Edmar70 18.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko już same słowa i to, że o mnie myślisz jest bardzo budujące i ja Ciebie również ściskam bardzo mocno http://img270.imageshack.us/img270/340/friendsfu7.jpg Jakie cudne, normalnie wymiękłam A o której musisz stawić się w szpitalu? Będę wtedy mocno zaciskać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko, ale się gonimy, ja u Ciebie a Ty u mnie W szpitalu musze byc do 8 rano, będą mi robić badania, a operacja w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko, ale się gonimy, ja u Ciebie a Ty u mnie W szpitalu musze byc do 8 rano, będą mi robić badania, a operacja w środę To ja myślałam, że tylko badania będziesz miała robione, a operacja miała być przeprowadzona dopiero wtedy, gdy coś wyjdzie nie tak. A Ty piszesz tak jakby ta operacja to pewniak była. Coś mi się chyba pomerdało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Edytko, ale się gonimy, ja u Ciebie a Ty u mnie W szpitalu musze byc do 8 rano, będą mi robić badania, a operacja w środę To ja myślałam, że tylko badania będziesz miała robione, a operacja miała być przeprowadzona dopiero wtedy, gdy coś wyjdzie nie tak. A Ty piszesz tak jakby ta operacja to pewniak była. Coś mi się chyba pomerdało. Badania już były, wyniki też i jest wskazanie do operacji. Jestem po rozmowie z lekarzem, mam skierowanie do szpitala na operację . I wiesz co? Mam nadzieję, że ona się odbędzie bo chce mieć to już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 I wiesz co? Mam nadzieję, że ona się odbędzie bo chce mieć to już za sobą To co konieczne jest nieuniknione (niestety). Masz rację lepiej mieć to już za sobą i czym prędzej zapomnieć. Najgorsze w tym wszystkim są okres oczekiwania i złe myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 I wiesz co? Mam nadzieję, że ona się odbędzie bo chce mieć to już za sobą To co konieczne jest nieuniknione (niestety). Masz rację lepiej mieć to już za sobą i czym prędzej zapomnieć. Najgorsze w tym wszystkim są okres oczekiwania i złe myśli. Masz rację, ale postanowiłam, że będę się starała odpędzać złe myśli Wiesz ja przecież dom zaczynam budować i mam zamiar go skończyć i w nim zamieszkać razem z moją rodzinką Aha, prawdopodobnie będę miała w czwartek pozwolenie na budowę la la la la la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aha, prawdopodobnie będę miała w czwartek pozwolenie na budowę la la la la la No to bomba!!! Ten papierek jest przepustką do rozpoczęcia budowy. Bez niego ani rusz. To super nowinka na zakończenie dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Aniu http://priv.twoje-sudety.pl/~tomciopaluszek/szablony/fauna/dobranoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Edytko kwiaty za stronkę:http://www.e-kwiaty.pl/images/bo080-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzien dobry yyyyyyyyyyy....dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzien dobry yyyyyyyyyyy....dzień dobry No co się tak dziwisz...postanowiłam, że żyć bez Was nie mogę i do żadnego szpitala nie idę a tak poważnie....to Pani Doktor powiedziała, że w związku z tym, że mam febrę na ustach i wirus opryszczki fika po moim organizmie to nie mogą mi zrobic operacji bo istnieje ryzyko powikłań i niepotrzebnych komplikacji. Następny termin ....za dwa tygodnie...tak więc jestem A jak Ty się czujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale sie ciesze że zostajesz z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dziękuję Bobowa - chyab się czuję tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dziękuję Bobowa - chyab się czuję tak samo A był wczoraj w aptece???? A kupił sobie cytrusy???? A leżał w łóżeczku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dziękuję Bobowa - chyab się czuję tak samo A był wczoraj w aptece???? A kupił sobie cytrusy???? A leżał w łóżeczku???? w aptece był o cytrusach zapomniał w łóżeczku leżał - w nocy hihii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień dobry, widzę że same dobre wiadomości z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień dobry, widzę że same dobre wiadomości z rana cześć śpiochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts