Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • monia77w1

    4432

  • Rom

    3762

  • bobowa budowniczowa

    3017

  • Edmar70

    2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kochana! :)

 

Serek faktycznie nie jest za mocny w zapachu. :lol: W ogóle jest paskudny w smaku, ale w tym cieście...rewelacja!!! :)

Tak jeszcze kilka wskazówek na przyszłość, jeżeli chodzi o tiramisu. To są tylko takie moje spostrzeżenia. Ostatno zaczęłam dodawać jakieś 3/4 białka. Nie jest wtedy takie rzadkie i lepiej się ścina, wbrew pozorom. Po drugie, ciasto jest bardzo delikatne i miękkie, i jeżeli nie ma blaszki z wyjmowanym dnem, ciężko wyjąć pierwszy kawałek jednocześnie go nie rozwalając. Dlatego też można ciasto na godzinkę, może półtora przed podaniem wsadzić do zamrażalnika.

 

Cieszę się, że smakowało. :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...