monia77w1 02.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Chyba się trochę spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja też jestem... z Duchem Świętym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 i ja, i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ale fajny dzień mieliście Romek gratulki z okazji 10000 http://kartki.onet.pl/_i/d/seb_gratulacje.jpg Kasiu tak już mam z lekarzami, że idę tylko do sprawdzonych. Niestety znam to środowisko od środka i od początku (czyli od studiów) i nie poddam się pierwszemu lepszemu Monia fajne zdjęcia wklejałaś Edyś tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Edyś tęsknię Jestem na Twoje zawołanie. Przeczytałaś wszystkie dzisiejsze nasze wpisy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Edyś tęsknię Jestem na Twoje zawołanie. Przeczytałaś wszystkie dzisiejsze nasze wpisy?? Przeczytałam od dechy do dechy Fajnie Wam dzień upłynął Nie wiem co mam zawołać, bo to co bym chciała to pewnie na razie niemożliwe jest...............z powodu Twojej końcówki wykończeniówki Jakie macie plany przeprowadzkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie wiem co mam zawołać, bo to co bym chciała to pewnie na razie niemożliwe jest...............z powodu Twojej końcówki wykończeniówki Jakie macie plany przeprowadzkowe? Cholercia...nie kumam no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie wiem co mam zawołać, bo to co bym chciała to pewnie na razie niemożliwe jest...............z powodu Twojej końcówki wykończeniówki Jakie macie plany przeprowadzkowe? Cholercia...nie kumam no no............ykm................chciałabym, żebyś nas odwiedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie wiem co mam zawołać, bo to co bym chciała to pewnie na razie niemożliwe jest...............z powodu Twojej końcówki wykończeniówki Jakie macie plany przeprowadzkowe? Cholercia...nie kumam no no............ykm................chciałabym, żebyś nas odwiedziła Jestem wzruszona. To bardzo miło, że przypadłam Ci do gustu. Aniu, baaaaaaaardzo......baaaaaardzo chętnie. A kiedy to miałoby nastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie wiem co mam zawołać, bo to co bym chciała to pewnie na razie niemożliwe jest...............z powodu Twojej końcówki wykończeniówki Jakie macie plany przeprowadzkowe? Cholercia...nie kumam no no............ykm................chciałabym, żebyś nas odwiedziła Jestem wzruszona. To bardzo miło, że przypadłam Ci do gustu. Aniu, baaaaaaaardzo......baaaaaardzo chętnie. A kiedy to miałoby nastąpić? Kofana miałam nadzieję, że już wiesz, że bardzo Cię polubiłam A kiedy mogłabyś przyjechać i zabrać Marka ze sobą Jakiś weekendzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mmmmmmmmmmmmm, jakie tutaj miłe wyznania dzisiaj są.. Nie przeszkadzam Wam papużki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mmmmmmmmmmmmm, jakie tutaj miłe wyznania dzisiaj są.. Nie przeszkadzam Wam papużki.... Nie przeszkadzasz Kasiu Ja mam nadzieję, że też dasz się zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aniu, ja też Ciebie love. Kochana moja, teraz jest sezon grzewczy, a ponieważ my palimy w piecu węglem, to trzeba tego pilnować i czyścić aby nie wygasło i chałupa się nie wyziębiła. Tak więc musi Marek zostać w domu i tego pilnować. Do tej pory jak gdzieś wyjeżdżaliśmy podczas ferii zimowych, to mój tato sie tym zajmował. A teraz to on się nie nadaje do tego kompletnie, jeszcze jest bardzo słaby, powiedziałabym nawet, że kiepsko się czuje (chyba za wcześnie wypisali go ze szpitala). Ale ja jestem do Twojej dyspozycji. Jaki łikendzik Tobie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mmmmmmmmmmmmm, jakie tutaj miłe wyznania dzisiaj są.. Nie przeszkadzam Wam papużki.... Nie przeszkadzasz Kasiu Ja mam nadzieję, że też dasz się zaprosić No coś Ty Aniu, przecież ja nie miałabym serca Wam przeszkadzać.... Ale , dziękuję za zaproszenie - to bardzo miłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aniu, ja też Ciebie love. Kochana moja, teraz jest sezon grzewczy, a ponieważ my palimy w piecu węglem, to trzeba tego pilnować i czyścić aby nie wygasło i chałupa się nie wyziębiła. Tak więc musi Marek zostać w domu i tego pilnować. Do tej pory jak gdzieś wyjeżdżaliśmy podczas ferii zimowych, to mój tato sie tym zajmował. A teraz to on się nie nadaje do tego kompletnie, jeszcze jest bardzo słaby, powiedziałabym nawet, że kiepsko się czuje (chyba za wcześnie wypisali go ze szpitala). Ale ja jestem do Twojej dyspozycji. Jaki łikendzik Tobie pasuje? Oj szkoda, szkoda, i tego że Marek musi zostać i tego że tata jeszcze słaby Ale mysle, że to nadrobimy jak się skończy sezon grzewczy A tymczasem wolny weekendzik mam w marcu W lutym dwa weekendziki odpadają bo wyjeżdżam do Zakopanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mmmmmmmmmmmmm, jakie tutaj miłe wyznania dzisiaj są.. Nie przeszkadzam Wam papużki.... Nie przeszkadzasz Kasiu Ja mam nadzieję, że też dasz się zaprosić No coś Ty Aniu, przecież ja nie miałabym serca Wam przeszkadzać.... Ale , dziękuję za zaproszenie - to bardzo miłe... Przeszkadzać No Kasiu co Ty opowiadasz Jesteś mile widziana, i myślę, że Edytka też się ucieszy, że będzie mogła Cię poznać Może i Romek się w końcu zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To bliżej maraca będziemy się zgadywać. Kasiu, co Ty za bzdury opowiadasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 To bliżej maraca będziemy się zgadywać. OKI Kasiu, co Ty za bzdury opowiadasz. No własnie A teraz idę lulu Już ledwo siedzę, tak mnie kręgosłup napie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Aniu, a może TY powinnaś zrobić prześwietlenie. Odpoczywaj Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No i znowu spóźniłam się na cokolowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts