty się na mnie nie złość ................plosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Anuś, a skąd takie fuj się robi? Jaka jest tego przyczyna? I co to w ogóle jest? Czy to jakieś kaszaki? Uwierz mi kochana, że od kiedy nie poddaję sie już zabiegom chirurgicznym i nie mam bata, że muszę utrzymywać ścisłą dietę, to brzuszek się już powiększył. Jak mnie tak ładnie prosisz, to już się nie gniewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Anuś, a skąd takie fuj się robi? Jaka jest tego przyczyna? I co to w ogóle jest? Czy to jakieś kaszaki? Uwierz mi kochana, że od kiedy nie poddaję sie już zabiegom chirurgicznym i nie mam bata, że muszę utrzymywać ścisłą dietę, to brzuszek się już powiększył. Jak mnie tak ładnie prosisz, to już się nie gniewam. Edyś takie fuj robie się od cholesterolu i od stresu. Sama nie wiem od czego to u mnie bo i jednego i drugiego dużo Wpisz sobie w wyszukiwarkę "kępki żółte" i zobacz zdjęcia. Tak to właśnie u mnie wygląda A Twój brzuszek.......................i tak Ci nie wierzę ..............i cieszę się, że się nie gniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ooo, teraz to już wiem co to jest. Ciotka Marka ma takie same. Z tym, że ona już wiekowa jest i nic z tym nie robi. To ma być zabieg laserowy, czy tradycyjny? Cholera, że też muszą sie takie cuda do człowieka przyplątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts