Edmar70 19.02.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień doberek!!! Aniu nie wiem co powiedzieć, tfuuu napisać. Oczywiście bardzo się cieszę, że jesteś ale znów ten okres oczekiwania... ehh... No cóż, jest jak jest i cieszmy się z tego, tzn. z Twojej obecności oczywiście Romku dziękaski za kwiatuszki. Ale czy Ty taki chory zasuwasz do roboty? Żeby to się w coś poważniejszego nie przerodziło. Weź pod uwagę, że masz małe dziecko i jeszcze sprzedaż jej jakieś świństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień doberek!!! Aniu nie wiem co powiedzieć, tfuuu napisać. Oczywiście bardzo się cieszę, że jesteś ale znów ten okres oczekiwania... ehh... No cóż, jest jak jest i cieszmy się z tego, tzn. z Twojej obecności oczywiście Romku dziękaski za kwiatuszki. Ale czy Ty taki chory zasuwasz do roboty? Żeby to się w coś poważniejszego nie przerodziło. Weź pod uwagę, że masz małe dziecko i jeszcze sprzedaż jej jakieś świństwo. Cześć Edytko masz rację ten okres oczekiwania jest najgorszy...ale postanowiłam, że nie będę się już nastawiać ...i już...jak trzeba to pójdę za dwa tygodnie...a jak nie będzie można to za trzy albo jeszcze później Najlepsze jest to że mogę być z Wami Romku Ty słuchaj Edytki bo dobrze mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Romku dziękaski za kwiatuszki. Ale czy Ty taki chory zasuwasz do roboty? Żeby to się w coś poważniejszego nie przerodziło. Weź pod uwagę, że masz małe dziecko i jeszcze sprzedaż jej jakieś świństwo. nie ma za co no niestety - zasuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 nie ma za co no niestety - zasuwam Oj chyba naprawdę kiepsko z Tobą. Czuję to z tonu wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 nie ma za co no niestety - zasuwam Oj chyba naprawdę kiepsko z Tobą. Czuję to z tonu wypowiedzi skąd takie wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 nie ma za co no niestety - zasuwam Oj chyba naprawdę kiepsko z Tobą. Czuję to z tonu wypowiedzi skąd takie wnioski? No ta buźka płacząca i to, że znikasz na dłużej niż zwykle No ale widzę, że się myliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 nie ma za co no niestety - zasuwam Oj chyba naprawdę kiepsko z Tobą. Czuję to z tonu wypowiedzi skąd takie wnioski? No ta buźka płacząca i to, że znikasz na dłużej niż zwykle No ale widzę, że się myliłam No widzisz Edytko nie ma Romka, chyba znika jednak częściej i na dłużej, a jutro to będziemy same mogły sobie poklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No ale widzę, że się myliłam No widzisz Edytko nie ma Romka, chyba znika jednak częściej i na dłużej, a jutro to będziemy same mogły sobie poklikać Taaaak... to do Romka niepodobne, hmmm... Jakiś tajemniczy się zrobił. A jutro go nie będzie i też nie wiemy dlaczego. Cos przed nami ukrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No ale widzę, że się myliłam No widzisz Edytko nie ma Romka, chyba znika jednak częściej i na dłużej, a jutro to będziemy same mogły sobie poklikać Taaaak... to do Romka niepodobne, hmmm... Jakiś tajemniczy się zrobił. A jutro go nie będzie i też nie wiemy dlaczego. Cos przed nami ukrywa. Może kredycik idzie załatwiać albo będzie wyprawiał te walentynki, o których mówił, że będa w terminie późniejszym albo jeszcze coś innego ale za język ciągnąć nie będziemy...prawda??? A swoją drogą fajnie jak on jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 za język ciągnąć nie będziemy...prawda??? Tak tak nie będziemy ciągnąć bo jeszcze sobie pomyśli, że wścibskie baby jesteśmy. A swoja drogą fajnie jak on jest Niooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 haha jesteście niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 nie będzie mnie gdyż wziołem na jutro urlop ponadto mam mała pod opieką i jadę do starostwa załatwić wypis i wyrys i do sądu złożyć wniosek o ujawnienie budynku ( aż wstyd - jescze nie mamy budynku w księdze wieczystej ) i załatwić odpis z księgi wieczystej powiem Wam w tajemnicy że też jesteście fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Widzę, że towarzystwo sobi słodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Widzę, że towarzystwo sobi słodzi a jak okna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Widzę, że towarzystwo sobi słodzi a jak okna??? Przyjechały o 11 i właśnie się montują. A mnie tam nie ma Chyba ubiorę ciepło Szymka i podjedziemy skontrolować sytuację. Okna dachowe będą dopiero na początku przyszłego tygodnia bo chłopaki są strasznie zawaleni robotą. Wczoraj o 21 jeszcze mieli jakis montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 19.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witaski serdeczne dla wszystkich długo mnie nie było, a tu bobowa przeskoczyła o 5 stron brawooo!!! U mnie chwilowa przerwa tzn na dzień dziesiejszy domek wygląda na troszkę większy niz był ostatnio , niestety nie wkleję zdjęcia, bo jestem nie na swoim komputerze, mam nadzieję że jutro nie będzie padać i polecimy dalej z murami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Widzę, że towarzystwo sobi słodzi a jak okna??? Przyjechały o 11 i właśnie się montują. A mnie tam nie ma Chyba ubiorę ciepło Szymka i podjedziemy skontrolować sytuację. Okna dachowe będą dopiero na początku przyszłego tygodnia bo chłopaki są strasznie zawaleni robotą. Wczoraj o 21 jeszcze mieli jakis montaż. ale fajnie Proszę jechać po 16 a do tej godziny zostać tutaj z nami i proszę zrobic zdjęcia i wkleić nam je tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Nic z tego, jadę po 14 bo chcę pogadać z panem od alarmu. Właśnie przed chwilą był u mnie kurier i zgadnijcie co baran (inaczej go nazwać nie mogę) zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Nic z tego, jadę po 14 bo chcę pogadać z panem od alarmu. Właśnie przed chwilą był u mnie kurier i zgadnijcie co baran (inaczej go nazwać nie mogę) zrobił no gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 rozjebał bramę. Nie chciało mu się schować tej wysuwanej części i narobił bałaganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts