Rom 08.01.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dzień dobry Jak tam decyzja o kalendarzu? Będzie czy nie będzie prezentu dla babć? Dzisiaj sobie uświadomiłam, że wpadłam w to forum jak śliwka w kompot Normalnie nie ma dnia, żebym tu nie zajrzała... Sama już nie wiem dobrze to czy źle haha kolejna zarażona. No właśnie zauważyłem ostatnio że zwiększyłąś swoją aktywność.Ale to pozytywny objaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bobowa jeżeli chodzi o dzień babci to zdecydowalismy się raczej na te kubki. Ale wiesz co jest nagorsze - moja małża wybrała sobie nowe zdjęcie bo na tamtym podobno ubranko nie takie. Próbowałem wczoraj wycinać i poległem - na tym zdjęciu Martusia ma włoski w niładzie i za cholerę nie da sie ich wyciąć. Zamawiam przyspieszony kurs u twojego małżonka. A w jakich okolicach wynajmujecie ten domek?? Musze wiedziec czy na kawe będę miał daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No to witam cieplutko Bobuniu dzisiaj zdjęcia wyszukamy i podeślemy. Mam nadzieję, że jakość się nie pogorszy poprzez to via internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bobowa jeżeli chodzi o dzień babci to zdecydowalismy się raczej na te kubki. Ale wiesz co jest nagorsze - moja małża wybrała sobie nowe zdjęcie bo na tamtym podobno ubranko nie takie. Próbowałem wczoraj wycinać i poległem - na tym zdjęciu Martusia ma włoski w niładzie i za cholerę nie da sie ich wyciąć. Zamawiam przyspieszony kurs u twojego małżonka. A w jakich okolicach wynajmujecie ten domek?? Musze wiedziec czy na kawe będę miał daleko Rom-ku, jeśli chodzi o przyspieszony kurs to no problem Powiedz tylko kiedy będziesz miał wolną chwilkę. Domek będziemy wynajmować w okolicy ul. Miastkowskiej, więc nie daleko od Skórzewa i naszej przyszłej budowy. Tak więc na kawkę tylko 1,5 km dalej niż do Skórzewa. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No to witam cieplutko Bobuniu dzisiaj zdjęcia wyszukamy i podeślemy. Mam nadzieję, że jakość się nie pogorszy poprzez to via internet Witaj Braza! Na zdjęcia czekamy, a małżonek fachowym okiem zobaczy czy trzeba cóś dorobić bądź wyciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ups ale się wprosiłem znalazłem tą ulicę od miejsca w którym pracuję mam jakieś z 2 minuty do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Rom-ku, no coś Ty nie musisz się wstydzić W końcu kiedys trzeba się zobaczyć w Realu skoro tak niedaleko siebie mieszkamy i na kawkę w przerwie będzie miał blisko a co z lekcją z Photoshopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kurcze chyba będzie ciężko w najbliższym czasie. Strasznie żałuję bo zainteresował mnie ten temat. Musimy to odłożyć ponieważ moja żona ma straszną nawałnicę w pracy i pracuje wieczorami. Wczoraj udało mi się dorwać do kompa po 23 Pewnie jużmi mówiłaś ale ja oczywiście zapomniałem - gdzie dokładniej jest Wasza posiadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Braza i Rom-ku, ma do Was malutkiepytanko, tak po cichutku, bo troszkę się wstydzę Czy możecie mi powiedzieć co to RW? bo ja to nowa jestem a tyle się naczytałam o RW i za chol..rę nie wiem co to za cudo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kurcze chyba będzie ciężko w najbliższym czasie. Strasznie żałuję bo zainteresował mnie ten temat. Musimy to odłożyć ponieważ moja żona ma straszną nawałnicę w pracy i pracuje wieczorami. Wczoraj udało mi się dorwać do kompa po 23 Pewnie jużmi mówiłaś ale ja oczywiście zapomniałem - gdzie dokładniej jest Wasza posiadłość? Czy Ty mówisz o kawie czy o lekcji Photoshopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Braza i Rom-ku, ma do Was malutkiepytanko, tak po cichutku, bo troszkę się wstydzę Czy możecie mi powiedzieć co to RW? bo ja to nowa jestem a tyle się naczytałam o RW i za chol..rę nie wiem co to za cudo??? nie ma sie czego wstydzić ja się o tym dowiedziełem jakiś tydzień temu też się doważyłem i się spytałem na forum RW to wątek "Rekord Wpisów" próbuje go namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kurcze chyba będzie ciężko w najbliższym czasie. Strasznie żałuję bo zainteresował mnie ten temat. Musimy to odłożyć ponieważ moja żona ma straszną nawałnicę w pracy i pracuje wieczorami. Wczoraj udało mi się dorwać do kompa po 23 Pewnie jużmi mówiłaś ale ja oczywiście zapomniałem - gdzie dokładniej jest Wasza posiadłość? Czy Ty mówisz o kawie czy o lekcji Photoshopa? A nasza posiadłość jest na os. Kwiatowym przy ul. Szarotkowej, a za płotem mam Skórzewo mówie o telefonicznej lekcji photoshopa juz znalałem sobie Szarotkową - to do Was też mam 2 miin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Mam rekord wpisów:http://forum.muratordom.pl/rekord-wpisow,t22585.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kurcze chyba będzie ciężko w najbliższym czasie. Strasznie żałuję bo zainteresował mnie ten temat. Musimy to odłożyć ponieważ moja żona ma straszną nawałnicę w pracy i pracuje wieczorami. Wczoraj udało mi się dorwać do kompa po 23 Pewnie jużmi mówiłaś ale ja oczywiście zapomniałem - gdzie dokładniej jest Wasza posiadłość? Czy Ty mówisz o kawie czy o lekcji Photoshopa? mówie o telefonicznej lekcji photoshopa juz znalałem sobie Szarotkową - to do Was też mam 2 miin Rom, dzięki za RW, już tam byłam Cieszę się, że znalazłeś nasze pole. A co do lekcji Photoshop-a - to dryndnij wtedy kiedy będziesz mógł i wtedy coś poradzimy z włoskami Twojej przecudnej Córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Ja też już byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No to witam cieplutko Bobuniu dzisiaj zdjęcia wyszukamy i podeślemy. Mam nadzieję, że jakość się nie pogorszy poprzez to via internet Witaj Braza! Na zdjęcia czekamy, a małżonek fachowym okiem zobaczy czy trzeba cóś dorobić bądź wyciąć Dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam przyszłą sąsiadkę Dobrze Poznania nie znam (prawdę mówiąc byłam tylko ze trzy razy ) ale wiem ze Skórzewo mam niedaleko Melduję że dziennik przeczytałam i trzyma kciuki za pomyslnośc budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.01.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witaj Veruniu, miło mi Cię gościć, a do Kiekrza to na skróty samochodem jakieś 15 min będzie więc niedaleko Zaglądaj do mnie czasami - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bobuniu poszły - dak znać czy doszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts