Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Dzień doberek!!! :D

Aniu nie wiem co powiedzieć, tfuuu napisać. Oczywiście bardzo się cieszę, że jesteś :D :D :D ale znów ten okres oczekiwania... ehh... :(

No cóż, jest jak jest i cieszmy się z tego, tzn. z Twojej obecności oczywiście :lol: :D

Romku dziękaski za kwiatuszki. :D Ale czy Ty taki chory zasuwasz do roboty? Żeby to się w coś poważniejszego nie przerodziło. Weź pod uwagę, że masz małe dziecko i jeszcze sprzedaż jej jakieś świństwo. :roll:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień doberek!!! :D

Aniu nie wiem co powiedzieć, tfuuu napisać. Oczywiście bardzo się cieszę, że jesteś :D :D :D ale znów ten okres oczekiwania... ehh... :(

No cóż, jest jak jest i cieszmy się z tego, tzn. z Twojej obecności oczywiście :lol: :D

Romku dziękaski za kwiatuszki. :D Ale czy Ty taki chory zasuwasz do roboty? Żeby to się w coś poważniejszego nie przerodziło. Weź pod uwagę, że masz małe dziecko i jeszcze sprzedaż jej jakieś świństwo. :roll:

Cześć Edytko :lol: masz rację ten okres oczekiwania jest najgorszy...ale postanowiłam, że nie będę się już nastawiać ...i już...jak trzeba to pójdę za dwa tygodnie...a jak nie będzie można to za trzy albo jeszcze później :lol:

Najlepsze jest to że mogę być z Wami :lol:

Romku Ty słuchaj Edytki bo dobrze mówi

nie ma za co :D :D

no niestety - zasuwam :cry:

Oj chyba naprawdę kiepsko z Tobą. :( Czuję to z tonu wypowiedzi :lol:

:o :o :o :o

skąd takie wnioski?

No ta buźka płacząca i to, że znikasz na dłużej niż zwykle :roll: :(

No ale widzę, że się myliłam :D

No widzisz Edytko nie ma Romka, chyba znika jednak częściej i na dłużej, a jutro to będziemy same mogły sobie poklikać :(

No widzisz Edytko nie ma Romka, chyba znika jednak częściej i na dłużej, a jutro to będziemy same mogły sobie poklikać :(

Taaaak... to do Romka niepodobne, hmmm... :roll: :roll: :roll: Jakiś tajemniczy się zrobił. A jutro go nie będzie i też nie wiemy dlaczego. :roll: Cos przed nami ukrywa. :wink: :wink: :lol: :lol:

Taaaak... to do Romka niepodobne, hmmm... :roll: :roll: :roll: Jakiś tajemniczy się zrobił. A jutro go nie będzie i też nie wiemy dlaczego. :roll: Cos przed nami ukrywa. :wink: :wink: :lol: :lol:

Może kredycik idzie załatwiać :roll:

albo będzie wyprawiał te walentynki, o których mówił, że będa w terminie późniejszym :roll:

albo jeszcze coś innego :roll:

ale za język ciągnąć nie będziemy...prawda??? :wink: :lol:

A swoją drogą fajnie jak on jest :lol:

nie będzie mnie gdyż wziołem na jutro urlop

ponadto mam mała pod opieką

i jadę do starostwa załatwić wypis i wyrys

i do sądu złożyć wniosek o ujawnienie budynku :oops: :oops: :oops: ( aż wstyd - jescze nie mamy budynku w księdze wieczystej )

i załatwić odpis z księgi wieczystej

powiem Wam w tajemnicy że też jesteście fajne :D

Widzę, że towarzystwo sobi słodzi :lol:

a jak okna???

Przyjechały o 11 i właśnie się montują. A mnie tam nie ma :( Chyba ubiorę ciepło Szymka i podjedziemy skontrolować sytuację. Okna dachowe będą dopiero na początku przyszłego tygodnia bo chłopaki są strasznie zawaleni robotą. Wczoraj o 21 jeszcze mieli jakis montaż.

Witaski serdeczne dla wszystkich długo mnie nie było, a tu bobowa przeskoczyła o 5 stron brawooo!!! U mnie chwilowa przerwa tzn na dzień dziesiejszy domek wygląda na troszkę większy niz był ostatnio , niestety nie wkleję zdjęcia, bo jestem nie na swoim komputerze, mam nadzieję że jutro nie będzie padać i polecimy dalej z murami :-)

pozdrawiam :-)

Widzę, że towarzystwo sobi słodzi :lol:

a jak okna???

Przyjechały o 11 i właśnie się montują. A mnie tam nie ma :( Chyba ubiorę ciepło Szymka i podjedziemy skontrolować sytuację. Okna dachowe będą dopiero na początku przyszłego tygodnia bo chłopaki są strasznie zawaleni robotą. Wczoraj o 21 jeszcze mieli jakis montaż.

ale fajnie :D :D

Proszę jechać po 16 a do tej godziny zostać tutaj z nami i proszę zrobic zdjęcia i wkleić nam je tutaj :D