Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytko, ale się gonimy, ja u Ciebie a Ty u mnie :lol: :lol:

W szpitalu musze byc do 8 rano, będą mi robić badania, a operacja w środę :roll:

To ja myślałam, że tylko badania będziesz miała robione, a operacja miała być przeprowadzona dopiero wtedy, gdy coś wyjdzie nie tak. A Ty piszesz tak jakby ta operacja to pewniak była. :roll: Coś mi się chyba pomerdało. :roll: :x

Edytko, ale się gonimy, ja u Ciebie a Ty u mnie :lol: :lol:

W szpitalu musze byc do 8 rano, będą mi robić badania, a operacja w środę :roll:

To ja myślałam, że tylko badania będziesz miała robione, a operacja miała być przeprowadzona dopiero wtedy, gdy coś wyjdzie nie tak. A Ty piszesz tak jakby ta operacja to pewniak była. :roll: Coś mi się chyba pomerdało. :roll: :x

Badania już były, wyniki też i jest wskazanie do operacji. Jestem po rozmowie z lekarzem, mam skierowanie do szpitala na operację . I wiesz co? Mam nadzieję, że ona się odbędzie bo chce mieć to już za sobą :roll:

I wiesz co? Mam nadzieję, że ona się odbędzie bo chce mieć to już za sobą :roll:

To co konieczne jest nieuniknione (niestety). :-? Masz rację lepiej mieć to już za sobą i czym prędzej zapomnieć. Najgorsze w tym wszystkim są okres oczekiwania i złe myśli.

Masz rację, ale postanowiłam, że będę się starała odpędzać złe myśli :lol: :lol: Wiesz ja przecież dom zaczynam budować i mam zamiar go skończyć i w nim zamieszkać razem z moją rodzinką :lol: :lol: :lol: :lol:

Aha, prawdopodobnie będę miała w czwartek pozwolenie na budowę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: la la la la la :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzien dobry :lol: :lol:

:o :o :o :o :o :o :o :o

yyyyyyyyyyy....dzień dobry :D :D

No co się tak dziwisz...postanowiłam, że żyć bez Was nie mogę i do żadnego szpitala nie idę :lol:

a tak poważnie....to Pani Doktor powiedziała, że w związku z tym, że mam febrę na ustach i wirus opryszczki fika po moim organizmie to nie mogą mi zrobic operacji bo istnieje ryzyko powikłań i niepotrzebnych komplikacji. Następny termin ....za dwa tygodnie...tak więc jestem :lol: :lol:

A jak Ty się czujesz???? :roll: