Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam przedobiadowo :lol:

Glamcia, to ja mam zupełnie tak samo jak Ty. Tak po ciele, to nawet w miarę szczupła, :wink: ale fałd brzuszny został niestety. :x Jak mi trochę ciałka przybywa, to nigdzie mi się nie odkłada tylko na brzuchu. :o MASAKRA!!! :x

Możemy założyć klub.... "wiszących brzuszków"

Daj spokój...jeszcze trza będzie pokazywać, czyj większy. :lol:

Ruch tutaj panuje, że hohoho :o :wink:

Wiśnióweczka.....mniam mniam......dawno nie piłam :lol:

Ale mi narobiłas ochoty.

Aniu, nie zazdraszczaj tylko zdecyduj się na zabieg.

Myślę, ze warto.

I słodkich snów zyczę :D

Buziaki

Oj nie, nie Monia :roll:

ja się na pewno nie zdecyduję :oops:

Za duże ryzyko :roll:

Wiesz, ja to mam tak, że jak muszę się poddać operacji, to to robię i oczywiście liczę się z konsekwencjami i ryzykiem, ale nie mam wyboru. Ale jak to jest taki zabieg, powiedzmy upiększający, to ja jestem za duży tchórz :oops: Boję się powikłań, których mogę uniknąć jak się nie poddam :wink:

Aniu, to ty się na jakąś operację wybierasz? :o

I ja nic o tym nie wiem. :evil: :wink:

Glamcia, a prowadzisz jakąś dietę? Bo wiesz jak tylko ćwiczysz, a potem i tak nadrobisz kaloriami, to może nie być widać efektu. :roll:

Cześć ludziska kochane

Wiesz Edytko nie ma się czym chwalić.

Na powiekach - jakieś 4 miesiące temu - pojawiły mi się kępki żółte. Wygląda to okropnie, przynajmniej dla mnie i strasznie źle się z tym czuję. To jest takie fuj :oops: .

Poszłam do okulisty, który dał mi skierowanie do szpitala i polecił żeby pójść do chirurga plastycznego. U jednego byłam, ale nie wzbudził mojego zaufania. Teraz szukam innego...................i właściwie już znalazłam, chciałam się tylko wybrać na konsultacje. Ale u Anjamen dziewczyny gadały o chirurgii plastycznej i zapytałam czy nie znaja kogoś dobrego w Poznaniu. I Anjamen bardzo się zdziwiła, że nie chcę tego robić u okulisty :o . A ja się zdziwiłam, że mam iść do okulisty skoro okulista wysłał mnie do chiruga plastycznego. Anja była taka miła, że zaproponowała mi zrobienie tego u siebie - razem z noclegiem - i to na NFZ. Zaczęłam się orientowac i faktycznie jest to zabieg okulistyczny. I teraz mam dylemat - iść do plastyka czy do okulisty choć bardziej skłaniam się ku temu drugiemu. W końcu to oczy, niech mi ten plastyk coś spieprzy i jeszcze widzieć nie będę :roll:

No i to tyle. Nadal nie wiem co mam zrobić. Szukałam czy takie zabiegi robią w Poznaniu. Oczywiście robią, ale nie znam tutaj żadnego okulisty,takiego znajomego, który specjalizowałby się w takich zabiegach.

Czyżby pozostał m Wrocław, skoro tam Anja poleca mi lekarza :roll: :roll: :roll: :roll:

Aniu, to ty się na jakąś operację wybierasz? :o

I ja nic o tym nie wiem. :evil: :wink:

Glamcia, a prowadzisz jakąś dietę? Bo wiesz jak tylko ćwiczysz, a potem i tak nadrobisz kaloriami, to może nie być widać efektu. :roll:

Cześć ludziska kochane

Ja Edytko nie mam problemu z wagą. Mam 173 cm i spokojnie wchodze w rozmiar 40.

Podczas odchudzania po ciąży chodziłam do dietetyka, który ustawił mi dietę i bardzo pomogło mi dojść do zadowalającej wagi. Podczas tegoż odchudzania chodziłam na aquarobik, żeby pomóc wrócić brzuszkowi do wyglądu przed ciążą. Waga spadła... a brzuszek został......

Rozmiar 40 - marzenie :oops: :roll:

Ale Ci zazdraszczam Kasiu :oops:

Glamcia, to ja mam zupełnie tak samo jak Ty. Tak po ciele, to nawet w miarę szczupła, :wink: ale fałd brzuszny został niestety. :x Jak mi trochę ciałka przybywa, to nigdzie mi się nie odkłada tylko na brzuchu. :o MASAKRA!!! :x

.w miarę szczupła :x

Ty, Ty lasko jedna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nic jej nie wierzcie, ona jest tak laska, że szok 8)

Możemy założyć klub.... "wiszących brzuszków"

To ja będę Prezesem, z racji wielkości :oops: :roll: :oops: :wink:

Anuś, a skąd takie fuj się robi? Jaka jest tego przyczyna? I co to w ogóle jest?

Czy to jakieś kaszaki?

Uwierz mi kochana, że od kiedy nie poddaję sie już zabiegom chirurgicznym i nie mam bata, że muszę utrzymywać ścisłą dietę, to brzuszek się już powiększył. :x

Jak mnie tak ładnie prosisz, to już się nie gniewam. :lol:

Anuś, a skąd takie fuj się robi? Jaka jest tego przyczyna? I co to w ogóle jest?

Czy to jakieś kaszaki?

Uwierz mi kochana, że od kiedy nie poddaję sie już zabiegom chirurgicznym i nie mam bata, że muszę utrzymywać ścisłą dietę, to brzuszek się już powiększył. :x

Jak mnie tak ładnie prosisz, to już się nie gniewam. :lol:

Edyś takie fuj robie się od cholesterolu i od stresu. Sama nie wiem od czego to u mnie bo i jednego i drugiego dużo :roll: Wpisz sobie w wyszukiwarkę "kępki żółte" i zobacz zdjęcia. Tak to właśnie u mnie wygląda :evil:

A Twój brzuszek.......................i tak Ci nie wierzę :wink:

..............i cieszę się, że się nie gniewasz :lol: