Edmar70 02.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No i znowu spóźniłam się na cokolowiek Alez skąd Jeśli odpowiada Ci moje towarzystwo, to jestem do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ale się cieszę, ze jeszcze ktos jest Dobry wieczór Edytko Ja własnie szaleję z żelazkiem i rzucam okiem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 No widzisz jakie masz dzisiaj do mnie szczęście. Ja z niczym nie szaleję. Obiad na jutro mam, pranie się kończy, rodzinka zerka na telekamery, a ja czytam i czytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Faktycznie mam szczęście. A u mnie męża nie ma, obiadu nie muszę robić a Szymek szaleje jak opętany i nie ma zamiaru się ułożyć A co do prasowania to ja to bardzo lubię I jak nie mam co prasować to jestem chora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Nie przepadam za robotami domowymi. Prasowanie..... Ale natomiast zmywanie ( nie mam jeszcze zmywarki) nie sprawia mi kłopotu. Robię to rach-ciach i po bólu. A odkurzania wręcz nienawidzę...brrrrryyyy... Monia, a Szymuś widzę, że zdrowy, skoro tak szaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Ja wogóle lubię prace domowe. Uwielbiam sprzątać, gotować, prasować, myć gary A Szymek juz zdrowy. Uszami juz wszystko w porządku. I byliśmy u pani alergolog i ze wszystkich leków bierze tylko flixotide co oznacza, ze jest dobrze. Niestety nie wyszła nam spirometria. Szymek musi się nauczyc oddychać i w kwietniu powtórzymy badanie. A jak Twoje dziewczyny? Zdrowe? Ja jednej rzeczy nie lubię robić w domu. Oglądać telewizji Pół godziny to max i musi byc cos na prawdę ciekawego, żebym usiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 A wracając do tematu szkoły czy Twoja córka już się na cos zdecydowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Oj, to super, że Szymusiowi już nie dokucza choroba. Spirometria wcale nie jest taka prosta. Moja córa pomimo, że ma już 13 wiosenek, nie zawsze wychodzi jej to dobrze technicznie. Od miesiąca ma zmieniony Flixotide na Alvesco i jest o niebo lepiej. Tlenek azotu wychodzi w normie, a i spirometria tez jakoś lepiej. Oprócz tego nie ma juz chrypy, która towarzyszyła jej podczas brania Flixotide. Starsza natomiast ma pewne wizje szkolnictwa, ale wciąz jest poszukująca. Myślę, że to jeszcze ciut potrwa. Ogólnie rzecz biorąc, to lubię telewizję, a szczególnie dobre kino, które uwielbiam oglądać późnymi wieczorami, najlepiej w piątek lub sobotę. I gotować też lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Czyli muszę się uzbroić w cierpliwość z tą spirometrią A Twoja corka na co jest uczulona? U nas cos tam niby wyszło na jednym obrazku ale tak nie do końca ale pani doktor na tej podstawie i po osłuchaniu stwierdziła, że wg niej jest dobrze. Bradzo sie z tego cieszę bo Szymek biorąc Singulair był bardzo pobudzony a że generalnie jest bardzo ruchliwym dzieckiem to była lekka masakra Co do wyboru szkoły to zazdroszczę teraz dzieciakom. Mają tyle możliwości. A ja w tv to głownie pogodę oglądam. Nawet wiadomosci lubię czytać a nie słuchac. Gotowac uwielbiam ale w tygodniu nie mam komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Na co jest uczulona....na parę rzeczy, a w szczególności na kurz i roztocze. I na to jest już od prawie 3 lat odczulana. Jest coraz lepiej, choć przed nami jeszcze jakieś 2 lata szczepień. A ja pogody nie oglądam choć zawsze na nią poluję, ale niestety jakoś mi umyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 U nas też kurz i trawy. Ten kurz to mnie dobija. Lubię sprzątać ale bez przesady. Ledwie sprzątnę i znowu pojawia się kurz Mam rozumieć, że Twoja córka ma robione odczulanie? A jak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Na odczulanie musi skierować lekarz. Ja chodzę na wizyty do alergologa do szpitala na Działdowskiej w Wawie. Tam swojego czasu miałam zapewnione darmowe testy i spirometrię. Lekarz przepisuje receptę na szczepionkę, a potem przez pierwsze 6 tygodni szczepi się dziecko co tydzień, zaczynając od najmniejszej dawki. Potem już co 6 tyg. zwiekszając odpowiednio dawkę. Wszystko to na miejscu podczas wizyty u alergologa. A wszystko to trwa od 3 do 5 lat w zależności od poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 My chodzimy do Mazowieckie Centrum Leczenia Chorób Płuc i Gruźlicy w Otwocku i wszystko mamy za darmo.Mam taką cichą nadzieję, ze bedzie wszystko w porządku i Szymka ominie odczulanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Edytko pożegnam się juz. Szymek lata cały czas i muszę go ułożyc. Dziekuje za miły wieczór Buziaki i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobranoc Monisiu. Trzymam kciuki za Szymusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Ale się Panie wczoraj wieczorem rozgadały Moniu co chcesz za stronkę??? Policzyłaś już kto najczęściej otwierał stronkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzień dobry Romku Zabrakło mi eczoraj czasu na liczenie ale dzisiaj obiecuję, że policzę. A dzisiaj poproszę cos na wzmocnienie bo znowu mnie choróbsko bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Doberek! Monia, no nie mów, że znów będziesz chora. Nie doleczyłaś sie czy co? A na wzmocnienie http://archiwum.wiz.pl/images/duze/1998/02/98021401.JPG Ponoć najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzień dobry Edytko Nie wiem czy się nie doleczyłam czy znowu dopadło mnie jakies dziadostwo. W sobotę byłam na zakupacch w W-wie i podejrzewam, że moze znowu cos zalapałam. Organizm osłabiony to momentalnie mogło mnie wziąść. A czosneczek hmmmm........... moze i skuteczny ale jaki śmierdzący fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts