bobowa budowniczowa 01.02.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 ooo, teraz to już wiem co to jest. Ciotka Marka ma takie same. Z tym, że ona już wiekowa jest i nic z tym nie robi. To ma być zabieg laserowy, czy tradycyjny? Cholera, że też muszą sie takie cuda do człowieka przyplątać. No właśnie tego nie wiem, musze się Anji dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wiesz co, mnie się wydaje, że to chirurg musi wziąć w swoje ręce. Bo okulista wydaje mi sie, że robi zbiegi na gałce ocznej, tam w środku. No nie mam pojęcia. A w necie jest może forum ludzi, którzy maja ten sam problem. A czy Ci się to powiększa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wiesz co, mnie się wydaje, że to chirurg musi wziąć w swoje ręce. Bo okulista wydaje mi sie, że robi zbiegi na gałce ocznej, tam w środku. No nie mam pojęcia. A w necie jest może forum ludzi, którzy maja ten sam problem. A czy Ci się to powiększa? No tez myślalam, że chirurg, ale jak się poważniej zastanowiłam to nie wiem ANja mówiła, że ostatnio babka do niej przyszła od chirurga plastycznego bo jej się powieki zamykały po tym chirurgu ........brrrrrrrrr............. Jak sobie pomyśle, że chirurg mógłby coś sknocić to się boję. A jak okulista ma doświadczenie w takich zabiegach plastycznych powiek to może jednak powinien to być okulista Nie wiem czy mi się powiększa, mam wrażenie że być może tak, to jedno, a mam trzy sztuki. Forum takich ludków nie szukałam.................bo.............nie mam czasu Jak już mam chwilke to od razu na Forum siadam W ogóle to mam wrażenie, że niedługo te moje komentarze zanikną................bo gospodyni rzadko bywa .................budowe skończyła, to gadać nie ma o czym..................smutno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Usunięcie kepek jest chirurgiczne, nie laserowe.kurcze dziewczyny jak Wam wytłumaczyć ze chirurg plastyczny to zajmuje sie cyckami, liposukcją, odstajacymi uszami, a okolice oczu to juz bym fachowcom od oczu zostawila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Usunięcie kepek jest chirurgiczne, nie laserowe. kurcze dziewczyny jak Wam wytłumaczyć ze chirurg plastyczny to zajmuje sie cyckami, liposukcją, odstajacymi uszami, a okolice oczu to juz bym fachowcom od oczu zostawila... no już, już.................już sie przekonałam nie nerwujsja Teraz muszę tylko zdecydowac gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Zostaje więc dowiadywać się w klinikach, co z czym się je. Aniu, czy Ty chcesz nas opuścić na dobre? Budować skończyłaś, ale to nie znaczy, że nie ma o czym gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Zostaje więc dowiadywać się w klinikach, co z czym się je. Aniu, czy Ty chcesz nas opuścić na dobre? Budować skończyłaś, ale to nie znaczy, że nie ma o czym gadać. No w życiu Nie chce Was opuszczać Jesteście wszyscy cudowni A z [/b]Tobą Kochana to wiesz, że jak z siostrą się rozmawia Takie mam tylko dzisiaj przemyślenia, że może to się już tutaj nie chce gadać..................niektórym Ech...................chyba mi się dzisiaj miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.02.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Blado-żółte guzki umiejscowione nad i pod powiekami (złogi cholesterolowe), których powstawanie związane jest z nadmiernym odkładaniem się lipidów w skórze (hiperlipidemie). Oprócz kępek na powiekach (xanthelasma), wyróżnia się kilka odmian klinicznych: * kępki żółte guzkowe – często dużych rozmiarów guzy umieszczone symetrycznie nad stawami * kępki żółte wysiewne - zmiany grudkowe rozsiane, częstsze u dzieci * kępki żółte linijne dłoni, kępki żółte ścięgien Leczenie: * dieta niskotłuszczowa * farmakologiczne – leki hipolipemiczne * chirurgiczne usuwanie zmian guzkowych, laser CO2 ewentualnie elektroresekcja zmian na powiekach; może warto najpierw zastosować inne metody usuwania. Operacja to chyba ostateczność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ojjjj....chyba jednak miesza siostruniu moja. Ja w tym tygodniu też mało co zaglądałam, bo wiadomo....miałam przejścia. Ale powiem Ci szczerze, że jak otwieram FM, to pierwsze co robię, to kieruję swoje kroki do Twoich właśnie komentów. I czasami aż mi żal, że Ciebie nie ma, a przez to i inni się nie udzielają. Choc czasami jak mamy wenę twórczą, to mimo tego, że nie zaglądasz, to gadamy na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Glamcia, mnie się wydaje, że te wszystkie trzy formy leczenia stosuje się jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Aniu wiem, że na Szelągowskiej w Poznaniu jest dobra klinika okulistyczna. Moja koleżanka miała tam robiony zabieg.... i była zadowolona. Usuwali jej jakąś wadę wzroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ojjjj....chyba jednak miesza siostruniu moja. Ja w tym tygodniu też mało co zaglądałam, bo wiadomo....miałam przejścia. Ale powiem Ci szczerze, że jak otwieram FM, to pierwsze co robię, to kieruję swoje kroki do Twoich właśnie komentów. I czasami aż mi żal, że Ciebie nie ma, a przez to i inni się nie udzielają. Choc czasami jak mamy wenę twórczą, to mimo tego, że nie zaglądasz, to gadamy na całego. Dzięki Mi też żal, że mnie nie ma Cały dzień o Was myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Aniu wiem, że na Szelągowskiej w Poznaniu jest dobra klinika okulistyczna. Moja koleżanka miała tam robiony zabieg.... i była zadowolona. Usuwali jej jakąś wadę wzroku... Wiem Kasiu juz ich że tak powiem przerobiłam ............ale nie mam żadnego "znajomego" lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No nic........pożegnam sie już bo jutro trza wcześnie wstać Choć wolałabym jeszcze pogadać..................ale chyba nie mam dzisiaj dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 No nic........pożegnam sie już bo jutro trza wcześnie wstać Choć wolałabym jeszcze pogadać..................ale chyba nie mam dzisiaj dnia Rozumiem......czasami są takie paskudne dni... I mam propozycje dla Ciebie.....więcej do nas zaglądaj, a mniej myśl. Dobranoc Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobry wieczór Chyba się trochę spóźniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobry wieczór Chyba się trochę spóźniliśmy To spóźnienie jest niewybaczalne. Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Edytko wybacz Zajęta byłam........... z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Edytko wybacz Zajęta byłam........... z mężem Cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts