monia77w1 05.02.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A latałam tu i tam Miałam sprawy urzedowe i małą scysje z panami od kartonów. Właściwie to nie małą bo tak mnie zapienili, ze sie wczoraj pożegnalismy A tak wogóle to tak napierdziela mnie gardło, ze szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hejeczka! Sie proszę częstować przepisikiem. Monia, co znów ci "wielcy" fachowcy naknocili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A latałam tu i tam Miałam sprawy urzedowe i małą scysje z panami od kartonów. Właściwie to nie małą bo tak mnie zapienili, ze sie wczoraj pożegnalismy A tak wogóle to tak napierdziela mnie gardło, ze szkoda gadac Znowu choróbsko do Was puka.... bardzo często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Hejeczka! Sie proszę częstować przepisikiem. Monia, co znów ci "wielcy" fachowcy naknocili. No wiec moi fachowcy pod koniec roboty stwiedzili, ze części rzeczy nie uzgadniali, chociaż materiały na nie kupili , po czym to tego co robią zażyczyli sobie dopłaty A najlepsze jest to, ze to są dobrzy znajomi mojego ojca i on nagrał im bardzo dużo pracy.Ale Juz wiecej nie dostaną. Własnie miał dla nich 3 klientów i obejdą się smakiem a my sami to dokończymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A latałam tu i tam Miałam sprawy urzedowe i małą scysje z panami od kartonów. Właściwie to nie małą bo tak mnie zapienili, ze sie wczoraj pożegnalismy A tak wogóle to tak napierdziela mnie gardło, ze szkoda gadac Znowu choróbsko do Was puka.... bardzo często. No własnie nie wiem co się dzieje. Prawie nigdy nie chorowałam a teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Oakzuje się, że zdobyć ekipę z prawdziwego zdarzenia, graniczy z cudem. Co za patafiany. Nigdy więcej znajomych. Znam to z doświadczenia. Ale co...chyba im nie zapłaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Oczywiscie, ze im zapłaciłam ale tylko za to co zrobili i powiedziałam, ze resztę sami dokończymy i nie mamy o czym mówić. Mogli zanim zaczęli powiedziec, ze bedzie drozej a nie w ostatniej chwili. A najlepszy był tekst jak powiedzieli, ze dzwonili do mojego ojca przeciez. Nie do mnie, nie do Pawła, tylko do mojego ojca jakby on płacił za budowę Dziecinada do kwadratu. W grudniu prosili sie sami o robotę bo nie mieli pracy a jak teraz podłapali to dach taki jakis skompliowany jakby go wczesniej nie widzieli, tu krzywo, tu nie tak A to, ze za pół darmo nam robią itp. A kto ich zmuszał do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Oczywiscie, ze im zapłaciłam ale tylko za to co zrobili i powiedziałam, ze resztę sami dokończymy i nie mamy o czym mówić. Mogli zanim zaczęli powiedziec, ze bedzie drozej a nie w ostatniej chwili. A najlepszy był tekst jak powiedzieli, ze dzwonili do mojego ojca przeciez. Nie do mnie, nie do Pawła, tylko do mojego ojca jakby on płacił za budowę Dziecinada do kwadratu. W grudniu prosili sie sami o robotę bo nie mieli pracy a jak teraz podłapali to dach taki jakis skompliowany jakby go wczesniej nie widzieli, tu krzywo, tu nie tak A to, ze za pół darmo nam robią itp. A kto ich zmuszał do pracy żenada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No rozumiem, że tylko za to co było wcześniej ustalone. Skomplikowany, krzywy dach... wiesz, złej baletnicy, przeszkadza rąbek przy spódnicy. Fachowcy od siedmiu boleści. Nie chcało im sie, albo nie umieli tego zrobić i szukali dziury w całym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Też tak myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Trzymam kciuki za nową ekipę, a tymczasem ja znikam i będę .... ...około 23 lutego. Paaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie bedzie nowej ekipy.Mamy dosyc ekip.Sami dokonczymy. A dlaczego dopiero 23 będziesz??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Monia, a co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Na jakim zostawili Was etapie? Glamcia, gdzie Ty znowu wybywasz na tak długo. Nie będziesz miała dostępu do neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No rozumiem, że tylko za to co było wcześniej ustalone. Skomplikowany, krzywy dach... wiesz, złej baletnicy, przeszkadza rąbek przy spódnicy. Fachowcy od siedmiu boleści. Nie chcało im sie, albo nie umieli tego zrobić i szukali dziury w całym. Edytko ustalone było wszystko, sami dopraszali się o dodatkową pracę. Dach krzywy tez sie z tego smiejemy. Dach złozony z dwóch kopert i tyle. Podłapali szybszą i lepiej płatną robotę a przy okazji myśleli, ze wydoją z nas wiecej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Nie bedzie nowej ekipy. Mamy dosyc ekip. Sami dokonczymy. doczytałam po tym jak napisałam Glamcia, gdzie Ty znowu wybywasz na tak długo. Nie będziesz miała dostępu do neta? Zaczyna się u mnie ciężki okres w życiu prywatnym.... i tam gdzie będę nie będę miała dostępu do neta. Jak wszystko załatwię to natychmiast wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Glamcia, ale Ty tajemnicza jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzien dobry przyszlam powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Monia, a co Wam jeszcze zostało do zrobienia? Na jakim zostawili Was etapie? Glamcia, gdzie Ty znowu wybywasz na tak długo. Nie będziesz miała dostępu do neta? - nie mamy podwieszonego sufitu w wiatrołapie -nie obudowali jednej rury od reku bo podobno tego mieli nie robic ale wełnę do izolacji kupili tylko po co? - nie wykończyli murłaty bo podobno tego tez mieli nie robic ale płty kupili, bardzo ciekawe - nigdzie nie wykonczyli akrylem, nawet za poddasze, które mieli juz zapłacone - nie obrobili do konca schodów dachowych, tez zapłacoen - cała zabudowa na parterze nie jest nawet zaszpachlowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 dzien dobry przyszlam powiedziec Dzień dobry Szkoda, ze Cię juz nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 - nie mamy podwieszonego sufitu w wiatrołapie -nie obudowali jednej rury od reku bo podobno tego mieli nie robic ale wełnę do izolacji kupili tylko po co? - nie wykończyli murłaty bo podobno tego tez mieli nie robic ale płty kupili, bardzo ciekawe - nigdzie nie wykonczyli akrylem, nawet za poddasze, które mieli juz zapłacone - nie obrobili do konca schodów dachowych, tez zapłacoen - cała zabudowa na parterze nie jest nawet zaszpachlowana. To Was wydymali jednym słowem. Mam rozumieć, że odpuściliście im prace, których nie wyknali, a zostało im zapłacone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts