Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Dzień dobry :D Jak tam decyzja o kalendarzu? Będzie czy nie będzie prezentu dla babć?

Dzisiaj sobie uświadomiłam, że wpadłam w to forum jak śliwka w kompot :wink: Normalnie nie ma dnia, żebym tu nie zajrzała...

Sama już nie wiem dobrze to czy źle :roll:

haha kolejna zarażona.

No właśnie zauważyłem ostatnio że zwiększyłąś swoją aktywność.Ale to pozytywny objaw.

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bobowa jeżeli chodzi o dzień babci to zdecydowalismy się raczej na te kubki.

Ale wiesz co jest nagorsze - moja małża wybrała sobie nowe zdjęcie bo na tamtym podobno ubranko nie takie. Próbowałem wczoraj wycinać i poległem - na tym zdjęciu Martusia ma włoski w niładzie i za cholerę nie da sie ich wyciąć. Zamawiam przyspieszony kurs u twojego małżonka.

A w jakich okolicach wynajmujecie ten domek?? Musze wiedziec czy na kawe będę miał daleko :lol:

Bobowa jeżeli chodzi o dzień babci to zdecydowalismy się raczej na te kubki.

Ale wiesz co jest nagorsze - moja małża wybrała sobie nowe zdjęcie bo na tamtym podobno ubranko nie takie. Próbowałem wczoraj wycinać i poległem - na tym zdjęciu Martusia ma włoski w niładzie i za cholerę nie da sie ich wyciąć. Zamawiam przyspieszony kurs u twojego małżonka.

A w jakich okolicach wynajmujecie ten domek?? Musze wiedziec czy na kawe będę miał daleko :lol:

Rom-ku, jeśli chodzi o przyspieszony kurs to no problem :lol: Powiedz tylko kiedy będziesz miał wolną chwilkę.

Domek będziemy wynajmować w okolicy ul. Miastkowskiej, więc nie daleko od Skórzewa i naszej przyszłej budowy. Tak więc na kawkę tylko 1,5 km dalej niż do Skórzewa. Zapraszamy :D

Kurcze chyba będzie ciężko w najbliższym czasie. Strasznie żałuję bo zainteresował mnie ten temat. Musimy to odłożyć ponieważ moja żona ma straszną nawałnicę w pracy i pracuje wieczorami. Wczoraj udało mi się dorwać do kompa po 23 :cry:

Pewnie jużmi mówiłaś ale ja oczywiście zapomniałem - gdzie dokładniej jest Wasza posiadłość? :lol:

Kurcze chyba będzie ciężko w najbliższym czasie. Strasznie żałuję bo zainteresował mnie ten temat. Musimy to odłożyć ponieważ moja żona ma straszną nawałnicę w pracy i pracuje wieczorami. Wczoraj udało mi się dorwać do kompa po 23 :cry:

Pewnie jużmi mówiłaś ale ja oczywiście zapomniałem - gdzie dokładniej jest Wasza posiadłość? :lol:

Czy Ty mówisz o kawie czy o lekcji Photoshopa?

Braza i Rom-ku, ma do Was malutkiepytanko, tak po cichutku, bo troszkę się wstydzę :oops: Czy możecie mi powiedzieć co to RW? :o bo ja to nowa jestem a tyle się naczytałam o RW i za chol..rę nie wiem co to za cudo??? :roll: :oops:

nie ma sie czego wstydzić

ja się o tym dowiedziełem jakiś tydzień temu

też się doważyłem i się spytałem na forum

RW to wątek "Rekord Wpisów" :D :D

próbuje go namierzyć

A nasza posiadłość jest na os. Kwiatowym przy ul. Szarotkowej, a za płotem mam Skórzewo :lol:

mówie o telefonicznej lekcji photoshopa

juz znalałem sobie Szarotkową - to do Was też mam 2 miin :D

mówie o telefonicznej lekcji photoshopa

juz znalałem sobie Szarotkową - to do Was też mam 2 miin :D

Rom, dzięki za RW, już tam byłam :lol: Cieszę się, że znalazłeś nasze pole. A co do lekcji Photoshop-a - to dryndnij wtedy kiedy będziesz mógł i wtedy coś poradzimy z włoskami Twojej przecudnej Córci :p

No to witam cieplutko :D

Bobuniu dzisiaj zdjęcia wyszukamy i podeślemy. Mam nadzieję, że jakość się nie pogorszy poprzez to via internet :roll:

Witaj Braza! Na zdjęcia czekamy, a małżonek fachowym okiem zobaczy czy trzeba cóś dorobić bądź wyciąć :o :wink:

Dzięki!!!!

Witam przyszłą sąsiadkę :D Dobrze Poznania nie znam (prawdę mówiąc byłam tylko ze trzy razy :oops: ) ale wiem ze Skórzewo mam niedaleko

Melduję że dziennik przeczytałam i trzyma kciuki za pomyslnośc budowy.